If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако работят в съответното заведение то Преслава ще е за всеки, който си плати съответната такса
ПС: С някои от точките съм съгласен, но други са пълна глупост - уранови мини, кастрация в кой век живеем. Много се смях. То в Ангола ща са по-напред от нас, ако въведем подобни мерки.
1. Поощряване на българската икономика чрез данъчни облекчения.
2. Превръщане на България в енергиен център на Югоизточна Европа.
3. Радикални мерки срещу престъпността, корупцията. Неприкосновеност на дома - гражданите ще имат право да защитават своят имот и с крайни средства, включително с оръжие.
4. Легализиране на меките наркотици и безмилостно преследване на твърдите - всеки заловен с под 1 грам хероин отива в панделата, тия с над 1 грам - в урановите мини до краят на животът си.
5. Там ще им правят компания всички футболни садии, също и тия, които са натрупали космически сметки за ток - последните ще копаят уран докато си изплатят дълговете.
6. Облагане на чалгапродуцентите с данък в размер на 48% от печалбата. Забрана на чалгата на обществени места, както и по телевизионните канали преди полунощ.
7. Легализиране на проституцията. Създаване на луксозен публичен дом, държавна собственост, където ще бъдат назначени всички чалга "певици".
8. Отнемане на българското гражданство на свинята Азис и прогонването му от страната.
9. Програма "една индианка - едно чаве", масова кастрация на чернокраките.
10. Програма за интеграция на българо-мохамеданите и милиардни инвестиции в Източните и Централни Родопи.
11. Специална програма за развитие на историческият, етно- и екотуризъм.
12. Рязко ограничаване на броят на държавните служители и командироването им в селското стопанство и сериозни инвестиции в него.
13. Националните предатели (подписалите затварянето на ІІ, ІІІ, ІV блок на АЕЦ-ът, концесията за автомагистрала Тракия и т.н.) на съд за държавна измяна.
14. Привличане в България на българите от Западните покрайнини, Източна Тракия, Бесарабия и волжка България, както и емигриралите след 10.Х.
Гласувайте за Императорът !!!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
добре, Ники, признавам - ритнах телевизорът, ама не можах да го строша... :-)
Коментар
Anton Chigurh
За чалгаджийките - преди време засякох без да ща концертът на Планета и потресен видях как някаква курва излезе на сцената по голи допълнения, само на зърната си бе залепила кръстчета от червено кадифе
Аз ще им кажа на тях кой абориген.... и (във връзка с тема на Кукувицов) ако някой холандски евродепутатин се опита да ни забрани да изринем с булдозери самонастанили се някъде из София въшливи чернокраки, деликатно ще разуча де живее той, ще натоваря горепосочените получовеци на влакът, и ще му ги изпратя - да си ги обгрижва и да им се кефи той.
Да.
Импе, ако ще те издигаме за евродепутат ще трябва да си оправиш речта, че "европейците" пак ще ни помислят за абуригени.
Аз ще им кажа на тях кой абориген.... и (във връзка с тема на Кукувицов) ако някой холандски евродепутатин се опита да ни забрани да изринем с булдозери самонастанили се някъде из София въшливи чернокраки, деликатно ще разуча де живее той, ще натоваря горепосочените получовеци на влакът, и ще му ги изпратя - да си ги обгрижва и да им се кефи той.
Да.
Ъххх - вие ме изненадали приятно, да... останал аз опулен, щом погледнал тук... :-)
Ваше доверие за мен висока чест, но не знам дали достоен аз - имам си слабости - напримерно, че в някои отношения съм като Стоичков - ако в Европарламентът опитат да засегнат някак интересите на България, в правт текст ще им обясня какви келемета са, както и ще им изнеса историческа лекция, че когато нашете деди са изграждали велика култура, техните са се люлеели по дърветата като маймуняци... И че ни дължат с лихвите 318 000 000 000 000 кинта, щото двете български държави са спасили подредената им и спретната Европа от монголите и от арапите...
Коментар