IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря ти GALBA,жив и здрав да си!Сипал съм си едно от няколко часа,кеф ми е,рабираш ли,даже не ми се спи още,а и как да ми се спи при такава компания като вас? [/img]

Коментар

• ...а па това финтеско ФИНТЕКССССКО, ме разби,защо ли съм купил толкова малко...

Коментар

• Първоначално изпратено от ВОЙВОДАТА
        GALBA,наздраве!
        Радвам се че си тавряс все още,дръж фармата момче! Но и наздраве!

От години и се радвам,в космоса ли ще отиде?!
        ...и наздраве и на теб и на тези които вече спят!

Коментар

• GALBA,наздраве!
          Радвам се че си тавряс все още,дръж фармата момче! Но и наздраве!

Коментар

• Веднъж в живота се умира...щом няма бира....наздраве с Ариана на братя Прошек

Коментар

• ПОПРАВКА!

Лошо,майка,лошо,тук съм сам,никой няма,само онези два плъха там,единят ми намига ,ще го фрасна, чашата мавруд,до дъно ще изпия мазен чипс,ще разхвърлям по земята,чистете утре щом сега ви няма,Химко пада,справедливост няма,да бе разпети петък,да ме разпнат,а то ...стая запустяла,празна маса,и ... чаша пълна с оптимизъм!...Е, затова ще се наквася....Дали ще дойде понеделник...............
              На живите лека нощ,на мъртвите вечна нощ!
              Не ставам ни за поет ни за инвеститор!

SOFIX,пусни някакво мнение ,за фармата,че незнам до кога да стискам,май в понеделник трябва да продавам!

Коментар

• Наздраве, на всички! Нов гост съм в кръчмата,но ми мирише на печено и се носят едни наздравици в пространството,така че...Наздраве на всички! Виртуално и реално! Да сте здрави и печалбите да са ви непрекъснат спътник в ежедневието.Наздраве!...

Коментар

• Гъбки за кръчмата трябват ли???

Коментар

• Аз вече се матирах и смятам да си лягам

Лека нощ!

Коментар

• Лошо,майка,лошо,тук съм сам,никой няма,само онези два плъха там,чашата мавруд,мазен чипс,Химко пада,справедливост няма,да бе разпети петък,да ме разпнат,а то ...стая запустяла,празна маса,и ... чаша пълна с оптимизъм!....Да дойде понеделник...............
                      На живите лека нощ!

Коментар

• Очаквайте! Събота вечер! Начало 22,00ч.! Специален гост БАТЕТО! Демонстрация на изпиване на 2л уиски на екс от две бутилки едновременно! Вход 2 лева

Коментар

• Наздраве!
                          И аз съм на реална кръчма! Цезаре, да си жив и здрав!

Коментар

• Наздраве,Хане,аз пък ще имам гости - празнуваме си рождените дни с жената,така че - наздраве и от мен,може да не пиша повече тази вечер!Наздраве на всички!

Коментар

• Тая вечер и аз ще се накъркам качествено
                              Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                                Опааа - май вече е време...по една биричка,а и беконче имам за мезе...Наздраве,банда!
                                Днес и утре заебавам виртуалната кръчма и отивам на реална...... Може да се включа като се прибера, айде наздраве хора...

Коментар

Working...
                                X