Има истина в квантовата механика.
И тва за наблюдавания електрон дето като до гледаш се държи разумно, а като го изпуснеш от поглед прави щуротии също се е верно!
Други хора разправят, че нещата не са такива квито ги виждаме?!?:-)
Те били само разни вълнички дето се блъскат в ретината ни и ни карат да си правиме впечатления и според тези впечатления живеем.
Дето се вика БФБ не е БФБ, а е просто мисъл в главата ми.
Тоест всичките ми познати като ги видя и веднага извиквам спомена за тях от моя мозък и ги третирам според него.
Е да, това което аз си мисля за тях е уникално, нема го на друго място на вселената освен у мойта глава!?! :-)
ХА!
А те можело да са се променили ама нейсе!
Ето така се оправяли кофти взаимоотношения! Забравям, че съм се карал с гаджето и после като я видя всичко наново. Любов емоции!
Странна работа е т'ва днешната науко-психология!
Освен и борсата с нов поглед да погледна, може па да тръгне нагоре!
Мале мале тва уиски всъвсем ме обърка!
Но че света който изживяваме е уникален за всеки от нас си е верно!
Уж сме на една планета, а то всеки си има коренно различна вселена в главата!
НАЗЗЗДРАВЕ!!!
И тва за наблюдавания електрон дето като до гледаш се държи разумно, а като го изпуснеш от поглед прави щуротии също се е верно!
Други хора разправят, че нещата не са такива квито ги виждаме?!?:-)
Те били само разни вълнички дето се блъскат в ретината ни и ни карат да си правиме впечатления и според тези впечатления живеем.
Дето се вика БФБ не е БФБ, а е просто мисъл в главата ми.
Тоест всичките ми познати като ги видя и веднага извиквам спомена за тях от моя мозък и ги третирам според него.
Е да, това което аз си мисля за тях е уникално, нема го на друго място на вселената освен у мойта глава!?! :-)
ХА!
А те можело да са се променили ама нейсе!
Ето така се оправяли кофти взаимоотношения! Забравям, че съм се карал с гаджето и после като я видя всичко наново. Любов емоции!
Странна работа е т'ва днешната науко-психология!
Освен и борсата с нов поглед да погледна, може па да тръгне нагоре!
Мале мале тва уиски всъвсем ме обърка!
Но че света който изживяваме е уникален за всеки от нас си е верно!
Уж сме на една планета, а то всеки си има коренно различна вселена в главата!
НАЗЗЗДРАВЕ!!!
Коментар