IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nikrum
    Колкото до БМВ -по старите модели 3 и 5 не бяха балансирани като МБ,но пък са по красиви.
    Карам БМВ 5-ца произведено преди 20 години, не ми разправяй че не е балансирано.

Коментар

• Колегата ауто ми напомня на мен самия от преди 10 г.Извода е че не му се случва да изминава над 50000 км на година и НЕ ЗНАЕ думите комфорт и прецзност в какво се изразяват/става въпрос за задно предаване разбира се/.Не може да му се сърдим за това-просто липса на опит...Jack Daniels много добре е изчерпал темата струва ми се-браво!А за нашите пътища НЯма подходящо превозно средство.Аз предлагам да направим Б-я полигон за тест драйв на ЕС.Колкото до БМВ -по старите модели 3 и 5 не бяха балансирани като МБ,но пък са по красиви.Забравете евро колите!Купувайте Japan.Първо си купих Нисан после акции на еврохолд...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jack_Daniels
        Не може с Москвич, и той е със задно....ще влезне у завой с 240 км/ч Московеца и ще останем без президент за едното нищо...

Може, ако е Алеко...
        Добре си бяха едно време Чайки-те и Волги-те.С топ не можеш ги мръдна от пътя.Направо като Т-70 бяха .Това му трябва на Първанката
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Не може с Москвич, и той е със задно....ще влезне у завой с 240 км/ч Московеца и ще останем без президент за едното нищо...

Може, ако е Алеко...
          Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• Скоро не бях чел толкова весела тема

Предлагам да изпратим подписка до президента Първанов, да слезе от опасната си кола и службата за охрана да го вози на Москвич.
            Да-а-а-а! Откъде на къде, шъ съ прай на пич с опасна кола?!
            Серго и той, и без това се прави на рокер и може да си джитка с мотор, а на багажника да метне една каса Данон Активия
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• kolega auto bi li ni swetnal s koi nikowe pishehe predi tova.Mnogo e wagno za shirokata publika.Strasno mnogo prilichash na edin deto go pluqt a toi se radwa che su[ata si otisla i zawalqlo dygd

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto
                emos както доказваш феновете на здно предаване са с ниска обща култура и изобщо с ниска култура. БМВ 4х4 НЕ Е ПОСТОЯННО ВКЛЮЧЕНО т.е нещо като нищо, докато се включи вече няма нужда от него.
                Прав си,обещавам да си повишим нивото на култура .Само да ме светнеш откъде да си купя нещо с предно ама да е с някоя яка музика,че иначе неема да връвим.Млади момко просто не можеш да осъзнаеш колко си зле.Между другото сина ми е горе долу на твойте години (15)но вече прави разлика м/у МБ и голф но при теб като гледам няма надежда.Остани със здраве и много поздрави на пляките.
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• ide rech za anketata

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto
                    чети внимателелно, забрана за ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ !

Чети още по-внимателно!"Забрана за БМВ и Мерцедес !" е темата.

Коментар

• чети внимателелно, забрана за ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ !

Коментар

• И най-сигурната кола управлявана от самозабравили се пияндури става смъртоносно оръжие.Прави ми впечатление анкетата.24 % искат да се забранят MB и BMW !!!!!!!!! ЗАЩО?????? Сигурен съм,че не е заради задната предавка , а защото тези автомобили станаха емблематични за мутренския период в ранните години на демокрацията , а сега недорасли юпита сеят смърт по шосетата.Аз карам Мерцедеси от 8 години и не съм си позволил да изпреварвам в несигурна ситуация или да шпоря със 240 където и да било по света.Местата за тест драйв не са по шосетата!Те са предназначени за удобно и СИГУРНО предвижване , а не за експерименти. Забелязал съм и друга характерна черта на нашенеца-пилот.За него е жестока обида някой да го задмине!Ще скъса педала на газта само и само да не изостане или да докаже,че е задминал МВ или BMW.Тези ги оставям да ме задминат със спокойствие в душата ,аз обичам да се наслаждавам на комфорта при карането,а не от риска и адреналина.
                        Поздрави на всички джигити и отпуснете педала на газта!

Коментар

Да, 4х4 си е предимство, много по-трудно ще го изпързаляш. Но и голяма част от по-новите автомобили със задно предаване имат хиляди системи за активна безопасност (ESP, ASR и тн.) , които са точно за непрофесионалните шофьори и правят корекциите вместо тях.

Но позволи ми да не се съглася, че при предното предаване нещата са по-лесни за шофьора любител. При задното биха били по-трудни за него, ако се ръчка и това го води към въртене на задницата и не знае как да я върне в пътя. Но това не е проблем на задното, а негов проблем. Същият този шофьор не би се оправил и с предно предаване, ако е склонен към изгъзици на пътя. Общо взето не би трябвало да има проблеми и при двата тъпи предаване, стига да кара разумно, така мисля аз.
                          Мдаа в основата на безопасността е разумността съгласен съм. Сравнявам нещата при други равни условия.

Коментар

• Ми просто даваш газ бе приятел и задницата следва предницата
                            И един мармот...

В реалния свят не караме на писта, но не караме и на рали....

Между другото, позволи ми да си запазя правото да замълча когато става въпрос за рали спорт, защото не ми се иска да влизаме в подробности, а повярвай, мога доста да ти разказвам... Но не е за този форум

Но за домашно прочети нещо за Lancia Monte Carlo 037 и Renault 5 Turbo 2... Да преосмислиш влиянието на RWD в рали спорта

Коментар

Айде направете корекция на движението на задницата с предно предаване
                              Ми просто даваш газ бе приятел и задницата следва предницата, а при задно ако в този случай дадеш газ задните гуми завърата колата.
                              F1 е на писта Аре пусни едно задно предаване на някое рали и ще се класира от последно място назаде. Смешно ще е доста . В реалния свят не караме на писта и няма място за задно предаване.

Коментар

• Да, 4х4 си е предимство, много по-трудно ще го изпързаляш. Но и голяма част от по-новите автомобили със задно предаване имат хиляди системи за активна безопасност (ESP, ASR и тн.) , които са точно за непрофесионалните шофьори и правят корекциите вместо тях.

Но позволи ми да не се съглася, че при предното предаване нещата са по-лесни за шофьора любител. При задното биха били по-трудни за него, ако се ръчка и това го води към въртене на задницата и не знае как да я върне в пътя. Но това не е проблем на задното, а негов проблем. Същият този шофьор не би се оправил и с предно предаване, ако е склонен към изгъзици на пътя. Общо взето не би трябвало да има проблеми и при двата типа предаване, стига да кара разумно, така мисля аз.

Коментар

Working...
                                X