IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да издигнем Императорът за евродепутат!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Ъххх - вие ме изненадали приятно, да... останал аз опулен, щом погледнал тук...
    Импе, ако ще те издигаме за евродепутат ще трябва да си оправиш речта, че "европейците" пак ще ни помислят за абуригени.

Коментар

• Ъххх - вие ме изненадали приятно, да... останал аз опулен, щом погледнал тук... :-)
      Ваше доверие за мен висока чест, но не знам дали достоен аз - имам си слабости - напримерно, че в някои отношения съм като Стоичков - ако в Европарламентът опитат да засегнат някак интересите на България, в правт текст ще им обясня какви келемета са, както и ще им изнеса историческа лекция, че когато нашете деди са изграждали велика култура, техните са се люлеели по дърветата като маймуняци... И че ни дължат с лихвите 318 000 000 000 000 кинта, щото двете български държави са спасили подредената им и спретната Европа от монголите и от арапите...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импето е подходящ по всички показатели. Особено да отправя
        запитвания към Кунчева от рода : Защо не е предовратила влизането
        на вторите фъстъци в България , а първите са вече в Холандия?

От друга страна ще диша непрекъснато във врата на Емел Менте,
        за да я озапти в подходящия дебат.
        Само не си го представях толкова млад, или снимката е от преди
        10 год.

Коментар

• Za da e siguren v izbiraneto TRJABVA DA SI KUPI MALKO AKCII NA HIMKO- TAKA TE SPE4ELI GOLJAM ELEKTORAT

Коментар

• подкрепям на 100%

тая работа без маса няма да стане...
            А иначе ако говорим сериозно, нали се сещате че ако го издигнем(аз съм абсЕлютно ЗА) ще трябва да се борим с оная сбирщина от "професионални" политици-безделници...
            Според мен предизвикателството си струва - инв.общност да издигне кандидат... Пък и смятам че човека няма да ни изложи ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Идеята е градивна и това означава, че трябва да я обсъдим задълбочено, където му е мястото, т.е. в кръчмата ) Призовавам Императора, ако се отнася сериозно към предложението за кандидатирането му, да направи резервация някъде по своя преценка и да покани Инициативния комитет. Сметката ще си я поделим поравно, както се полага на рицарите на Кръглата маса, но с първата си брюкселска заплата Импето се задължава да ни почерпи щедро, искрено, задълбочено, напрегнато, по "императорски" някакси!
              Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• и аз съм за ...
                Импа в Брюксел...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• чесно казано - единствената причина да отида до урните би била ако има бюлетина с Импа ..успех

П.С. благодаря на 22 за идеята

Коментар

• да прати някой другу кебабче по маила и може си помисля да агетирам махалата ))

може и вафли като митио пищова любимеца на народа )

Коментар

• Ако даде по некой лев, или вкусен спирт...

Коментар

• хахахаха-забавно!!!обаче дали е полезно?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko
                          А кой е човекът с костюма всъщност?
                          Това импето ли е или не?
                          Императорът е разбира се, затова съм я сложил. Има и други снимки, но тази най-подхожда на еврокандидатурата му.

Коментар

• А кой е човекът с костюма всъщност?
                            Това импето ли е или не?

Коментар

• Къде мога да погледна платформата на въпросният образ. Цитата много ми хареса. Наистина ли се е кандидатирал или е на шега цялото нещо. Определено бих гласувал за него.

Коментар

• Въпреки че много от вас се изказват на бъзик, аз смятам, че ако погледнем от сериозната страна идеята е чудесна. Кой ако не Имп винаги е заявявал честното си мнение по всички въпроси, без да се опитва да манипулира. А и не смятам че в европарламента трябва винаги да влизат шайка богопомазани. А и тъкмо ще видим колко ежи пазара

Коментар

Working...
                                X