IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега тупам килима, дал съм два лева на едно цигане, да маа там с тупалката пък аз съм тука за още една биричка. Мане туй цигане чувате ли къв шум дига, жената ще е доволна, може и да ме изплющи извънредно за награда довечера.
    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Войводо - прекалено дълго време се скиташ немил, недраг по кръчмите докато намериш правилната . Ама като я намери, няма излизане сега. Я, покажи ни Войводо едно хайдушко хоро , малко нестинарски танци и борба с мечка стръвница, че нещо я закъсахме с програмата.
      А, вчера какъв беше тоз първак дето ми го сипахте, та заспах по - рано от дъщеря ми.

Коментар

• слезнах да фърлям боклука, пътьом се отбивам. Добре, че тая кръчма е близо до всички ни, че всички сме съседи и че можем да се отбиваме често. Ей кво нещо са съпругите, само минутка свободна да има и се фаща я за пърцала, я за гъбата, я за прахосмукачката.
        Наздраве!
        Още един хубав ден за бира с цаца, айде че май от утре ще минаваме или на тъмно пиво или на твърдо гориво.

Не че сме го спирали твърдото.

Коментар

• Жената в къщи едни прахосмукачки, едни стирки, не тие работа. Слязох до мазето и идвам да дръпна една биричка по пътя от етажа до мазето.
          фармата е една от първите акции, които съм купувал. И след няколко добри стечения на обстоятелствата, стигнах до решението, че по тази позиция определено съм дългосрочен инвеститор. Винаги ще имам акции на сфарм е туйто. По мое лично мнение, тази компания в най-голяма степен се държи като "западна" компания. Лично съм проверил на свой гръб с нея, принципа "Продавай при добра новина и купувай пра лоша". Правих го и по времето на фалшивите ампули и по времето на прецъфтелите кокичета. И съм доволен. Сега ми е доста интересно, защото все повече и повече хора твърдят, че е голям балон, а тя продължава да си катери.
          Няма да ви цитирам, Ботьо Тачков за оная фирма Текстил Компютерс, но и при Софарма почва да става така. Вижте Софарма имоти. Даже мога да ви светна и как Ихлбл-то ще се качи яко. Като се преименува на "Софарма Корабостроителници и Кораборемонтилници" :-)
          А пък ако Булгартабак се преиманува на Софарма Табак, лелееее не ми се мисли.

Коментар

• Тази кръчма заприличва все повече на клубче на раздумкатаМного сте готини
            Дали ще се включи и sofix или още някой с мнение за фармата...от половин година я гледам-то не бяха кофти ампули, замърсени кокичета в нивалина, а цената оттогава дръпна с 50%нагоре....А сега си мисля, че потенциалът й вече е изконсумиран в краткосрочен период...

Приятен ден на всички

Коментар

• Добро утро на всички, оставих калата на автомивката, до кръчмата, но понеже ще трябва да я прибера по някое време вий си пийте беречката. Аз ще дръпна едно ирландско кафе с повечко коняк вътре, че уж слънце ама май взеха да ми одъртяват кокалите, хладно ми е.

Ей, че хубава компания сте били снощи ! И фармичката сте одумвалии!
              Как да не го е яд човек, една вечер да изпусе и ...

Предлагам да почваме да пишем отсъствия!
              Наздраве с биричката, Войводо !

Коментар

• Еееееееее - аз таман си изпратих гостите и то - вие си тръгвате!Колега Любимец 13 - наздраве на реалната кръчма от виртуалната такава!А на Галба и войводата - наздраве!Бая ми е зор да улучвам вярните клавиши и пиша бавно,но то и вие не можете сега да четете бързо,така че - НАЗДРААВВЕЕЕЕЕЕЕ - УУУУУУУУУУУУУРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРАААААААААААААА ААААААААААААААААААА...Жалко за СКАТ...:cry::cry::cry:...

Коментар

• Ти Воеводо,май искаш да гушнеш ключа от кръчмата ,е давай, аз си лягам, защото ще си счупя цайсите в чашата..лека и наздраве ,а утре не прекалявайте с аспирина,че действа.....

Коментар

• Давайте да наваксваме от сега,утре ще пиеме 1 час поече!Ч Хи-хи-хи!

Коментар

• Тринааесети,гаднярино нееден...в коя кръчма се заби?!

Коментар

• Едно миииии чеееедо, Ниииикоооолаааа!

Коментар

• На виртуалната кръчма НАЗДРАВЕ от реалната такава!

Коментар

• Хайде утре на по биричка рано заран ще се преброим,та да се подготвим за наздравица! Наздраве На всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВОЙВОДАТА
                              Наздраве, на всички! Нов гост съм в кръчмата,но ми мирише на печено и се носят едни наздравици в пространството,така че...Наздраве на всички! Виртуално и реално! Да сте здрави и печалбите да са ви непрекъснат спътник в ежедневието.Наздраве!...
                              В камината три четири цепеници сложих
                              а те в здрача искрици хвърлят
                              наденички върволица,анцуга ми цапат
                              обилно с вино ги поливам,комшиите дразня,
                              аромат разхвърлят, вас в кръчмата ви каня
                              пазара да разнищим,печалби да направим
                              наистина го искам, няма никой да измамя!

...абе какво ли не прави една бутилка мавруд...

Цезаре ,май попрекали с този рожден ден,ако го откараш до понеделник,хептен ще изпуснем Химкото:-)

Коментар

• Цезаре и Любимец,да ви дава Господ здраве и печалби! НАЗДРАВЕ!
                                Давайте все така,кефите ме! От печалби да не се отървете![/code]

Коментар

Working...
                                X