IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Черкезов

С Ягуар какво е положението, за БМВ е ясно вече.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
      Ама защо да ги забраняват? Аз лично много пътувам и си имам личното усещане , че да караш БМВ и Фолксваген е една и съща диагноза само дето първите повече се развалят и са им по-скъпи ремонтите.

Иначе имам чувството , че и при двете марки собственика страда от вътрешна празнота която запълва със силене по пътищата.

Ама за Мерцедес какво? Освен че за 2/3 от тези пари си могли да си вземат Лексус например .

Според мен проблемите със задното предаване са по-скоро в софтуера на задкормилното устройство
      Скъпа прочети от самото начало темата, дал съм предостатъчно доказателства за тезите си. Чети всички мнения на ника Ауто и влизай в час, не се излагай като социалиста Гигов който освен уазка в казармата друго не е карал, едва ли има опит с високооборотни БМВенца.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Че автомобилите с предно предаване се управляват по добре, особено в по-сложни условия, това е несъмнено. Не го отричам изобщо. А 95% си зависи от човека зад волана.
        И аз това исках да кажа . Сега прочетох , че колегата го е казал по-добре.

Коментар

• Ама защо да ги забраняват? Аз лично много пътувам и си имам личното усещане , че да караш БМВ и Фолксваген е една и съща диагноза само дето първите повече се развалят и са им по-скъпи ремонтите.

Иначе имам чувството , че и при двете марки собственика страда от вътрешна празнота която запълва със силене по пътищата.

Ама за Мерцедес какво? Освен че за 2/3 от тези пари си могли да си вземат Лексус например .

Според мен проблемите със задното предаване са по-скоро в софтуера на задкормилното устройство

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            И какво искаш да кажеш?!Че производителя на автомобила трябва да дойде и да подмени гумите на твоя съсед,а също да му изключва и мигача ли?!?!И ако случайно се натресе в някоя ограда,пак ли производителя ще му е виновен....
            Не Ретро, с Гигов имаме стар спор. Той сам се разпозна. Беше шега към него. Той не закъсня и въпреки обидите му към мен, нека оценим мигновената реакция.

Коментар

Виж какво хейтърче с предишен ник marmalad.

Което си го знам, си го знам. Имам коли и с предно и със задно предаване. А колко различни типове и марки коли съм карал, изобщо нуямаш идея. Нямам коли с гуми втора употреба. Карам само с нови зимни гуми. Не повече от три години и ги сменям.
              Цъкам с език брат ми. Тц тц тц. Онемявам пред твоя интелект. Респект ROBERT.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                Кални бани и СПА. Лечебна кал в Поморие и Рехабилитация. Кетапи от 1928. Евала. Съвпадение в цифрите и образованието. Мой комшия дрът майор кара Фелиция 98. За него няма лятна или зимна гума. Човека си кара от 6 години със зимни Предни ВТОРАЯ УПОТРЕБА.
                Не ще и да чуе да ги сменя.
                Не били проблем гумите. Проблем бил Оня дето кара и не успявв да спре. За проценти не сме говорили ама гледам че Гигов е обобщил едни 95 %.
                Ама иначе майора няма грешка, само където като пусне левия мигач кара така през половин София.
                Виж какво хейтърче с предишен ник marmalad.

Което си го знам, си го знам. Имам коли и с предно и със задно предаване. А колко различни типове и марки коли съм карал, изобщо нямаш идея. Нямам коли с гуми втора употреба. Карам само с нови зимни гуми. Не повече от три години и ги сменям.
                Last edited by Andi11; 20.01.2014, 22:49.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                  Кални бани и СПА. Лечебна кал в Поморие и Рехабилитация. Кетапи от 1928. Евала. Съвпадение в цифрите и образованието. Мой комшия дрът майор кара Фелиция 98. За него няма лятна или зимна гума. Човека си кара от 6 години със зимни Предни ВТОРАЯ УПОТРЕБА.
                  Не били проблем гумите. Проблем бил Оня дето кара и не успявв да спре. За проценти не сме говорили ама гледам че Гигов е обобщил едни 95 %.
                  Ама иначе майора няма грешка, само където като пусне левия мигач кара така през половин София.
                  И какво искаш да кажеш?!Че производителя на автомобила трябва да дойде и да подмени гумите на твоя съсед,а също да му изключва и мигача ли?!?!И ако случайно се натресе в някоя ограда,пак ли производителя ще му е виновен....

Коментар

• Кални бани и СПА. Лечебна кал в Поморие и Рехабилитация. Кетапи от 1928. Евала. Съвпадение в цифрите и образованието. Мой комшия дрът майор кара Фелиция 98. За него няма лятна или зимна гума. Човека си кара от 6 години със зимни Предни ВТОРАЯ УПОТРЕБА.

Коментар

Не е по рождение. От дълъг опит в управление на всякакви колесни таркала.
                      И от образование. Кетап имам за автомобилен инженер.. И даскал съм бил по устройство и управление на автомобила.
                      Не е по рождение.

Че автомобилите с предно предаване се управляват по добре, особено в по-сложни условия, това е несъмнено. Не го отричам изобщо. А 95% си зависи от човека зад волана.
                      +1
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
                        Явно си от 95% които знаят всичко по рождение.
                        Прочети малко по-надолу, по темат за да се образоваш и да не спамиш.
                        И на един старфайтер да помогнем ще е от полза.
                        Не е по рождение. От дълъг опит в управление на всякакви колесни таркала.
                        И от образование. Кетап имам за автомобилен инженер.. И даскал съм бил по устройство и управление на автомобила.
                        Не е по рождение.

Коментар

A Аудитата ще ги забраним ли и тях?

"Ауди" падна по таван на жп линията край Благоевград

Единственото важно е кой седи зад волана. Другото са нюанси.
                          Това е друг начин да кажа, че заглавието на темата е тъпо.
                          Момче ти книжка имаш ли?

Коментар

• A Аудитата ще ги забраним ли и тях?

"Ауди" падна по таван на жп линията край Благоевград

Единственото важно е кой седи зад волана. Другото са нюанси.
                            Това е друг начин да кажа, че заглавието на темата е тъпо.

Коментар

• Радвам се че тази е една от най-смислените теми която надгаждаме тук от 2009г.
                              Скоро ще постигнем целите си спрямо войната срещу БМВетата.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://www.vesti.bg/bulgaria/inciden...zagora-6003399

Коментар

Working...
                                X