IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Super Стар
    Auto - сподели какво те мъчи ,признай си , ако си учствал в IPO-то на КАО ще те разбереме и оправдаеме на всекиго се случва
    Като гледам май и от Тодороф е взел
    lipsata

Коментар

• И аз да попитам скромно, ауто тебе с ква кола те караха до 4-ти километър. С предно или със задно предаване?
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto
        Непоносимо е като гледаш такива катастрофи като вчерашната и като знаеш , че може да се избегнат.
        Имам доста познати, които след поднасяне и катастрофи с БМВ смениха с предно предаване, жалко че научиха истината след ПТП-та.

С каква скорост са се движили твоите познати с БМВ непосредствено преди ПТП-то? Мислиш ли че конструкторите на тези престижни и утвърдени автомобилостроители не са помислили преди теб за стабилността на автомобилите си и ти си този, който открива, че колите им са нестабилни и са причина за ПТП? Знаеш ли колко и какви тестове се правят на един модел преди да се пусне в сериийно производство?

Коментар

• Да бе, ауто, щом вчерашната катастрофа ти е пример, бъди по-конструктивен. Примерно на всички коли да се монтират задължително спойлери като във Ф1, за да не могат да полетят.
          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Щом Мерцедес и БМВ трябва да забранят какво да речем за другите марки?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Непоносимо е като гледаш такива катастрофи като вчерашната и като знаеш , че може да се избегнат.
              Имам доста познати, които след поднасяне и катастрофи с БМВ смениха с предно предаване, жалко че научиха истината след ПТП-та.

Коментар

• Auto - сподели какво те мъчи ,признай си , ако си учствал в IPO-то на КАО ще те разбереме и оправдаеме на всекиго се случва

Коментар

Колега можеш да литваш към нови галатки
                  Еееее аз съм исказал факти и само факти.
                  Епитетите не са факти, а израз на безсилие пред фактите

Ако поднесе предницата пак подаваш газ
                  и гумите дърпат където искаш
                  Добре де ами ако караш назад...
                  и ти поднесе... ??
                  С предното си за никъде...
                  Мани, остави..
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Колега можеш да литваш към нови галатки

Абе ти си егати образа направо почваш да ме кефиш

Коментар

• Боже , боже - България пази .

Коментар

• Ауто, какви забрани бре -полудя ли?

Ти живееш в каменната ера. Новите коли със задно предаване са бъкани с електроника, която ги "държи в пътя" във всякакви условия. Пак повтарям - говориш за някоя лада със задно, какъвто очевидно е опитът ти с автомобили със задно предаване. За зимата трябва да се обърнеш към Агенция пътища и съответната община - да поддържат пътищата в зимни условия, както им е вменено от закон и за което харчат луди пари (засега неефективно). Естествено, че при преспи и навявания е по добре 4х4, ама нали говорим за нормални условия.

Мога да си обясня поведението ти само с едно - Преди месец си обмислял да купиш ODES, но нещо си се разубедил и сега за да не се налага да обясняваш пред себе си, колко нелогично си разсъждавал избиваш в посока абсурден спор. Което е малко парадоксално, защото го правиш отново нелогично

Коментар

• Дам пистата на Калояново е перфектна даже утре там ще има дрифтинг събор - за който не знае дрифт е умишлено и контролирано поднасяне на колата.

Коментар

• Колега можеш да литваш към нови галатки

Коментар

При предно предаване при поднасяне подаваш газ и КОНТРОЛИРАШ посоката в която да изведеш колата, естетвенно може и контриране.
                              Горното е вярно, но при условия че поднесе задницата. А при колите с предно обикновено поднася предницата и резултата е, че излиташ по тангентата и каквото уцелиш.

Първоначално изпратено от Auto
                              При поднасяне със задно предаване можеш да направиш само ЕДНО да контрираш-да завиеш посока поднасянето, ставаш пътник в колата, а не шофьор.
                              Заповядай да те повозя малко - Ще идем до село Калояново, пловдивско и там ще разбереш колко си далеч от истината. Само че ще ми платиш консумативите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
                                Auto - Налага ми се често да го повтарям , но и на тебе ще го кажа - "Не е лесно да си тъп"
                                ВиждАл си ти М5 и кола със задно предаване. Всеки които е добър карач знае че няма по управляема кола от тази със задно предаване . А такива смешници като тебе само са виждали такива коли по телевизията и обикновенно някои познат с Дачия им е разказал колко лошо е задното предаване - штот така казал брадчеда.

От мен също така да знеш - ако си тъп можеш да се пребиеш и с Трабант - за тази работа не са виновни колите а собствениците им.
                                Абсолютно съгласен! Да кажеш че кола със задно не става или да сравниш М5 с Дачия - е това за мене е тъпотия... Карал съм и с предно и със задно доста различни коли. В момента карам Мерцедес, и мога да ти кажа че мнооого малко коли могат да му стъпят на управляемост и стабилност на пътя !!! Нека ти поднесе любимото предно с 240 (не че ти го пожелавам) и резултата е ясен... не е до предаване а до задкормилно устройство... (карал съм и на писта, поднасял съм умишлено доста коли и знам какво говоря!!!)

Коментар

Working...
                                X