IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Центъра на София тотално задръстен

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stdmv
    Ама още ли има българи, които ходят на нашето море?!... странно...
    Няма , намаааа , най-умните и интелигентните от тях ходят в Гърция и си купуват едни силиконови тапки да влизат по безболезнено по камъните в морето

Коментар

• Първоначално изпратено от ReaL
      Според мен проблема със задръстванията от София може да бъде решен единствено и само, когато има редовно, бързо и добре развито метро. Но за да прибегне до него масовият софиянец е нужно проблема със задръстванията да ескалира още повече и пътуването да стане практически невъзможно. Едва тогава някой хора ще предпочетат да ударят по егото си и да оставят личният си автомобил в гаража (ако имат такъв гараж)и да се качат на удобният градски траспорт. Така, мили мои „софиянци” са устроени голяма част от големите градове в цивилизованият свят,... та дори и Пловдив!
      Дерзайте !
      Забрави да добавиш това в червеното. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv
        Мале.... дойде краят на трагедията? И къде ги видя тези паркоместа?
        Да не са само в обещанието на строителя? ...
        v interes na istinata, po4ti vsi4ki novi blokove i kompleksi v periferiata na centura i oshte navun se stroqt s podzemni garaji(samostoqtelni ili parkomesta).
        vErvai mi! ne se zaqjdam, tvurdq ot li4en opit

Коментар

• Ако ми прочетеш внимателно постинга и се поинтересуваш ПОНЕ малко ще разбереш какво изхвърляне направи току-що на мокрия пясък...
          Първоначално изпратено от stdmv
          Мале.... дойде краят на трагедията? И къде ги видя тези паркоместа?
          Да не са само в обещанието на строителя?

Първоначално изпратено от skip
          Първоначално изпратено от Nikodim
          гр.Bath, Somerset, England
          ...........
          Това че сте си купили кола, не значи че трябва да я паркирате/гарирате където ви хрумне,простаци.

По комунистическо време все още из София имаше туристически групи.Сега има ли?
          Да, все още има туристически групи, все още има хора които се снимат с гвардейците и такива които да се снимат на ескалаторите в ЦУМ......

....и още колко други неща има из София....

п.с - Много ми допадна примера ти за Bath...., но след последният ти въпрос си мисля, че дори не си разбрал, че всички по голями градове в UK и западна Европа са устроени по този начин...та дори и в София 90% от всичко наченато за строеж от миналата година върви с парко място!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТЕЛЕ
            Е-хе цяла България ли изхранвате, аз не съм в туризма мене не ме мислете.
            Дааа ами то ако не е София да произвежда всичко и прави всички пари , че и да отпускат по малко на селяците всички да са измрели от глад.

Коментар

• Според мен проблема със задръстванията от София може да бъде решен единствено и само, когато има редовно, бързо и добре развито метро. Но за да прибегне до него масовият софиянец е нужно проблема със задръстванията да ескалира още повече и пътуването да стане практически невъзможно. Едва тогава някой хора ще предпочетат да ударят по егото си и да оставят личният си автомобил в гаража (ако имат такъв гараж)и да се качат на удобният градски траспорт. Така, мили мои „софиянци” са устроени голяма част от големите градове в цивилизованият свят.
              Дерзайте !

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                Първоначално изпратено от Nikola
                Първоначално изпратено от wannarock
                Сигурно затова не сме на "три морета". Щяхме да окепазим и тях... :-(

Ама още ли има българи, които ходят
                на нашето море?!... странно...
                Абе да си прияная и аз до миналата година ходих по Слънчев Бряг, ама сега като си имам сериозна приятелка не смятам никога да стъпвам в тая гнус. Халкидики за мен е мястото.
                в гърция студио за 1-2 нощувки на българи вече нещо не искат да дават
                Не те разбрах?
                нали се сещаш как някой българи оставят след себе си
                Еее ама то това не са със софийски номера хора , сигурно са от Бургас

Коментар

• Мале.... дойде краят на трагедията? И къде ги видя тези паркоместа?
                  Да не са само в обещанието на строителя?

Първоначално изпратено от skip
                  Първоначално изпратено от Nikodim
                  ...........
                  Това че сте си купили кола, не значи че трябва да я паркирате/гарирате където ви хрумне,простаци.

Да, все още има туристически групи, все още има хора които се снимат с гвардейците и такива които да се снимат на ескалаторите в ЦУМ......

п.с - Много ми допадна примера ти за Bath...., но след последният ти въпрос си мисля, че дори не си разбрал, че всички по голями градове в UK и западна Европа са устроени по този начин...та дори и в София 90% от всичко наченато за строеж от миналата година върви с парко място!

Коментар

• abe, vie uj za centura na Sofia iskahte da otdrustvate, a zadrustihte foruma s oshte edna bezsmilena tema...

krivirazbrana cilivilizakcia i strana!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Първоначално изпратено от ТЕЛЕ
                      Проблема е в това, че всички станахте баровци и изкате с коли да пътувате - е тва обаче не може да стане.Вие като ходите из страната да не спирате колите си и да пътувате там с градския транспорт?И мен ме е яд, че лятото от шопи по морето не може да се разминеш, ама няма какво да се направи.
                      Теле, ти се моли шопите да са при вас по-дълго време, че вече започна да им идва ъкъла и какво ще ядете зимъска не е много ясно.
                      Коле, изпревари ме... Тъкмо се бях засилил да му пиша същото.
                      Ами то и за столицата важи това.Ако няма задръствания(хора), то ще остане само една администрация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim
                        ...........

Коментар

• Е-хе цяла България ли изхранвате, аз не съм в туризма мене не ме мислете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Теле, ти се моли шопите да са при вас по-дълго време, че вече започна да им идва ъкъла и какво ще ядете зимъска не е много ясно.
                            ... +10
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                              Първоначално изпратено от ТЕЛЕ
                              Проблема е в това, че всички станахте баровци и изкате с коли да пътувате - е тва обаче не може да стане.Вие като ходите из страната да не спирате колите си и да пътувате там с градския транспорт?И мен ме е яд, че лятото от шопи по морето не може да се разминеш, ама няма какво да се направи.
                              Коле, изпревари ме... Тъкмо се бях засилил да му пиша същото.
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от ТЕЛЕ

Коментар

Working...
                                X