Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забрана за БМВ и Мерцедес !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеМалко късно, но да задам един женски въпрос, че ми стана интересно: Какъв е тоя Орел където го караш и защо мъчиш животното така?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз ги забраних отдавна баварците и щутгардците в моето семейство. Преди карах Лада, сега Орел
Коментар
-
http://www.blitz.bg/news/article/253756
Джигит с БМВ потроши мъж и избяга
47-годишната жертва е с два счупени кракаДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЧестно казано не съм карал Ягуар а няма отрицателна статистика в България.
Ти да знаеш нещо?
Важното е сега да въведем ограничения за БМВета за каране през есента и зимата , да се вкарават задължително с жълт цвят в България или да не де допуска да влизат през граница, да ги съдим и да им наложим още много възбрани за тези убийци.
А бе момче много ли харчат тия пущни?
- Ми дядо като за мощна кола си харчи нормално.......
Хм.... А много ли се чупи ?
-Ми не много....
А скъпи ли са му частите?
- Абе дядо , що толкова питаш? Искаш да си купуваш Ягуар ли?
Аа не бе , чудих се що толкова малко ги карат хората.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеРозови да се боядишат добра идея да.
Но най-добре да им измислим някакъв як акциз. Например ако струва 50 000 евро, с акциза да стане 100 000,
Мисля че трябва да направим ударна група от преговарящи с мениджърите на висок клас коли да финансират операцията, защото като забраним мерцедес и бмв, клиентите ще отидат на друго място.
Ако успеем да съберем 20М. евро ще направим страхотен черен пиар по телевизии, радиа и др. медии, така ще притиснем управляващите партии да гласуват остри рестрикции срещу тези бракми, анти коли и долни катрами които отнемат хорските животи и погубват клета маика България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеРозови да се боядишат е добра идея да.
Но най-добре да им измислим някакъв як акциз. Например ако струва 50 000 евро, с акциза да стане 100 000,.
ПОДКРЕПЯМ.
Коментар
-
Розови да се боядишат е добра идея да.
Но най-добре да им измислим някакъв як акциз. Например ако струва 50 000 евро, с акциза да стане 100 000,
Мисля че трябва да направим ударна група от преговарящи с мениджърите на висок клас коли да финансират операцията, защото като забраним мерцедес и бмв, клиентите ще отидат на друго място.
Ако успеем да съберем 20М. евро ще направим страхотен черен пиар по телевизии, радиа и др. медии, така ще притиснем управляващите партии да гласуват остри рестрикции срещу тези бракми, анти коли и долни катрами които отнемат хорските животи и погубват клета маика България.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз ги забраних отдавна баварците и щутгардците в моето семейство. Преди карах Лада, сега Орел
Коментар
-
Тия каруци трябва да бъдат забранени. Особено BMW.
Признавам си че минавайки покрай тея кочини едвам се въздържам да не повърна върху челното стъкло някъде около винетката.
Коментар
-
Честно казано не съм карал Ягуар а няма отрицателна статистика в България.
Ти да знаеш нещо?
Важното е сега да въведем ограничения за БМВета за каране през есента и зимата , да се вкарават задължително с жълт цвят в България или да не де допуска да влизат през граница, да ги съдим и да им наложим още много възбрани за тези убийци.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар