If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерцедес и всички останали, всеки който го експлоатира го знае, ..... инак приказката за кума лиса не е случайна...не е непременно лошо това което не можеш да си позволиш, че нали е по лесно така!
При навлизане в десен завой непълнолетният и неправоспособен водач изгубил контрол над управляваната от него кола, изхвърчал от пътя и се спрял в електрически стълб. Пострадал е пътникът до него - на 22 години от село Пчелник
http://www.dnes.bg/stranata/2013/12/...оредния пример,че е време да се забранят Мерцедес и БМВ.Хубавото е,че забраната ще се отнася за определени географски ширини и за определени водачи.Надявам се,че освен забраните ще има и разрешения.Като на пример да карат без фарове,дори може и нощно време за да не се охарчват за гориво и крушки
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
И аз съм го правил Отначало останалите те гледат като луд, а после като видят че действа и те тръгват назад
Когато колата се изкачва по наклон, то векторът на тежестта се проектира по-назад. Това разтоварва предните колела и добавя товар на задните и ако колата е с предно предаване, то при хлъзгав път се намалява теглителната сила. Карането със задницата напред обръща този вектор и натоварва повече предните колела, като увеличава теглителната сила.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
БЛИЦ TV: Баварец помете две коли и мантинела насред София
Млад мъж зад волана поднесе на завой при тунела на Подуене
Млад шофьор зад волана на БМВ помете две коли и 20 метра мантинела на бул. "Ситняково" при тунела на Подуене, видя репортер на БЛИЦ. Инцидентът стана около 16,15 часа.
Баварецът, идващ откъм Сточна гара, поднесе на завоя преди тунела и се хвърли срещу идващите отстреща Опел Корса и Ауди А3. По чудо в колите няма пострадали. Заради катастрофата движението бе спряно.
Просто класика!
Задно предаване е опасно и за околните.
Да напиша и аз една глупост.
Случавло ми се е да не мога да изкача определен баир, с кола с предно. Обръщам на заден и го качвам. Логиката е, че е в пъти по добре движещите колела да са под тежестта на двигателя. Иначе за предимството на предното предаване пред това на задното е безсмислено да се спори.
И аз съм го правил Отначало останалите те гледат като луд, а после като видят че действа и те тръгват назад
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Auto Братко, стига сме се мотали вече 3-4 години, сумати хора измряха като ислямски кучета по пътищата. Пускай петицията и да я разпространяваме и най-вече докато имам контакти на правителствено ниво, докато не е паднал парламента имаме шанс да прокараме проекто закони специално за БМВ! Вече съм говорил с някой депутати и те приеха много добре идеята че тази марка трябва да понесе последствията за толкова много погубени човешки живота.
Освен с правителството искам да те помоля да говориш още и с Наполеон,Хитлер и Бил Клинтън. Вярвам,че сте съседи по легла и не би било проблем за теб.
Всички ние разчитеме на теб братле !!!
Коментар