IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да издигнем Императорът за евродепутат!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Че к`во им е на леките наркотици? Холандците как си пафкат?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• гласувам и аз за тебе, ако преосмислиш часта от програмата си отностно леките наркотици:P

Коментар

• Альоооу /както убаво го рече СОФИКС /
        Импе таая платформа ми мяза на плат-форма или пат-форма ? Нема кой да й обърне внимание на запад, Абе важно е неква форма да има

Коментар

• Може:
          Министър на Манекенките и Мастиите!!!

Коментар

• 33-тий, не си ли съгласен просто да те направя министър на нещо?

Коментар

• Алоооооу, ама вие съвсем откачихте, бе!!!
              К'ви са тия глупости??? Бизнеса ли не върви нещо, а?

Коментар

• Импе ще гласувам за тебе, само ако ми обещаеш, че за да продадат акции Кобосите по 2-3 позиции, аз ще им разписвам!!!

Коментар

• Я - кой се появил... а аз се чудех, Странджов, де се губиш толкова време и дали не те е наръгала со рогата си някоя от кравите ти... Какво става по село, борите ли се со земята? Добре ли се развиват есенниците, при тая зимна суша? Оагниха ли се овцете? :-)

Коментар

• като гледам какви тикви са тръгнали за Брюксел точно там му е мястото и на даскала на неграмотните и некадърните
                    само че като скопи циганите дори и от учениците му няма да има кой да гласува за него

Коментар

• Импи, сподели нещо и за международното положение. В този форум може да пишат и чужденци, а знаеш ако са граждани на ЕС те ще могат да гласуват за тебе.

Коментар

• Това с легализиране на меките наркотици не ме кефи.

Коментар

• ей ша та направиме евроепутат !!

Коментар

• Импе, ама ще облечеш ли костюм и ще вържеш ли вратовръзка? Само за това си струва да те изберем!!!

Коментар

• Abritus това написал преди доста време на майтап... а и целта оправдава средствата.

22-рий - Божественият още не умрял, за да му правим паметник. А макетата да ги кецат шиптърите - дреме ми за тях.

Коментар

• Импи - знаех си, че няма да ме разочароваш.

Два въпроса. Първо, защо в т. 14 не споменаваш освобождението на Македония? Второ, къде остана проекта с построяване на огромен паметник на Стоичков пред НДК? Може и на Копитото - 200метрова статуя, с разперени ръце прегърнал футболна топка - да гледа над София.

Коментар

Working...
                                X