Проблема е в това, че всички станахте баровци и изкате с коли да пътувате - е тва обаче не може да стане.Вие като ходите из страната да не спирате колите си и да пътувате там с градския транспорт?И мен ме е яд, че лятото от шопи по морето не може да се разминеш, ама няма какво да се направи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Центъра на София тотално задръстен
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от stdmvАма още ли има българи, които ходят на нашето море?!... странно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nordicПървоначално изпратено от psycoholicИма ли опция, таратайките с не-софийски номера да се таксуват допълнително? Тъкмо народа ще се научи да ползва СГТ, а не да ми трови въздуха с Голф-ски газове! ;-)
А тъй за град Бат е добре измислено -> изглежда, че топлата вода отново е открита за нас! :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
[quote="nordic"]Първоначално изпратено от psycoholicИма ли опция, таратайките с не-софийски номера да се таксуват допълнително? Тъкмо народа ще се научи да ползва СГТ, а не да ми трови въздуха с Голф-ски газове! ;-)
На трите входни артерии на града има големи, добре оборудвани паркинги.Ако идван отвън града - оставяш си там колата,яхваш автобус на който пише "Park and Ride" i sa broeni минути си в центъра на града. Свършваш си работата и по същия начин си заминаваш.
Колите с не-батонски номера нямат място в града.
Който си купува жилище в града - купува го с parking place.
На никого не му минава и през ум да паркира на тротоар, или дори само да настъпи една вълта линия,която се точи покрай тротоара.
Това че сте си купили кола, не значи че трябва да я паркирате/гарирате където ви хрумне,простаци.
По комунистическо време все още из София имаше туристически групи.Сега има ли?Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicИма ли опция, таратайките с не-софийски номера да се таксуват допълнително? Тъкмо народа ще се научи да ползва СГТ, а не да ми трови въздуха с Голф-ски газове! ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от stdmvСигурно затова не сме на "три морета". Щяхме да окепазим и тях... :-(
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от stdmvАма още ли има българи, които ходят
на нашето море?!... странно...Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от stdmvСигурно затова не сме на "три морета". Щяхме да окепазим и тях... :-(
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от stdmvАма още ли има българи, които ходят
на нашето море?!... странно...
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от stdmvСигурно затова не сме на "три морета". Щяхме да окепазим и тях... :-(
Коментар
-
Първоначално изпратено от stdmvСигурно затова не сме на "три морета". Щяхме да окепазим и тях... :-(
на нашето море?!... странно...Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
От Лъвов мост до Централна гара се проточи опашка от трамваи
23 май 2008 | 11:46 | Агенция "Фокус"
София. Задръстена за движение е цялата улица "Черковна", предаде репортер на Агенция “Фокус”. От Румънското посолство, до кръстовището с "Мадрид" улицата е пълна с автомобили.
От Лъвов мост до Централна гара е стигала редицата с трамваите допреди малко, както и целият булевард "Янко Сакъзов" е бил пълен с трамваи, които не могат да пропълзят заради колите.
Задръстен е районът на Сточна гара. Опашката по бул. "Данаил Николаев" стига до Румънското посолство. Натоварено е по ул. "Оборище", районът на Ректората също.
Коментар
-
Сигурно затова не сме на "три морета". Щяхме да окепазим и тях... :-(
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от stdmvАма още ли има българи, които ходят на нашето море?!... странно...
Коментар
-
Ама още ли има българи, които ходят на нашето море?!... странно...
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от psycoholicИма ли опция, таратайките с не-софийски номера да се таксуват допълнително? Тъкмо народа ще се научи да ползва СГТ, а не да ми трови въздуха с Голф-ски газове! ;-)
Софийските коли.. ???
и що ??? че одат да харчат лятоска пари по морето.. ???
Коментар
-
Софийска утопия....
Първоначално изпратено от prodigalНе знам за вас, ама аз откачам с тези задръствания, наистина ако мога избягвам да карам кола из центъра.
Метрото, истински бус ленти, добро околовръстно и финансово убеждение за желаещите да пропътуват двата километра до офиса с кола ще свърши работа, предполагам.
Да няма вариант да се паркира за по малко от 10 лева на ден, плюс „евтиното” гориво, би направило метрото или бърз градски транспорт добри опции.
То хората са измислили доста варианти, остава да приложим някой адекватен.
Коментар
Коментар