IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Abe tva e forum za investicii, ne za mozuchni prudni

Коментар

• Първоначално изпратено от dh
      Първоначално изпратено от Ajax4o
      Първоначално изпратено от Auto
      Колко ще ти е смешно ако някое задно предаване се завърти и те удари на пътя ?
      А ако го удари кола с предна предавка дали ще му е смешно!?!? Aз не мисля, че има някаква разлика в това дали ще те удари кола със задно или предно предаване... И в двата случая няма да ти е смешно.
      Аз викам да забраним самолетите... знаете ли колко хора са умрели в катастрофите?!?!
      Това че в България след демокрацията се напълни с малоумни комплексирани лапета с пари и без мозък и родителски контрол незначи, че трябва да забраним автомобилите!
      така и така си в интернет, прочети малко статистика, те хората са си я написали - колко хора са загинали в самолетни катастрофи и колко в автомобилни (и като процент и като абсолютна стойност)

въпреки това, е смешно да си мисли някой, че ще забрани БМВ и Мерцедес
      Ама въобще не разбра какво имах предвид...
      Доказано е, че въздушния транспорт е най-безопасен /повече ит от водния/. Тук става дума за нещо съвсем друго - това, че тия дето карат БМВ си мислят, че са в самолет.... Проблема както каза някой, по-рано не е в машината която управляваш, а в тебе /в 99% от случайте/. Не ми казвай, че с една ауди не можеш да вдигнеш 240 или с едно порше или с някоя хонда... Въпроса е като излизаш на пътя, да си мислиш, че освен тебе има и други хора.
      Аз ако знам къде е гроба на шофьора на вчерашната катастрофа ще ида и ще се изпикая! За мен тея не трябва да умират по пъищата... просто да са сакати и да живеят до 110 години, че да се мъчат в количките си...
      Зная, че съм много краен, ама с такива хора явно трябва да си краен!
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от ba4kator
        Абе Ауто ... АЙДЕ СТИГА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ !!!
        Пича специално за това си е отворил темата.Другите две теми (за глупостите на еди кой си) са отворени от трети лица,докато той сам си отаваря темата и почва да ръси бясно.Поне не се налага да обикаляме темите за търсим бисерите
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Абе Ауто що говориш такива глупости не мога да разбера??? Лично ти колко коли си карал, колко са били с предно и колко със задно? Щото аз съм пробвал доста, и мога да то кажа че пък специално задното на Мерцеес и БМВ е перфетно, да не говорим че са с независимо окачване, и изобщо са доста по-устойчиви от масовите кутийки дето са с предно... АЙДЕ СТИГА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ !!!

Коментар

• Predlagam kompromis, koito v nikakav slu4ai ne e za smetka na ka4estvoto-modelniq red na Audi

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto
              Естественно няма да ги забранят твърде много интереси има.
              Но поне ще се замислите за сигурноста за семейството или за хората с които пътувате когато избирате кола.
              Обори някое от моите твърдения-факти.
              ;-) аз пак казвам твърдения, но я кажи какви интереси, и на теб какъв ти е интереса в този случай, сигурността е съвкупност от фактори, показатели и критерии, не ме карай да мисля че твоя критерий за сигурна кола е предното предаване...

Коментар

• Първоначално изпратено от dh
                Първоначално изпратено от Ajax4o
                А ако го удари кола с предна предавка дали ще му е смешно!?!? Aз не мисля, че има някаква разлика в това дали ще те удари кола със задно или предно предаване... И в двата случая няма да ти е смешно.
                Аз викам да забраним самолетите... знаете ли колко хора са умрели в катастрофите?!?!
                Това че в България след демокрацията се напълни с малоумни комплексирани лапета с пари и без мозък и родителски контрол незначи, че трябва да забраним автомобилите!
                така и така си в интернет, прочети малко статистика, те хората са си я написали - колко хора са загинали в самолетни катастрофи и колко в автомобилни (и като процент и като абсолютна стойност)

Да, смешно е. Просто трябва да се забрани задното предаване, защото то осигурява по - добра динамика, но е много по-опасно. Нека БМВ и Мерцедес да минат на предно предаване. Ауди , например от създаването си прави само предно предаване и куатро.

Коментар

Естественно няма да ги забранят твърде много интереси има.
                  Но поне ще се замислите за сигурноста за семейството или за хората с които пътувате когато избирате кола.
                  ето ти един факт : катастрофата вчера е причинена от скорост над 200км/ч на БМВ-то. Предно или задно предаване не знам, но с над 200 всичко е възможно. Защо не катастрофира със 130км/ч по този начин (както си е със задно)

Коментар

• Естественно няма да ги забранят твърде много интереси има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o

Коментар

При явни доказателства, че коли със задното предаване са много по-опасни спрямо коли с предно е редно да се предприеме някакво ограничение.
                        интересно колко краш теста направи, че стигна до този "знаменателен" извод, по кои показатели направи сравнителния анализ, колко автомобила потроши и колко километра измина ;-), и извинявай, но не виждам да си доказал нещо, просто изказваш твърдения ;-)

Коментар

• При явни доказателства, че коли със задното предаване са много по-опасни спрямо коли с предно е редно да се предприеме някакво ограничение.

Коментар

From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Задното предаване има едно предимство и то е, че гумите по-трудно превъртат понеже тежеста при ускорение отива отзад т.е. ускорява се по-добре. За това тези престижни марки наблягат на него за сметка на СИГУРНОСТА, която не е равна на престиж. И дотук свършва хубавото, защото по нормалните пътища има и завои и локви и дупки.....

Коментар

• Първоначално изпратено от auto
                                Имам доста познати, които след поднасяне и катастрофи с БМВ смениха с предно предаване, жалко че научиха истината след ПТП-та.
                                А тези хора дали са съзнавали че карат кола със задно редаване и че там техниките на управление са "малко" по различни от тези при коли с предно? И дали въпросните БМВ-та са били с подходящи гуми?

Коментар

Working...
                                X