IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тая вечер на пържена рибка с биричка. Наздраве!

Коментар

• Салатата се прави и скарата цвърчи приятно . . .
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Опааа - май вече е време...по една биричка,а и беконче имам за мезе...Наздраве,банда!

Коментар

• Здравейте!

Довечера ако не се лъжа е първият уикенд, откакто тая кръчма отвори!!! Е ще се повеселим.........

Коментар

• и по още едно от мене, леле ако не бях пуснал поръчка по телефон, колко щах да съм набутаааан

Коментар

• опа,
              няма да разваляш кръчмето с тия електронски играчки...

За всички по 1 (една) следобедна напитка...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Цяла сутрин нямах нет. Направо утрепия, наложи се да си пусна оферта за хес-чето по телефона. Важното е, че мина е и минала на добра цена. Дайте да турнем един компютър тука в ъгъла. И едно контактче в тоялетната, че батерията на лаптопа ми хич я нема.
                И уайърлес в цялотно помещение.

Коментар

• абе дайте верно скоро да си направим пак среща на инвеститорите
                  не само почитателите на алкохола де

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                    Наздраве и от мен банда!

Аз да се вмъкна в разговора с едно предложение... защо не направим "Виртуалната" кръчма в една реална? ...не нямам предвид да инвестираме в кръчма, :-D ами да се съберем и да си кажем наздраве както си му е реда!

Преди няколко месеца се организирахме към 12 човека от форума и беше забавно.
                    За посещение на реална кръчма - аз гласувам ЗА, но нека е във Варна този път.

Коментар

• Eййй
                      кво стана с тва шкембе ????
                      и още една бира...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• и аз съм за домашните вина. не забравяйте, че истинското вино трябва леко да киселее

А чилийските вина, ех чилийските вина, разкош
                        ще видим

Коментар

• Добро утро на всички! Много хубав чай предлага кръчмата за събуждане. А, и Смехурко така хубаво я е почистил, че да ти е драго и едно малко коняче да вкараш.

Коментар

• Наздраве, наздраве!
                            Аз ще ви оставям обаче.
                            Лека ви нощ!

Коментар

• Правилно си се ориентирал,колега Смехурко,наистина първо трябва да те хване мерака,защото без него е трудно да направиш нещо.И другото си го понаучил,само за пресите - не е хубаво да пресоваш гроздето - без чепки - добре,но и мачкането е хубаво да е само с ръце и крака.А и да остане малко сок - нали и ракийка ще се вари,нека и за нея да остане нещо...Наздраве!

Коментар

• Цезарю, технологии, съвети, че и книги, колкото искаш.
                                Аз обаче наистина смятам, че ми е рано още да си правя сам вино. Дори и от чисто технологична гледна точка. Предпочитам да си направя малко, едно буренце от 50 литра наример, обаче да е хубаво. Например да си поиграя и да оставя джибрите без чепки, а това си е играчка. Освен това знам, че е препоръчително гроздето да се пресова с дървени плочи, а не да се мели с наште барабанни преси, за да няма досег на гроздето с метал. Та ей такива тънкости, засега ме отказват. А и правенето на вино си изисква, човек да има житейска философия, а аз моята още я избистрям.
                                Така че, все някога и смалко ще започна.
                                Тъкмо като е малко, ще си го изпия сам.
                                Дано да си струва.

Коментар

Working...
                                X