IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould
    Първоначално изпратено от Jay Gould
    Мисля, че на 9925 ще направи корекция
    От тука мисля на юг, до към 9740 пък после не знам
    Тая прогноза отиде в канала. Дано много хора не са и се вързали и да са го играли къс!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
      утре ще бъде студено и много мечки-стръвници ще обикалят - по информация от дядо Джоунс....

не е препоръка притежавам акции

И аз тъй мисла ........пък и тъй ми рече Великият дух Търпение му е майката .Ша приберем кот искаме гат му дойде времето

Коментар

• утре ще бъде студено и много мечки-стръвници ще обикалят - по информация от дядо Джоунс....

не е препоръка притежавам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от zX
          Този пък от кога стана толкова меродавен. Все си мисля, че който наистина има идея на къде отива работата, си я пази за себе си.
          Чета Jay Gould с удоволствие,после проверявам какво се случва.Много от прогнозите не се сбъдват,но и от това човек си вади поуки.А иначе има една чужда мисъл:"Ако умееш да летиш, не казвай на никого, защото не можеш се отърва от учители"!Заслужава си да се замислим.

Коментар

• Не вярвам да е съвсем така:
            Ами, ако вие не понаправите /попримъкнете в Българско от странство/ парички тук и сега, после от кого ще цицаме, а ?
            Май правилно, честността е най-добрата политика.
            Е, поне до едно време ;-)

Коментар

Този пък от кога стана толкова меродавен. Все си мисля, че който наистина има идея на къде отива работата, си я пази за себе си.

Коментар

• Темата с прогнозите е много добра, изтривам си коментара да не цапа, ще пиша само при конструктивни идей

Поздравления
                Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Тъй тъй , калм калм.

Коментар

• Убавец, човекот ти рече: Юг.
                    Уж.
                    Аз пък ти думам, донт са връзва, ша подведеш племето.

Коментар

• Аааа... Джей не така . Ти като не знаеш , ние въобще как да знаем.Виж сега поне ни излъжи , тази вечер да се наспим , пък утре ще го мислим.

Коментар

Първоначално изпратено от малката мечка
                        Първоначално изпратено от малката мечка
                        За да се върнем в темата ще предложа един подвъпрос към Jay, - според теб има ли вероятност след отчетите при американците, ( 3-4 седмици) Дау да удари 10500 и после да смени посоката? Мисля, че се е случвало, да го прави по това време на годината.
                        Ами назад съм писал мисля , според мен около 10500, после 11312 , а по дългосрочно още . Мисля обаче, че поне до към януари ще има възходящ тренд
                        Мерси, мисля си подобно - първа спирка на 10500, после 11500 и повече не ми се вярва да откара. Десятката почти сме я стигнали и вероятно сме се доближили до финала, както казваш, има още 2-3 месеца.
                        Не е препоръка.
                        Мисля, че на 9925 ще направи корекция
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Бате-бате, ако не беше за гледане, щя'а да я махнат, чини ми се :-P

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
                            ...
                            Aнкетата не я гледай Тя е от края на 2007 г.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Следва да се опарича и да стана милиардер в зелено /ама съвсем, съвсем без мъничко/ ;-)
                              Предстои индексиране на индексите с годишния процент на дефлация /Jay Gould да ме извинява, ама, ако и аз гласувам "Север", тук ще се юрнат едни тълпи, мали-малиййй, ужасъ ! ;-)/
                              Затуй, сега ги купувам на кило, ще си слагам в буркани - ей на, в един плюс-пляс магазин дават и от новите, литър и горница...

Коментар

• На места ще превали, на други не!

просто се сетих за тая вечно вярна синоптична прогноза

Коментар

Working...
                                X