Първоначално изпратено от stdmv
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Центъра на София тотално задръстен
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ReaLСпоред мен проблема със задръстванията от София може да бъде решен единствено и само, когато има редовно, бързо и добре развито метро. Но за да прибегне до него масовият софиянец е нужно проблема със задръстванията да ескалира още повече и пътуването да стане практически невъзможно. Едва тогава някой хора ще предпочетат да ударят по егото си и да оставят личният си автомобил в гаража (ако имат такъв гараж)и да се качат на удобният градски траспорт. Така, мили мои „софиянци” са устроени голяма част от големите градове в цивилизованият свят,... та дори и Пловдив!
Дерзайте !
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от stdmvМале.... дойде краят на трагедията? И къде ги видя тези паркоместа?
Да не са само в обещанието на строителя? ...
vErvai mi! ne se zaqjdam, tvurdq ot li4en opit
Коментар
-
Ако ми прочетеш внимателно постинга и се поинтересуваш ПОНЕ малко ще разбереш какво изхвърляне направи току-що на мокрия пясък...
Първоначално изпратено от stdmvМале.... дойде краят на трагедията? И къде ги видя тези паркоместа?
Да не са само в обещанието на строителя?
Първоначално изпратено от skipПървоначално изпратено от Nikodimгр.Bath, Somerset, England
...........
Това че сте си купили кола, не значи че трябва да я паркирате/гарирате където ви хрумне,простаци.
По комунистическо време все още из София имаше туристически групи.Сега има ли?
....и още колко други неща има из София....
п.с - Много ми допадна примера ти за Bath...., но след последният ти въпрос си мисля, че дори не си разбрал, че всички по голями градове в UK и западна Европа са устроени по този начин...та дори и в София 90% от всичко наченато за строеж от миналата година върви с парко място!
Коментар
-
Според мен проблема със задръстванията от София може да бъде решен единствено и само, когато има редовно, бързо и добре развито метро. Но за да прибегне до него масовият софиянец е нужно проблема със задръстванията да ескалира още повече и пътуването да стане практически невъзможно. Едва тогава някой хора ще предпочетат да ударят по егото си и да оставят личният си автомобил в гаража (ако имат такъв гараж)и да се качат на удобният градски траспорт. Така, мили мои „софиянци” са устроени голяма част от големите градове в цивилизованият свят.
Дерзайте !
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от stdmvСигурно затова не сме на "три морета". Щяхме да окепазим и тях... :-(
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от stdmvАма още ли има българи, които ходят
на нашето море?!... странно...
Коментар
-
Мале.... дойде краят на трагедията? И къде ги видя тези паркоместа?
Да не са само в обещанието на строителя?
Първоначално изпратено от skipПървоначално изпратено от Nikodimгр.Bath, Somerset, England
...........
Това че сте си купили кола, не значи че трябва да я паркирате/гарирате където ви хрумне,простаци.
п.с - Много ми допадна примера ти за Bath...., но след последният ти въпрос си мисля, че дори не си разбрал, че всички по голями градове в UK и западна Европа са устроени по този начин...та дори и в София 90% от всичко наченато за строеж от миналата година върви с парко място!
Коментар
-
nevermind
abe, vie uj za centura na Sofia iskahte da otdrustvate, a zadrustihte foruma s oshte edna bezsmilena tema...
krivirazbrana cilivilizakcia i strana!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от ТЕЛЕПроблема е в това, че всички станахте баровци и изкате с коли да пътувате - е тва обаче не може да стане.Вие като ходите из страната да не спирате колите си и да пътувате там с градския транспорт?И мен ме е яд, че лятото от шопи по морето не може да се разминеш, ама няма какво да се направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodimгр.Bath, Somerset, England
...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от ТЕЛЕПроблема е в това, че всички станахте баровци и изкате с коли да пътувате - е тва обаче не може да стане.Вие като ходите из страната да не спирате колите си и да пътувате там с градския транспорт?И мен ме е яд, че лятото от шопи по морето не може да се разминеш, ама няма какво да се направи."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ТЕЛЕПроблема е в това, че всички станахте баровци и изкате с коли да пътувате - е тва обаче не може да стане.Вие като ходите из страната да не спирате колите си и да пътувате там с градския транспорт?И мен ме е яд, че лятото от шопи по морето не може да се разминеш, ама няма какво да се направи.
Коментар
Коментар