IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
    Лорде не си губи времето с тия несретници с мерцедеси и беемвета.Вземи един Мерцедес иди в Лидъл напълни багажника с чилииско вино и трътки и се снимаи,след това намери едно БМВ неговия багажник напълни кожички и пещерска шльокарка и пак се снимаи.Изпрати снимките във фашистко и бъди сигурен,че тука вече няма да припари ни Мерцедес ,ни БМВ.Баба Меркел със сигурност още утре ще забрани продажбата им на всеки един българин
    За разлика от теб, дето не си припарвал в точната кола, мога да ти съобщя, че на тази уличка съм правил уникални снимки на това как S-класи и баварци се въртят като пумпали и отново слизат надолу, а едно деу матизче им събра очите като изкачи баирчето без никакъв проблем. Да не говорим, че половината катастрофи със смъртни случаи в БГ са с баварци, това случайно ли е според теб. Или и ти като инженера ще кажеш, че зависи единствено от задкормилното у-сво. Ами дори да е така, явно в БГ, тези марки не са добре дошли , щом съсипват толкова човешки съдби. Не дай Боже на теб да се случи случка, друга песен ще запееш
    имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
      Турски бичкии, я да се обзаложим на една уличка в град София не много стръмна всеки със звезда със задно който иска , а аз със стар опел с предно да се видим на първи февруари, кво ще кайте?
      Лорде не си губи времето с тия несретници с мерцедеси и беемвета.Вземи един Мерцедес иди в Лидъл напълни багажника с чилииско вино и трътки и се снимаи,след това намери едно БМВ неговия багажник напълни кожички и пещерска шльокарка и пак се снимаи.Изпрати снимките във фашистко и бъди сигурен,че тука вече няма да припари ни Мерцедес ,ни БМВ.Баба Меркел със сигурност още утре ще забрани продажбата им на всеки един българин

Коментар

• Турски бичкии, я да се обзаложим на една уличка в град София не много стръмна всеки със звезда със задно който иска , а аз със стар опел с предно да се видим на първи февруари, кво ще кайте?

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
          S класите не ги ли сглобяват в Турция и Мексико съответно?
          Чувам за тях не добри неша!

Но не пипайте старото!
          А моят автоматик е песен!
          Понякога забравям, че съм зад волана!
          Витото,ВИварото и старата цетка със сигурност в Турция и Спринтера за S-за Турция незнам
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение

Но не пипайте старото!
            Сигурно е от някой, който никога не се е качвал в S класа.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              Азз да кажа като любител разбирач w-210 на фона на 124 си изглежда като провал,w-211 с изключение на някои екземпляри с проблеми със спирачките и електрониката железен автомобил,w-212 e още раншко да се каже но с оглед отстранените проблеми от предишния модел се очертаха като нещо много,много добро, cla-опит за икономии и пълен провал,Предпослената s-klasa с доста проблеми с електроника но то почти вече имат подобни проблеми.За останалите нямам директни наблюдения но рядко се чува нещо лошо.За возията и комфорта в сравнение с останалите марки не може въобще да се прави сравнение, може да чуеш лошо само от кисели разбирачи.PS Задното съчетано с автоматик зимата си е истинска мъка и си иска висококачествени гуми и много майсторлук

Но не пипайте старото!

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                Ее, старите "кошници" са страшни. Може би от 80-те и 90-те години не знам за по- хубави автомобили от Мерцедес. Рентабилни, луксозни и с достатъчно кончета под капака, какво повече иска човек от живота.
                Имам 1999 дизелче, американска версия, малко по-висока от европейските!
                Красота!
                Мощна, комфортна!
                Искаха да я купуват, децата казаха, Не!

За турската граница надолу направихме едно леко надбягване с турска номерация кола, не помня, но беше мощна!
                Е, човекът се изкефи, аз също!
                Не го чуваш, а дизел, колата е като калъп, няма пробив!

Казвам, красота!
                Колко пъти някакви печлемета ми демонстрират "коли"!
                Само леичко на газта и тя лети!
                А за нанагорнище, изобщо без коментар! Лодка!

Коментар

Ами фашагите официално го обявха,че грешкта със здравината на 124 не трябва да се допуска никога вече.Виж за подръжката поне аз не намирам някаква разлика с другите марки,освен ако не ползваш официалните сервизи.Там спорд мен освен планираното остаряване има и побългарено планирано следващо чупене и посещение на сервиза
                  Не мога да се съглася, че е български патент дочупването на нещо здраво, за да се иди на сервиз пак!
                  Това е класическо поведение навсякъде!

