Ех Ветре, не знам за сугестията и заклинанията, ама понякога имам чувството, че Jay Gould има машина на времето и чат пат прескача в бъдещето, поглежда графиката на индексите в някой сайт или вестник, преписва си дъната и върховете и ги пуска после тук. Направо ме разбива с точните си прогнози.... И изглежда се е усетил, че прогнозите му станаха подозрително точни, та започна вече да не указва точни дати ами почна да дава интервал от дати Не знам, не знам, като физик почвам да се интересувам дали наистина Jay нема такава машинка.... Да земе да ми я даде, нема да я ползвам за БФБ, NYSE или форекс ами направо тичам в Стокхолм и гушвам Нобеловата награда по физика По-малко кинти са, ама пък ще се покрия с вечна слава
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Collapse
X
-
Bobi75
Първоначално изпратено от cymruГледам Софикса беше около 1640 в 13:55 и изведнъж станал 1670 -
само две сделки за БАКБ и ЦКБ виждам в последната минута.
Това достатъчно ли е да се вдигне индекса с 30 пункта или почти 2%.
И сега какво правим утре при това положение - пробихме ли тройното дъно или не.
Бахмааму дет се вика
Коментар
-
Bobi75
Ветре, нали има закон, че знализатора променя поне малко анализирания обект. Когато го променя много, някои му викат на това манипулация.
Ама, сакън, нямаме такива случаи тука. Тук анализирания обект се променя по малко всеки ден. Да има за всеки ден по нещо, я?
Я, както казва япончето
Коментар
-
Гледам Софикса беше около 1640 в 13:55 и изведнъж станал 1670 -
само две сделки за БАКБ и ЦКБ виждам в последната минута.
Това достатъчно ли е да се вдигне индекса с 30 пункта или почти 2%.
И сега какво правим утре при това положение - пробихме ли тройното дъно или не.
Бахмааму дет се викаНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
e бе Bobi, знаеш, оня избор на темата може да се талкува като "сугестия" /така наричаме с големото куче кога анализатора без да има особено значение за него но па се надява много да е познал и толкова се надява че дори и нещата се саобразяват с желанието нещо като анализаторско заклинание /
Коментар
-
Bobi75
А пък за мен итересен показател е, че Jay спря да дава прогнозите си в темата Да Дойдат Мечките, а ги дава тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърмерси Jay, че беше милостив за утреhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Re: Прогнози и развитие през 2008-ма година
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Jay Gould
Дати: 09.01 - 14.01 24.01 - 18-20.02 - 03.03 - 14.03 - 23.04 - 23.05.2008
Освен...почивката за празника))
Днес...много кофти тоз 09.01http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от franky4fingersPri edno 3-no duno mislq, che ste ima silen rebound ...
te togava......
Коментар
Коментар