Тая вечер на пържена рибка с биричка. Наздраве!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Цяла сутрин нямах нет. Направо утрепия, наложи се да си пусна оферта за хес-чето по телефона. Важното е, че мина е и минала на добра цена. Дайте да турнем един компютър тука в ъгъла. И едно контактче в тоялетната, че батерията на лаптопа ми хич я нема.
И уайърлес в цялотно помещение.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Bobi75
абе дайте верно скоро да си направим пак среща на инвеститорите
не само почитателите на алкохола де
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoНаздраве и от мен банда!
Аз да се вмъкна в разговора с едно предложение... защо не направим "Виртуалната" кръчма в една реална?...не нямам предвид да инвестираме в кръчма, :-D ами да се съберем и да си кажем наздраве както си му е реда!
Преди няколко месеца се организирахме към 12 човека от форума и беше забавно.
Коментар
-
Правилно си се ориентирал,колега Смехурко,наистина първо трябва да те хване мерака,защото без него е трудно да направиш нещо.И другото си го понаучил,само за пресите - не е хубаво да пресоваш гроздето - без чепки - добре,но и мачкането е хубаво да е само с ръце и крака.А и да остане малко сок - нали и ракийка ще се вари,нека и за нея да остане нещо...Наздраве!
Коментар
-
Цезарю, технологии, съвети, че и книги, колкото искаш.
Аз обаче наистина смятам, че ми е рано още да си правя сам вино. Дори и от чисто технологична гледна точка. Предпочитам да си направя малко, едно буренце от 50 литра наример, обаче да е хубаво. Например да си поиграя и да оставя джибрите без чепки, а това си е играчка. Освен това знам, че е препоръчително гроздето да се пресова с дървени плочи, а не да се мели с наште барабанни преси, за да няма досег на гроздето с метал. Та ей такива тънкости, засега ме отказват. А и правенето на вино си изисква, човек да има житейска философия, а аз моята още я избистрям.
Така че, все някога и смалко ще започна.
Тъкмо като е малко, ще си го изпия сам.
Дано да си струва.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
Коментар