IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Страшен виц!

Да пием и за Химимпорт, защото без химията историята не би била възможна.

Коментар

• НАЗДРАВЕ на всички!
      Много сме тихи днес,направо е учудващо.Стига сме бачкали,я да отиваме да му цапнем по няколко,че мръкна.
      Айде пак наздраве!

Коментар

• ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА...........................................

Коментар

• Я сега да ви разкажа един медицински виц

Имала, значи, една жена голямо ама голямо желание да си има момченце. Ама не какво да е, ами красиво умно и въобще прелест да е детето. Обаче все не можела да намери мъж като мен да и го направи. И един ден, не щеш ли, прочела обява във вестника "Деца по ваше желание." Ритнала си петалата и търч към адреса на обявата. Отворил и един не много млад, не много красив, леко кривоглед и недотам чистичък на глед доктор с полузакопчана престилка, на когото, както на всеки доктор, отнякъде му стърчали слушалки. Жената не обърнала внимание на недотам обещаващия му вид (та нали най-сетне мечтата и се осъществявала) и се оставила доктора да я въведе в една стая подобна на лаборатория в която на една етажерка били наредени множество колбички и епруветки, пълни с разноцветни течности. И си казала жената какво иска. Докторът се позамислил, взел една празна епруветка и казал "Момче, така ли?" Жената казала - Да . Докторът хванал една колбичка пълна с червена течност (Аве Императоре) и капнал две капки вътре. После попитал- Русо или чернокосо? Русо - отговорила мацката. Докторът взел една епруветка, пълна със зелена течност, капнал две-три капки и попитал. Синеоко или тъмнооко? Синеоко, казала мацката. Хванал една синя епруветка и капнал. Мъжкар ли да е или по-нежен? Нека да е малко по-нежен, казаал мацката. Нежен като Брад Пит или като Леонардо ди Каприо. Като Брад Пит, казала мацката и докторът капнал от лилавата колба. Попитал още туй-онуй докторът, капнал още тово-онова и казал на мацката. Сега изпийте тази тинктура и легнете на кушетката. Мацката я изпила, легнала и откъртила. Докторът разкопчал панталона, извадил си инструмента и казал : "Брад Пит, Том Круз, квот стане - такова бре" и я подкарал.

Да пием за Софарма, и истинските лекарства
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Може, може.

Коментар

• Малее, кви сте примерни в понеделнииик.
              Казах ви да я сменим тая сервитьорка, влизам а тя налегнала бармана посред бара. Може ли такова нещо.
              Наздраве за Софарма, ДЗИ Банк, Софарма имоти и др.
              Абе наздраве за целия ми портфейл !

Коментар

• Айде наздраве... Споко. Аз прогнозирам че финансовите пазари ще реагират положително на новината от изборите. Утре няма да се изненадам, ако БФБ дръпне нагоре.
                За цените на имотите, знаете ми мнението - също нагоре

Лошото е и, че цените на пиячката и на цигарите също ще вървят натам. Затова да пием от радост, докато още сме извън ЕС!!! Наздраве.

Коментар

• Както каза Цезар,ще се оправим, но иска време.Отдавам се на пасивна почивка,събирам сили за утре,парици си събрах,до утре....

Коментар

• Като каза,че идеята е готина се сещам,че го няма именно нейния автор - Любимец 13 - къде ли се е попилял,че няколко дни ни вест,ни кост от него?

Коментар

• писар няма....

Коментар

• Ми да фърлим един белот кат сме четирима

Коментар

• а днес става седмица от откриването на кръчмето.....готина идея...

Коментар

• И аз съм тука, но се заслушах
                            Квот такова
                            Наздраве

Коментар

• и аз не пия днес ,но пообиколих,.....само стария Цезар и аз....сега и ти

Коментар

• тук съм аз,ама не къркам.....вече.

Коментар

Working...
                                X