Сега тупам килима, дал съм два лева на едно цигане, да маа там с тупалката пък аз съм тука за още една биричка. Мане туй цигане чувате ли къв шум дига, жената ще е доволна, може и да ме изплющи извънредно за награда довечера.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Войводо - прекалено дълго време се скиташ немил, недраг по кръчмите докато намериш правилната . Ама като я намери, няма излизане сега. Я, покажи ни Войводо едно хайдушко хоро , малко нестинарски танци и борба с мечка стръвница, че нещо я закъсахме с програмата.
А, вчера какъв беше тоз първак дето ми го сипахте, та заспах по - рано от дъщеря ми.
Коментар
-
слезнах да фърлям боклука, пътьом се отбивам. Добре, че тая кръчма е близо до всички ни, че всички сме съседи и че можем да се отбиваме често. Ей кво нещо са съпругите, само минутка свободна да има и се фаща я за пърцала, я за гъбата, я за прахосмукачката.
Наздраве!
Още един хубав ден за бира с цаца, айде че май от утре ще минаваме или на тъмно пиво или на твърдо гориво.
Не че сме го спирали твърдото.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Жената в къщи едни прахосмукачки, едни стирки, не тие работа. Слязох до мазето и идвам да дръпна една биричка по пътя от етажа до мазето.
фармата е една от първите акции, които съм купувал. И след няколко добри стечения на обстоятелствата, стигнах до решението, че по тази позиция определено съм дългосрочен инвеститор. Винаги ще имам акции на сфарм е туйто. По мое лично мнение, тази компания в най-голяма степен се държи като "западна" компания. Лично съм проверил на свой гръб с нея, принципа "Продавай при добра новина и купувай пра лоша". Правих го и по времето на фалшивите ампули и по времето на прецъфтелите кокичета. И съм доволен. Сега ми е доста интересно, защото все повече и повече хора твърдят, че е голям балон, а тя продължава да си катери.
Няма да ви цитирам, Ботьо Тачков за оная фирма Текстил Компютерс, но и при Софарма почва да става така. Вижте Софарма имоти. Даже мога да ви светна и как Ихлбл-то ще се качи яко. Като се преименува на "Софарма Корабостроителници и Кораборемонтилници" :-)
А пък ако Булгартабак се преиманува на Софарма Табак, лелееее не ми се мисли.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Тази кръчма заприличва все повече на клубче на раздумкатаМного сте готини
Дали ще се включи и sofix или още някой с мнение за фармата...от половин година я гледам-то не бяха кофти ампули, замърсени кокичета в нивалина, а цената оттогава дръпна с 50%нагоре....А сега си мисля, че потенциалът й вече е изконсумиран в краткосрочен период...
Приятен ден на всички
Коментар
-
Добро утро на всички, оставих калата на автомивката, до кръчмата, но понеже ще трябва да я прибера по някое време вий си пийте беречката. Аз ще дръпна едно ирландско кафе с повечко коняк вътре, че уж слънце ама май взеха да ми одъртяват кокалите, хладно ми е.
Ей, че хубава компания сте били снощи ! И фармичката сте одумвалии!
Как да не го е яд човек, една вечер да изпусе и ...
Предлагам да почваме да пишем отсъствия!
Наздраве с биричката, Войводо !Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Еееееееее - аз таман си изпратих гостите и то - вие си тръгвате!Колега Любимец 13 - наздраве на реалната кръчма от виртуалната такава!А на Галба и войводата - наздраве!Бая ми е зор да улучвам вярните клавиши и пиша бавно,но то и вие не можете сега да четете бързо,така че - НАЗДРААВВЕЕЕЕЕЕЕ - УУУУУУУУУУУУУРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРАААААААААААААА ААААААААААААААААААА...Жалко за СКАТ...:cry::cry::cry:...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВОЙВОДАТАНаздраве, на всички! Нов гост съм в кръчмата,но ми мирише на печено и се носят едни наздравици в пространството,така че...Наздраве на всички! Виртуално и реално! Да сте здрави и печалбите да са ви непрекъснат спътник в ежедневието.Наздраве!...
а те в здрача искрици хвърлят
наденички върволица,анцуга ми цапат
обилно с вино ги поливам,комшиите дразня,
аромат разхвърлят, вас в кръчмата ви каня
пазара да разнищим,печалби да направим
наистина го искам, няма никой да измамя!
...абе какво ли не прави една бутилка мавруд...
Цезаре ,май попрекали с този рожден ден,ако го откараш до понеделник,хептен ще изпуснем Химкото:-)
Коментар
Коментар