Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да издигнем Императорът за евродепутат!
Collapse
X
-
Ъххх - вие ме изненадали приятно, да... останал аз опулен, щом погледнал тук... :-)
Ваше доверие за мен висока чест, но не знам дали достоен аз - имам си слабости - напримерно, че в някои отношения съм като Стоичков - ако в Европарламентът опитат да засегнат някак интересите на България, в правт текст ще им обясня какви келемета са, както и ще им изнеса историческа лекция, че когато нашете деди са изграждали велика култура, техните са се люлеели по дърветата като маймуняци... И че ни дължат с лихвите 318 000 000 000 000 кинта, щото двете български държави са спасили подредената им и спретната Европа от монголите и от арапите...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Импето е подходящ по всички показатели. Особено да отправя
запитвания към Кунчева от рода : Защо не е предовратила влизането
на вторите фъстъци в България , а първите са вече в Холандия?
От друга страна ще диша непрекъснато във врата на Емел Менте,
за да я озапти в подходящия дебат.
Само не си го представях толкова млад, или снимката е от преди
10 год.
Коментар
-
подкрепям на 100%
тая работа без маса няма да стане...
А иначе ако говорим сериозно, нали се сещате че ако го издигнем(аз съм абсЕлютно ЗА) ще трябва да се борим с оная сбирщина от "професионални" политици-безделници...
Според мен предизвикателството си струва - инв.общност да издигне кандидат... Пък и смятам че човека няма да ни изложи ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Идеята е градивна и това означава, че трябва да я обсъдим задълбочено, където му е мястото, т.е. в кръчмата) Призовавам Императора, ако се отнася сериозно към предложението за кандидатирането му, да направи резервация някъде по своя преценка и да покани Инициативния комитет. Сметката ще си я поделим поравно, както се полага на рицарите на Кръглата маса, но с първата си брюкселска заплата Импето се задължава да ни почерпи щедро, искрено, задълбочено, напрегнато, по "императорски" някакси!
Ние винаги губим, печелят само селяните!
Коментар
-
ОК
Въпреки че много от вас се изказват на бъзик, аз смятам, че ако погледнем от сериозната страна идеята е чудесна. Кой ако не Имп винаги е заявявал честното си мнение по всички въпроси, без да се опитва да манипулира. А и не смятам че в европарламента трябва винаги да влизат шайка богопомазани. А и тъкмо ще видим колко ежи пазара
Коментар
Коментар