IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На вниманието на г-н Черкезов

http://topgear.bg/?go=article&p=deta...articleId=3346

и още

http://vbox7.com/play:bd9005db

...иначе,
    ако трябва да сме честни докрай,

4х4 all-time си е най-добре
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Черкезов

Какъв клип ? Потърси , може някой да е успял да заснеме автомобил с предно предаване на който му се къса остта на предното колело и той става триколесен.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Знаеш ли защото високия сегмент избягваха предното предаване ? Късат се колелата много лошо при него, виждал съм на пътя как се случва многократно. Старите автомобили с предно предаване са много опасни.
        Звучи ми нелепо. Дай клип за доказателство?!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
          карам бенц, винаги пускам мигач и спазвам правилата, което не важи за останалите >50-60% от хората на пътя независимо от марката....... поради което гласувах с:

НЕ

но за БМВ съм съгласен - не е дошъл моментът още да видя някои с БМВ поне да примигне преди да ми влезне в лентата

п.с. убеден съм, че има и свестни колеги с БМВ ... някъде там
          Драги зрители и радиослушатели,

правилно дума vendetta89, че значителна част от народонаселението, което притежава документ за правоспособност като водач/ка на МПС (без значение дали МПС-то е на 2, 3, 4 или повече колела), не спазва почти никой от основните принципи на safe driving-а, като например:

1. Мигащите светлини на МПС-то не са само за украса,
          а ТРЯБВА да се използват винаги, когато решите да промените посоката на движение на МПС-то.

2. Огледалото за обратно виждане не служи само да зяпаш неква красива дама, случайно озовала се на задната седалка на управляваното от теб МПС.
          По-скоро, този важен уред за твоята (и на другите участници в движението) безопасност служи за това, да видиш картинката на движещите се пешеходци и МПС-та зад теб и да прецениш дали нещо, което ти е щукнало да направиш, няма да вкара в беля теб и/или друг/и участник/ци в движението.

3. Същото се отнася и за ДВЕТЕ странични огледала на МПС-то (виж за справка т.1 и 2)

4. Аварийните светлини се пускат винаги, когато се случва нещо необичайно за нормалното движение на МПС-то, управлявано от теб, включително паркиране на заден ход.

5. Фаровете, стоповете, мигачите и габаритите трябва да са изправни винаги
          (КАТаджиите обичат да глобяват за изгорели крушки, затова си носете по една резервна винаги, та като ви спрат, да я покажете и/или смените веднага)

................

и още има, ама стига толкова....
          уморих се вече

тва да се спазва, пак бива

...демек, къв е извода:

няма значение с кво предаване е МПС-то: задно, предно, 1х1, 2х2, 4х4, 7х8, и т.н....
          Важното е, кво има в задкормилния механизъм на МПС-то....
          (дай Боже да не е само въздух под налягане)

затова не съм гласувал... въпросът е неправилно зададен.

P.S. Имам свидетелство за управление на МПС от бая години, карал съм и сега карам МПС по широките (и тесните, тук-там) пътища на милата ни Родина (и другаде, ако се наложи), правил съм някога простотии, които сега се мъча да избягвам по всякакъв начин, та затова говоря така.
          Last edited by Kildirim_Bei; 29.05.2016, 05:58.
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Черкезов

Знаеш ли защото високия сегмент избягваха предното предаване ? Късат се колелата много лошо при него, виждал съм на пътя как се случва многократно. Старите автомобили с предно предаване са много опасни.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
              карам бенц,

Марката БМВ е измислена от нацистите, но не с някаква хуманна цел!! Сещай се!!
              От друга страна помисли колко Вегани карат БМВ?! Николко. БМВ + Карнист = в повечето случай на катастрофа.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• карам бенц, винаги пускам мигач и спазвам правилата, което не важи за останалите >50-60% от хората на пътя независимо от марката....... поради което гласувах с:

НЕ

но за БМВ съм съгласен - не е дошъл моментът още да видя някои с БМВ поне да примигне преди да ми влезне в лентата

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Братя и сес3и, от КАТ са ми чели темата!!

Моля кажете на г-ж Миткова че приемам всякакви награди във връзка с този оспех!!!

Медия
                  От януари 2017 КАТ забраняват със закон марката БМВ в България…

http://sekirabg.com/%D0%BE%D1%82-%D1...-%D0%BC%D0%B0/
                  Поздравления докторе!
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Братя и сес3и, от КАТ са ми чели темата!!

Моля кажете на г-ж Миткова че приемам всякакви награди във връзка с този оспех!!!

Медия
                    От януари 2017 КАТ забраняват със закон марката БМВ в България…

http://sekirabg.com/%D0%BE%D1%82-%D1...-%D0%BC%D0%B0/

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                      Не мога да повярвам, че има хора, който продължават да обсъждат тази тема и сериозната им теза е, че колите със задно самозавиват. Самозавиват ако не знаеш как да караш и не предвидиш скоростта с пътните условия. Факторите са прекалено много и мисля, че няма смисъл да ги изреждам, но е малоумно да се смята, че трябва да се забранят колите със задно....
                      Абе според мен трябва да се забранят тотално, по скоро баварците, щото каращите мерджани са по-така личности. Виждал съм и каращи мерцедеси по анцуг надуващи чалга идиоти, морони и имбецили, но съм виждал и доста сериозни бизнесмени в бяла риза, вратовръзка и черен марков костюм слушащи Вагнер на затворени прозорци и климатроник.
                      имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• Предлагам да съберете пари и да построите писта за Ф1.След това да се проведе обществен референдум с който всички МБ и БМВ да се изпратят там.
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Професионалистите ги знаят тези неща и въпреки това самозавиват им колите .
                          Виж ЦЕЛИЯ клип. Ако прочетеш по-надолу ще разбереш защо.
                          https://www.youtube.com/watch?v=H8By5WKuqN8

Коментар

• Не мога да повярвам, че има хора, който продължават да обсъждат тази тема и сериозната им теза е, че колите със задно самозавиват. Самозавиват ако не знаеш как да караш и не предвидиш скоростта с пътните условия. Факторите са прекалено много и мисля, че няма смисъл да ги изреждам, но е малоумно да се смята, че трябва да се забранят колите със задно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                              Не е баш така, на баща ми старата шкодичка си вървеше съвсем нормално.
                              Ама зад волана като няма мозък, няма и значение каква е колата.
                              НЕ Е ВЯРНО. Виж клиповете колко коли с професионални състезатели самозавиват.
                              Проблема е задното.
                              Баща ти е карал с 40 затова е ок

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto Разгледай мнение
                                БМВ излетя от пътя и се натресе между маси в заведение в Кърджали
                                http://www.blitz.bg/news/article/374948

Колите със задно самозавиват !
                                https://www.youtube.com/watch?v=H8By5WKuqN8

Не карайте задно, ограмотете народа около вас!
                                Не е баш така, на баща ми старата шкодичка си вървеше съвсем нормално.
                                Ама зад волана като няма мозък, няма и значение каква е колата.

Коментар

Working...
                                X