IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Орел, модел Звезда! От първите, много е пъргав и поносим!
    Оседлаваш ли го или така си бръмчиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
      Малко късно, но да задам един женски въпрос, че ми стана интересно: Какъв е тоя Орел където го караш и защо мъчиш животното така?!
      Орел, модел Звезда! От първите, много е пъргав и поносим!

Коментар

Аз ги забраних отдавна баварците и щутгардците в моето семейство. Преди карах Лада, сега Орел
        Малко късно, но да задам един женски въпрос, че ми стана интересно: Какъв е тоя Орел където го караш и защо мъчиш животното така?!

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/253756

Джигит с БМВ потроши мъж и избяга
          47-годишната жертва е с два счупени крака
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Тези сатанисти мръсни са решили и на децата ни да посягат
            Набиват им още от малки в под съзнанието да се возят в каруци.
            Attached Files
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Честно казано не съм карал Ягуар а няма отрицателна статистика в България.
              Ти да знаеш нещо?
              Важното е сега да въведем ограничения за БМВета за каране през есента и зимата , да се вкарават задължително с жълт цвят в България или да не де допуска да влизат през граница, да ги съдим и да им наложим още много възбрани за тези убийци.
              Един дядо гледа спрян Ягуар и човек вътре , отишъл и го пита :
              А бе момче много ли харчат тия пущни?
              - Ми дядо като за мощна кола си харчи нормално.......
              Хм.... А много ли се чупи ?
              -Ми не много....
              А скъпи ли са му частите?

- Абе дядо , що толкова питаш? Искаш да си купуваш Ягуар ли?

Аа не бе , чудих се що толкова малко ги карат хората.....

Коментар

• Поредното БМВ или МБ излетяло от пътя.Ех ако можеше да забранят на идиотите да сядат дори и на дясната седалка.
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Розови да се боядишат добра идея да.
                  Но най-добре да им измислим някакъв як акциз. Например ако струва 50 000 евро, с акциза да стане 100 000,
                  Мисля че трябва да направим ударна група от преговарящи с мениджърите на висок клас коли да финансират операцията, защото като забраним мерцедес и бмв, клиентите ще отидат на друго място.
                  Ако успеем да съберем 20М. евро ще направим страхотен черен пиар по телевизии, радиа и др. медии, така ще притиснем управляващите партии да гласуват остри рестрикции срещу тези бракми, анти коли и долни катрами които отнемат хорските животи и погубват клета маика България.
                  А бате Пешо е прав, всички идиоти карат БМВ , Мерцедес и Ауди. КР ЪГЛИ ИДИОТИ!!!

Коментар

Розови да се боядишат е добра идея да.
                    Но най-добре да им измислим някакъв як акциз. Например ако струва 50 000 евро, с акциза да стане 100 000,.
                    Аз също мисля че това е справедлива мярка.
                    ПОДКРЕПЯМ.

Коментар

• Розови да се боядишат е добра идея да.
                      Но най-добре да им измислим някакъв як акциз. Например ако струва 50 000 евро, с акциза да стане 100 000,
                      Мисля че трябва да направим ударна група от преговарящи с мениджърите на висок клас коли да финансират операцията, защото като забраним мерцедес и бмв, клиентите ще отидат на друго място.
                      Ако успеем да съберем 20М. евро ще направим страхотен черен пиар по телевизии, радиа и др. медии, така ще притиснем управляващите партии да гласуват остри рестрикции срещу тези бракми, анти коли и долни катрами които отнемат хорските животи и погубват клета маика България.

Коментар

Аз ги забраних отдавна баварците и щутгардците в моето семейство. Преди карах Лада, сега Орел
                        Въй въй Лорди ти си първио човек успял за забрани простотията и глупостта

Коментар

Мъдър човек си Лорде.
                          Тия каруци трябва да бъдат забранени. Особено BMW.
                          Признавам си че минавайки покрай тея кочини едвам се въздържам да не повърна върху челното стъкло някъде около винетката.

Коментар

• Аз ги забраних отдавна баварците и щутгардците в моето семейство. Преди карах Лада, сега Орел

Коментар

• Черкезов

Розови БМВ по добре, как мислиш ! Жълти ще ги бъркат с таксита, хората има да махат пък те да не спират каквито са надувковци.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Честно казано не съм карал Ягуар а няма отрицателна статистика в България.
                                Ти да знаеш нещо?
                                Важното е сега да въведем ограничения за БМВета за каране през есента и зимата , да се вкарават задължително с жълт цвят в България или да не де допуска да влизат през граница, да ги съдим и да им наложим още много възбрани за тези убийци.

Коментар

Working...
                                X