IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БМВ излетя от пътя и се натресе между маси в заведение в Кърджали
    http://www.blitz.bg/news/article/374948

Колите със задно самозавиват !
    https://www.youtube.com/watch?v=H8By5WKuqN8

Не карайте задно, ограмотете народа около вас!

Коментар

• Кошмарът на АМ "Тракия": Шофьорът на БМВ-то се е забил с 200 км/ч в камиона с локум (

Кошмарът на АМ "Тракия": Шофьорът на БМВ-то се е забил с 200 км/ч в камиона с локум (СНИМКИ) http://www.blitz.bg/news/article/373...m_source=blitz
      Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto Разгледай мнение
        Виж горното видео и не се екзалтирай напразно
        Aз пък предлагам,задължително освидетелстване

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto Разгледай мнение
          http://www.youtube.com/watch?v=H8By5WKuqN8
          Колите със задно САМОЗАВИВАТ, виж клипа, това при предно не може да стане.
          Просто при поднасяне задните гуми са водещи и избутват колата в тяхната посока, която е вън от пътя.
          Независмо кой кара колата дали новак, профи или компютър това се случва, защото винаги на пътя има или неравност или камък или лед.

Затова:
          Опасността която грози всички нас трябва да бъде ограничена. Затова предлагам БМВ - тата и др. със ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ :

1. Да им се ограничи компютърно скоростта до 90км/час.
          2. Пълна забрана за движението им от 1 Октомври до 15 Април.
          3. Задължително ESP.
          4. Петорна гражданска отговорност.
          5. Задължителен ЖЪЛТ цвят
          Виж горното видео и не се екзалтирай напразно
          Last edited by Auto; 06.11.2015, 09:42.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=vz2rAgXjkCA
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
              vw
              Е добре де, от бързане съм ги раменила. Все пак съм жена, не очаквайте чудеса от мен на автотеми

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                Тези марки не съсипват човешки души, а хората сами ги съсипват. Не можаха хората с БМВ-та да разберат, че когато тръгват да дрифтят или да се правят на състезатели майсторлъка не идва от самото подансяне на колата, а от овладяването й. И това не е само в България има си световна статистика кои коли най-много се карат от олигофрени и на първо място беше Ауди, а след това е БМВ. И двете са хубави коли, но забележете, че масови нарушения се правят от шофьори на тези две марки. И ще кажа само за тези хора, че Дарвин е бил прав, но за епохата си, сега живеем в законите на Антидарвинизъм, т.е. по-тъпия и по-неадаптивния умира.
                "...по-тъпия и по-неадаптивния умира." Обикновено от собствената си глупост !
                Темата е безсмислена . Кои марки да бъдат разрешени , щото тъпанарите да не се избиват и разбира се да не избиват невинни ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                  Гледам много се говори за скандала с WV, а тук никой не споделя нищо. Според мен цялата работа е някаква конспирация и САЩ просто се опитват да водят някаква икономическа война с Германия като удрят WV с глупости.
                  Te не се опитват, ами направо почнаха да си я водят. Според мен САЩ си знаеха за проблема от много време просто изчакаха момента, в който Германия ще е уязвима. Хубавото е, че VW са достатъчно добрър и голям бранд, за да се отърсят от скандала и до няколко години ще са забравили вече за това. Ако помните и Мерцедес имаха слаб момент с А-класите, които се обръщаха, но с маркетинг и стратегия успяха да се справят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    XY
                    ХуИ ли написа бе. ИЗВИНИСЕБЕ
                    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                      vw
                      XY

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                        Гледам много се говори за скандала с WV, а тук никой не споделя нищо. Според мен цялата работа е някаква конспирация и САЩ просто се опитват да водят някаква икономическа война с Германия като удрят WV с глупости.
                        vw
                        г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Гледам много се говори за скандала с WV, а тук никой не споделя нищо. Според мен цялата работа е някаква конспирация и САЩ просто се опитват да водят някаква икономическа война с Германия като удрят WV с глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
                            За разлика от теб, дето не си припарвал в точната кола, мога да ти съобщя, че на тази уличка съм правил уникални снимки на това как S-класи и баварци се въртят като пумпали и отново слизат надолу, а едно деу матизче им събра очите като изкачи баирчето без никакъв проблем. Да не говорим, че половината катастрофи със смъртни случаи в БГ са с баварци, това случайно ли е според теб. Или и ти като инженера ще кажеш, че зависи единствено от задкормилното у-сво. Ами дори да е така, явно в БГ, тези марки не са добре дошли , щом съсипват толкова човешки съдби. Не дай Боже на теб да се случи случка, друга песен ще запееш
                            Тези марки не съсипват човешки души, а хората сами ги съсипват. Не можаха хората с БМВ-та да разберат, че когато тръгват да дрифтят или да се правят на състезатели майсторлъка не идва от самото подансяне на колата, а от овладяването й. И това не е само в България има си световна статистика кои коли най-много се карат от олигофрени и на първо място беше Ауди, а след това е БМВ. И двете са хубави коли, но забележете, че масови нарушения се правят от шофьори на тези две марки. И ще кажа само за тези хора, че Дарвин е бил прав, но за епохата си, сега живеем в законите на Антидарвинизъм, т.е. по-тъпия и по-неадаптивния умира.

Коментар

........ и ти като инженера ще кажеш, че зависи единствено от задкормилното у-сво. Ами дори да е така, явно в БГ, тези марки не са добре дошли , щом съсипват толкова човешки съдби. .......
                              Класика и типично по български !
                              Дай някой друг да ни озапти, че ние дори животеца неможем си опази ?

Коментар

Да не говорим, че половината катастрофи със смъртни случаи в БГ са с баварци, това случайно ли е според теб. Или и ти като инженера ще кажеш, че зависи единствено от задкормилното у-сво. Ами дори да е така, явно в БГ, тези марки не са добре дошли , щом съсипват толкова човешки съдби. Не дай Боже на теб да се случи случка, друга песен ще запееш
                                Дай я тая статистика да я видим каква е, че много любопитна идва. Чак не било случайно

БМВ са чудесни машини. Това, че Ганьо балкански е решил да показва ориенталския си манталитет като кара БМВ за няколко хиляди лева в стил "на закона мамата **** съм", не означава, че марката е лоша.

Относно зимните условия, напълно съм ок като си седна в кожената седалка с подгряване да си карам разумно по заснежените пътища с хубави зимни гуми и нямам нищо против докато мръзнеш в стария ти Опел да ми покажеш къв си добър по заснежените баири.

Коментар

Working...
                                X