Коментар

Tо за баири си има 4х4 или нещо леко с предно,нещо което се ползва само зимата или за риба ама тия неща не са за шпакловчици и няма как да ги знаеш
                    Дори на най-безобидни баири като Лозенец и Редута съм гледал сеира на тези псевдоколи, ама ти като безимотно квартирантче, няма как да ги виждаш тези прости факти

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
                      E,мерси да карам кола която зимата работи много зле и не качва баир, а е с претенцията за хай лукс.
                      Tо за баири си има 4х4 или нещо леко с предно,нещо което се ползва само зимата или за риба ама тия неща не са за шпакловчици и няма как да ги знаеш
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Азз да кажа като любител разбирач w-210 на фона на 124 си изглежда като провал,w-211 с изключение на някои екземпляри с проблеми със спирачките и електрониката железен автомобил,w-212 e още раншко да се каже но с оглед отстранените проблеми от предишния модел се очертаха като нещо много,много добро, cla-опит за икономии и пълен провал,Предпослената s-klasa с доста проблеми с електроника но то почти вече имат подобни проблеми.За останалите нямам директни наблюдения но рядко се чува нещо лошо.За возията и комфорта в сравнение с останалите марки не може въобще да се прави сравнение, може да чуеш лошо само от кисели разбирачи.PS Задното съчетано с автоматик зимата си е истинска мъка и си иска висококачествени гуми и много майсторлук
                        E,мерси да карам кола която зимата работи много зле и не качва баир, а е с претенцията за хай лукс.

Коментар

При автомобилите след 2000г. прилагат една тактика, наречена планирано остаряване и направо си е тъжно, че го има това, но е факт и като се замислиш, ако правят колите, както едно време пазара ще се пренасити. Това естествено не е само за колите, но и за техниката. Въпреки че съм фен на Мерцедес, не мога да си изкривя душата и да кажа, че cla ми харесва, просто не е моята кола. Но тук идва моментът, в който става дума за возия и комфорт. Направих грешката втората ми кола да е по-нов Мерцедес. Освен, че се чупи е и адска скъпа поддръжката, но идва комфорта и измества всичко. Мислил съм си да я продам и да си купя друга кола, друг модел, но не мога да си представя как от кожа и махагон отивам на примерно луксозна версия на Хонда, където под лукс японците имат предвид ел. стъкла, ел.огледала и по-качествена пластмаса.
                          PS За зимата зависи каква е колата, ако е тежка нямаш никакъв проблем и рядко се усеща, че си на сняг, но това е и при условие, че ти работи добре електрониката.
                          Ами фашагите официално го обявха,че грешкта със здравината на 124 не трябва да се допуска никога вече.Виж за подръжката поне аз не намирам някаква разлика с другите марки,освен ако не ползваш официалните сервизи.Там спорд мен освен планираното остаряване има и побългарено планирано следващо чупене и посещение на сервиза

Коментар

При автомобилите след 2000г. прилагат една тактика, наречена планирано остаряване и направо си е тъжно, че го има това, но е факт и като се замислиш, ако правят колите, както едно време пазара ще се пренасити. Това естествено не е само за колите, но и за техниката. Въпреки че съм фен на Мерцедес, не мога да си изкривя душата и да кажа, че cla ми харесва, просто не е моята кола. Но тук идва моментът, в който става дума за возия и комфорт. Направих грешката втората ми кола да е по-нов Мерцедес. Освен, че се чупи е и адска скъпа поддръжката, но идва комфорта и измества всичко. Мислил съм си да я продам и да си купя друга кола, друг модел, но не мога да си представя как от кожа и махагон отивам на примерно луксозна версия на Хонда, където под лукс японците имат предвид ел. стъкла, ел.огледала и по-качествена пластмаса.
                            PS За зимата зависи каква е колата, ако е тежка нямаш никакъв проблем и рядко се усеща, че си на сняг, но това е и при условие, че ти работи добре електрониката.

Коментар

Ее, старите "кошници" са страшни. Може би от 80-те и 90-те години не знам за по- хубави автомобили от Мерцедес. Рентабилни, луксозни и с достатъчно кончета под капака, какво повече иска човек от живота.

Коментар

• Темата не е просто странна, а откровено глупава!

Що за въпрос, да се забранят ли коли със задно?!?! Понеже катастрофи с коли предно и 4х4 не се случват?

Коментар

Working...
                                X