IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Софикс

Софикс

Ще добавя само малки промени към това което е назад из темата. Има вероятност възходящия тренд да продължи още малко повече от година. На 08.12.2010 би имало задължително обръщане на тренда (ако не го направи на някоя от предните дати, белязани с удивителна), но като казвам задължително, то това може да е също само някоя по-голяма корекция, след което тренда да продължи.

26.10, 16.11, 20.11, 23.11, 14.12 !, ... 21.01.2010, 19.02.2010, 11.03.2010, 16.04.2010, 06.05.2010 !,.... 27.08.2010, 16.09.2010, 18.11.2010 ... 27.08.2010, 08.12.2010 ! (Задължително обръщане на тренда).... 30.05.2011, 07.10.2011г.

Добавил съм и няколко нива на съпротива и подкрепа:

Посока Север - съпротива До около 425, 485, 569 !, 623 ?, 662, 848 ! (Задължително, поне корекция), 915, 1120, 1324

При движение на Юг подкрепа 218 (Max), 343, 385, 416, 459
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от малката мечка
      Първоначално изпратено от Jay Gould
      Първоначално изпратено от малката мечка
      За да се върнем в темата ще предложа един подвъпрос към Jay, - според теб има ли вероятност след отчетите при американците, ( 3-4 седмици) Дау да удари 10500 и после да смени посоката? Мисля, че се е случвало, да го прави по това време на годината.
      Ами назад съм писал мисля , според мен около 10500, после 11312 , а по дългосрочно още . Мисля обаче, че поне до към януари ще има възходящ тренд
      Мерси, мисля си подобно - първа спирка на 10500, после 11500 и повече не ми се вярва да откара. Десятката почти сме я стигнали и вероятно сме се доближили до финала, както казваш, има още 2-3 месеца.
      Не е препоръка.
      Мисля, че на 9925 ще направи корекция
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от jose
        Митето е от Варна мисля ... това евро ми се види към 1.5150 към средата на Ноември.Ама ти си казал че 14.10.09 е важно така че ще внимавам.
        Нивата на Еврото ги има някъде назад, а за Събев видях, че е градски
        Ще ме интересуват няколко други дружества малко по-нататък, за които ще потърся инфо за мажоритари.
        Първоначално изпратено от Gaki
        ..
        всичко по реда си. Споко. Всяко инфо ми е важно. Успехи и на теб

Коментар

• Jay Gould

Първоначално изпратено от badboy333
          Да започнем от тук!
          Ами, че те са си ченгета бе хора :
          Класация-топ 10 на българските милионери
          http://milionerite.com/index.php?opt...d=36&Itemid=62
          Мерси, пак е нещо и ще почоплим, а тоя Събев не знам защо, но ми е много познат, но не се сещам за сега от къде!
          Jay Gould,излизаш от границата си на компетентност и ми е непонятно новото начинание,с което си се захванал.Изброените в Топ 10 лица са публични личности и ако имаш излишно време,влез чрез Google.Буквално ще се задавиш от информация,която се съмнявам,че ще може да я обработиш или пък да направиш точни изводи.Не помага и на форума по никакъв начин.Ще стане като жълтата преса.Но всеки сам взема решенията си.Със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
            Първоначално изпратено от badboy333
            Да започнем от тук!
            Мерси, пак е нещо и ще почоплим, а тоя Събев не знам защо, но ми е много познат, но не се сещам за сега от къде!
            Митето е от Варна мисля въпреки че основните му позиций са в Бургаски регион.Аве на мен това евро ми се види към 1.5150 към средата на Ноември.Ама ти си казал че 14.10.09 е важно така че ще внимавам.
            Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333
              Да започнем от тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333
                Ще съм благодарен на всеки отзовал се;
                Интересува ме коя компания от БФБ с чия политическа протекция се ползва?!

Кой са компаниите свързани и доминирани от хора на СДС и ДСБ, кои с БСП, кои с ДПС и т. н.?
                Да започнем от тук!

наварзани като свински черва.чакайте при такива МЪРШОЯДИ UPPPP 4000.НА НАЙЦИ.

Коментар

• Jay, за бфб гледай и сентимемта. Какъв фундамент има в патката (която е в софикс) например и какъв в Химко ???
                  дори феноменалната свободна акция на химко струва пари !!!! извод 1 - сентимента също струва пари ))))))
                  извод 2: инвестирането в акции на бфб дава пари на изхода, т.е. не е като еврофутбол, където може да изгубиш ВСИЧКО ))))

Коментар

Кой са компаниите свързани и доминирани от хора на СДС и ДСБ, кои с БСП, кои с ДПС и т. н.?
                    Да започнем от тук!

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                      Политически риск ..
                      Да, към фундамента.
                      Него винаги ще го има щом сме в България. Нормално е някой компаниите без протекции от страна на властта, да не дърпат така силно или да тръгнат на юг. 1; С вуйчо владика всеки може, но без вуйчо само някой
                      Някой ги зная, но други не. 2; Няма да се учудя и "Големи данъкоплатци" да ги погнат така, че по точка 1 и 2 са малко по-рискови поне по мое виждане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                        Любчо благодаря за хубавите думи.Това с харесването стана опасно и остава някой сега да викне горчиво.По отношение на лозята в моето село още преди три четири години всичко запустя.Грозде никой не продава имам предвид лозята извън селото изоставени са основно заради кражби и липса на търговци.Хората карат на астми и лозета в двора но не съм чул някой да продава всичко отива за собствена консумация.В съседни села все още се намират продавачи но предполагам няма да е още дълго.И незнам готово вино ли търсиш или грозде.Според мен най добре е да си купиш грозде и сам да си направиш винце и ракийка.Моето село е много близо до голям град и селски туризъм няма как да стане.
                        Благодаря ти Бате Пешо за отговора.

Иначе ми стана малко мъчно на тези думи:

По отношение на лозята в моето село още преди три четири години всичко запустя

Коментар

Политически риск ли ще отчиташ ? Тука вече и Караиванов смятам ще се включи с едни гърди напред.

Коментар

• Ще съм благодарен на всеки отзовал се;

Коментар

Първоначално изпратено от малката мечка
                              Както предположих вчера - забъркаха се интересни неща тук. За да се върнем в темата ще предложа един подвъпрос към Jay, - според теб има ли вероятност след отчетите при американците, ( 3-4 седмици) Дау да удари 10500 и после да смени посоката? Мисля, че се е случвало, да го прави по това време на годината.
                              Ами назад съм писал мисля , според мен около 10500, после 11312 , а по дългосрочно още . Мисля обаче, че поне до към януари ще има възходящ тренд
                              Мерси, мисля си подобно - първа спирка на 10500, после 11500 и повече не ми се вярва да откара. Десятката почти сме я стигнали и вероятно сме се доближили до финала, както казваш, има още 2-3 месеца.
                              Не е препоръка.

Коментар

• Любчо благодаря за хубавите думи.Това с харесването стана опасно и остава някой сега да викне горчиво.По отношение на лозята в моето село още преди три четири години всичко запустя.Грозде никой не продава имам предвид лозята извън селото изоставени са основно заради кражби и липса на търговци.Хората карат на астми и лозета в двора но не съм чул някой да продава всичко отива за собствена консумация.В съседни села все още се намират продавачи но предполагам няма да е още дълго.И незнам готово вино ли търсиш или грозде.Според мен най добре е да си купиш грозде и сам да си направиш винце и ракийка.Моето село е много близо до голям град и селски туризъм няма как да стане.

Коментар

Working...
                                X