Abe tva e forum za investicii, ne za mozuchni prudni
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забрана за БМВ и Мерцедес !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dhПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от AutoКолко ще ти е смешно ако някое задно предаване се завърти и те удари на пътя ?
Аз викам да забраним самолетите... знаете ли колко хора са умрели в катастрофите?!?!
Това че в България след демокрацията се напълни с малоумни комплексирани лапета с пари и без мозък и родителски контрол незначи, че трябва да забраним автомобилите!
въпреки това, е смешно да си мисли някой, че ще забрани БМВ и Мерцедес
Доказано е, че въздушния транспорт е най-безопасен /повече ит от водния/. Тук става дума за нещо съвсем друго - това, че тия дето карат БМВ си мислят, че са в самолет.... Проблема както каза някой, по-рано не е в машината която управляваш, а в тебе /в 99% от случайте/. Не ми казвай, че с една ауди не можеш да вдигнеш 240 или с едно порше или с някоя хонда... Въпроса е като излизаш на пътя, да си мислиш, че освен тебе има и други хора.
Аз ако знам къде е гроба на шофьора на вчерашната катастрофа ще ида и ще се изпикая! За мен тея не трябва да умират по пъищата... просто да са сакати и да живеят до 110 години, че да се мъчат в количките си...
Зная, че съм много краен, ама с такива хора явно трябва да си краен!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ba4katorАбе Ауто ... АЙДЕ СТИГА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Абе Ауто що говориш такива глупости не мога да разбера??? Лично ти колко коли си карал, колко са били с предно и колко със задно? Щото аз съм пробвал доста, и мога да то кажа че пък специално задното на Мерцеес и БМВ е перфетно, да не говорим че са с независимо окачване, и изобщо са доста по-устойчиви от масовите кутийки дето са с предно... АЙДЕ СТИГА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AutoЕстественно няма да ги забранят твърде много интереси има.
Но поне ще се замислите за сигурноста за семейството или за хората с които пътувате когато избирате кола.
Обори някое от моите твърдения-факти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dhПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от AutoКолко ще ти е смешно ако някое задно предаване се завърти и те удари на пътя ?
Аз викам да забраним самолетите... знаете ли колко хора са умрели в катастрофите?!?!
Това че в България след демокрацията се напълни с малоумни комплексирани лапета с пари и без мозък и родителски контрол незначи, че трябва да забраним автомобилите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AutoЕстественно няма да ги забранят твърде много интереси има.
Но поне ще се замислите за сигурноста за семейството или за хората с които пътувате когато избирате кола.
Обори някое от моите твърдения-факти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от AutoКолко ще ти е смешно ако някое задно предаване се завърти и те удари на пътя ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от AutoПри явни доказателства, че коли със задното предаване са много по-опасни спрямо коли с предно е редно да се предприеме някакво ограничение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AutoКолко ще ти е смешно ако някое задно предаване се завърти и те удари на пътя ?
Това че в България след демокрацията се напълни с малоумни комплексирани лапета с пари и без мозък и родителски контрол незначи, че трябва да забраним автомобилите!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Задното предаване има едно предимство и то е, че гумите по-трудно превъртат понеже тежеста при ускорение отива отзад т.е. ускорява се по-добре. За това тези престижни марки наблягат на него за сметка на СИГУРНОСТА, която не е равна на престиж. И дотук свършва хубавото, защото по нормалните пътища има и завои и локви и дупки.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от autoИмам доста познати, които след поднасяне и катастрофи с БМВ смениха с предно предаване, жалко че научиха истината след ПТП-та.
Коментар
Коментар