Първоначално изпратено от vesi97
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забрана за БМВ и Мерцедес !
Collapse
X
-
имотеца хляб и вода не иска.
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеТурски бичкии, я да се обзаложим на една уличка в град София не много стръмна всеки със звезда със задно който иска , а аз със стар опел с предно да се видим на първи февруари, кво ще кайте?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеS класите не ги ли сглобяват в Турция и Мексико съответно?
Чувам за тях не добри неша!
Но не пипайте старото!
А моят автоматик е песен!
Понякога забравям, че съм зад волана!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеS класите не ги ли сглобяват в Турция и Мексико съответно?
Но не пипайте старото!
Понякога забравям, че съм зад волана!
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеАзз да кажа като любител разбирач w-210 на фона на 124 си изглежда като провал,w-211 с изключение на някои екземпляри с проблеми със спирачките и електрониката железен автомобил,w-212 e още раншко да се каже но с оглед отстранените проблеми от предишния модел се очертаха като нещо много,много добро, cla-опит за икономии и пълен провал,Предпослената s-klasa с доста проблеми с електроника но то почти вече имат подобни проблеми.За останалите нямам директни наблюдения но рядко се чува нещо лошо.За возията и комфорта в сравнение с останалите марки не може въобще да се прави сравнение, може да чуеш лошо само от кисели разбирачи.PS Задното съчетано с автоматик зимата си е истинска мъка и си иска висококачествени гуми и много майсторлук
Но не пипайте старото!
Понякога забравям, че съм зад волана!
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеЕе, старите "кошници" са страшни. Може би от 80-те и 90-те години не знам за по- хубави автомобили от Мерцедес. Рентабилни, луксозни и с достатъчно кончета под капака, какво повече иска човек от живота.
Красота!
Мощна, комфортна!
Искаха да я купуват, децата казаха, Не!
За турската граница надолу направихме едно леко надбягване с турска номерация кола, не помня, но беше мощна!
Е, човекът се изкефи, аз също!
Не го чуваш, а дизел, колата е като калъп, няма пробив!
Казвам, красота!
Колко пъти някакви печлемета ми демонстрират "коли"!
Само леичко на газта и тя лети!
А за нанагорнище, изобщо без коментар! Лодка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеАми фашагите официално го обявха,че грешкта със здравината на 124 не трябва да се допуска никога вече.Виж за подръжката поне аз не намирам някаква разлика с другите марки,освен ако не ползваш официалните сервизи.Там спорд мен освен планираното остаряване има и побългарено планирано следващо чупене и посещение на сервиза
Това е класическо поведение навсякъде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеTо за баири си има 4х4 или нещо леко с предно,нещо което се ползва само зимата или за риба ама тия неща не са за шпакловчици и няма как да ги знаешимотеца хляб и вода не иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеE,мерси да карам кола която зимата работи много зле и не качва баир, а е с претенцията за хай лукс.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеАзз да кажа като любител разбирач w-210 на фона на 124 си изглежда като провал,w-211 с изключение на някои екземпляри с проблеми със спирачките и електрониката железен автомобил,w-212 e още раншко да се каже но с оглед отстранените проблеми от предишния модел се очертаха като нещо много,много добро, cla-опит за икономии и пълен провал,Предпослената s-klasa с доста проблеми с електроника но то почти вече имат подобни проблеми.За останалите нямам директни наблюдения но рядко се чува нещо лошо.За возията и комфорта в сравнение с останалите марки не може въобще да се прави сравнение, може да чуеш лошо само от кисели разбирачи.PS Задното съчетано с автоматик зимата си е истинска мъка и си иска висококачествени гуми и много майсторлукимотеца хляб и вода не иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеПри автомобилите след 2000г. прилагат една тактика, наречена планирано остаряване и направо си е тъжно, че го има това, но е факт и като се замислиш, ако правят колите, както едно време пазара ще се пренасити. Това естествено не е само за колите, но и за техниката. Въпреки че съм фен на Мерцедес, не мога да си изкривя душата и да кажа, че cla ми харесва, просто не е моята кола. Но тук идва моментът, в който става дума за возия и комфорт. Направих грешката втората ми кола да е по-нов Мерцедес. Освен, че се чупи е и адска скъпа поддръжката, но идва комфорта и измества всичко. Мислил съм си да я продам и да си купя друга кола, друг модел, но не мога да си представя как от кожа и махагон отивам на примерно луксозна версия на Хонда, където под лукс японците имат предвид ел. стъкла, ел.огледала и по-качествена пластмаса.
PS За зимата зависи каква е колата, ако е тежка нямаш никакъв проблем и рядко се усеща, че си на сняг, но това е и при условие, че ти работи добре електрониката.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеАзз да кажа като любител разбирач w-210 на фона на 124 си изглежда като провал,w-211 с изключение на някои екземпляри с проблеми със спирачките и електрониката железен автомобил,w-212 e още раншко да се каже но с оглед отстранените проблеми от предишния модел се очертаха като нещо много,много добро, cla-опит за икономии и пълен провал,Предпослената s-klasa с доста проблеми с електроника но то почти вече имат подобни проблеми.За останалите нямам директни наблюдения но рядко се чува нещо лошо.За возията и комфорта в сравнение с останалите марки не може въобще да се прави сравнение, може да чуеш лошо само от кисели разбирачи.PS Задното съчетано с автоматик зимата си е истинска мъка и си иска висококачествени гуми и много майсторлук
PS За зимата зависи каква е колата, ако е тежка нямаш никакъв проблем и рядко се усеща, че си на сняг, но това е и при условие, че ти работи добре електрониката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеЕе, старите "кошници" са страшни. Може би от 80-те и 90-те години не знам за по- хубави автомобили от Мерцедес. Рентабилни, луксозни и с достатъчно кончета под капака, какво повече иска човек от живота.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар