Първоначално изпратено от Super Стар
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забрана за БМВ и Мерцедес !
Collapse
X
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от AutoНепоносимо е като гледаш такива катастрофи като вчерашната и като знаеш , че може да се избегнат.
Имам доста познати, които след поднасяне и катастрофи с БМВ смениха с предно предаване, жалко че научиха истината след ПТП-та.
С каква скорост са се движили твоите познати с БМВ непосредствено преди ПТП-то? Мислиш ли че конструкторите на тези престижни и утвърдени автомобилостроители не са помислили преди теб за стабилността на автомобилите си и ти си този, който открива, че колите им са нестабилни и са причина за ПТП? Знаеш ли колко и какви тестове се правят на един модел преди да се пусне в сериийно производство?
Коментар
-
Първоначално изпратено от AutoКолега можеш да литваш към нови галатки
Еееее аз съм исказал факти и само факти.
Епитетите не са факти, а израз на безсилие пред фактите
Ако поднесе предницата пак подаваш газ
и гумите дърпат където искаш
и ти поднесе... ??
С предното си за никъде...
Мани, остави..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Ауто, какви забрани бре -полудя ли?
Ти живееш в каменната ера. Новите коли със задно предаване са бъкани с електроника, която ги "държи в пътя" във всякакви условия. Пак повтарям - говориш за някоя лада със задно, какъвто очевидно е опитът ти с автомобили със задно предаване. За зимата трябва да се обърнеш към Агенция пътища и съответната община - да поддържат пътищата в зимни условия, както им е вменено от закон и за което харчат луди пари (засега неефективно). Естествено, че при преспи и навявания е по добре 4х4, ама нали говорим за нормални условия.
Мога да си обясня поведението ти само с едно - Преди месец си обмислял да купиш ODES, но нещо си се разубедил и сега за да не се налага да обясняваш пред себе си, колко нелогично си разсъждавал избиваш в посока абсурден спор. Което е малко парадоксално, защото го правиш отново нелогично
Коментар
-
Първоначално изпратено от AutoПри предно предаване при поднасяне подаваш газ и КОНТРОЛИРАШ посоката в която да изведеш колата, естетвенно може и контриране.
Първоначално изпратено от AutoПри поднасяне със задно предаване можеш да направиш само ЕДНО да контрираш-да завиеш посока поднасянето, ставаш пътник в колата, а не шофьор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Super СтарAuto - Налага ми се често да го повтарям , но и на тебе ще го кажа - "Не е лесно да си тъп"
ВиждАл си ти М5 и кола със задно предаване. Всеки които е добър карач знае че няма по управляема кола от тази със задно предаване . А такива смешници като тебе само са виждали такива коли по телевизията и обикновенно някои познат с Дачия им е разказал колко лошо е задното предаване - штот така казал брадчеда.
От мен също така да знеш - ако си тъп можеш да се пребиеш и с Трабант - за тази работа не са виновни колите а собствениците им.
Коментар
Коментар