IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Привлече ни вниманието
    Както се казваше в една българаска класика - Ако глупоста можеше да лети ти щеше да се рееш високо над квартала

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto
      Вижда се и от този пример, че задното предавне е непрактично и по-важното, че е ОПАСНО. Да дразнещо е, да го разбереш, но по-добре да се замисли човек. Някакви ограничения са наложителни, а заглавието е за превличане на вниманието.
      КОЛЕГА, от техническа гледна точка е неудачно голяма лимузина да бъде дърпана с предно предаване,само АУДИ правят таково нещо.Защо всички лимузини са със задно?
      "Не презирай врага, ако ти се струва слаб, не се страхувай от врага, ако ти се струва силен."

Коментар

• Вижда се и от този пример, че задното предавне е непрактично и по-важното, че е ОПАСНО. Да дразнещо е, да го разбереш, но по-добре да се замисли човек. Някакви ограничения са наложителни, а заглавието е за превличане на вниманието.

Коментар

• Прав си Боби, хубаво мнение !
          Истината е винаги някъде по средата

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
            Ех Колчо. Фераритата много се чупят. Те хората им навъртат максимум по 5-10 хиляди километра.

Порше бих карал аз. Все пак си трябва кола за всеки ден
            готов съм да лежа под него колкото трябва..:P

преди време един другар спечели от SHELL някаква игра ...
            звъни ми по телефона ... "Знаеш ли къде съм ?"
            ???
            "На Фиорано юркам Ферарита...."
            Та тай ми разправяше че просто не е искал да излезе от колата...

Направо щях да се пръсна от завист...
            Бяла завист де .. приятел ми е ..

Нищо не искам да кажа, просто за мен тази марка е икона..

Поздрави..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto
              Мога само да повторя.

Относно спортните коли със задно - те се карат на писти !
              А на ралита или предно или 4*4 !!!!!!!!!!!!!
              Задно предаване на рали ГАРАНТИРА нефиниширане или последно място.

АМАН ОТ СЪСТЕЗАТЕЛИ!

Коментар

• Auto - спри се бе човек излагаш се вече, ако не помниш темата ти си я пуснал и в нея въобще не става дума за ралита.

Коментар

• Мога само да повторя.

Относно спортните коли със задно - те се карат на писти !
                  А на ралита или предно или 4*4 !!!!!!!!!!!!!
                  Задно предаване на рали ГАРАНТИРА нефиниширане или последно място.

Коментар

• Порше бих карал аз. Все пак си трябва кола за всеки ден
                    Nai-eftiniq nachin da karash Porsche, e da si manager v Porsche AG (V BG mai pak poluchavash tazi ekstra, politika na firmata). Davat ti edno Porsche, i s benzin go pulnqt

Коментар

• Ех Колчо. Фераритата много се чупят. Те хората им навъртат максимум по 5-10 хиляди километра.

Порше бих карал аз. Все пак си трябва кола за всеки ден

Коментар

• Последната версия на ниид фор спиид.Но ако си купиш и един волан ще станеш още по добър отколкото с клавиатурата
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
                          Ма ти ако мислиш че не разбрахме какво караш - много се лъжеш
                          Между другото много ще ти отива един Golf III с тъмни джамове и пернишка регистрация
                          двойка, не тройка...

:P
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• или АУДИ Б4-отново с пернишка регистрация))))))ехххх-тези возила 4х4--все пак и слабите карачи трябва да си возят дупетата)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                              преди години чух мнението на един криейтив рекламист, който имаше открита спортна кола. Момчето е българче. Та то казва, че като караш скъпа и хубава кола, то трябва да я караш бавно. За да могат останалите да видят все пак кой кара, да оценят колата и човека в колата.

Човека казваше, че марките БМВ, Ферари, Мерцедес и т.н. са най-вече маркетиногви. Издават стил и възможности. Затова само селяните без стил и себеутвърждаване карали като ненормални такива коли.

Могат ли хората да намалят звука на Ферари при форсиране на двигателя. Могат разбира се, но не го правят, за да можеш като караш бавно от време на време да изфорсираш и останалите да оценят конските сили, а и да те видят

Да дадеш такава кола на човек, който кара безумно бързо е все едно да хвърляш бисери на свинете. Ами то ако е за бързо казаране, можеш да тунинговаш Пежо 206 и да си по-бърз от стандартно БМВ.

Карат бързо от келешлък и липса на самоуважение. Биха си го заслужили, ако не убиваха останалите около тях.
                              Ако някой ден яхна Ферари (еххх) повярвай ми че няма да го карам с 90 (по магистралата... разбира се)
                              Тази кола е направена с тази цел...
                              Да се кара !!!
                              (само дет е направена и да завива и да спира подобаващо..)

Коментар

• Ма ти ако мислиш че не разбрахме какво караш - много се лъжеш
                                Между другото много ще ти отива един Golf III с тъмни джамове и пернишка регистрация

Коментар

Working...
                                X