IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цезаре,не се шегувай опасно,наблизо имаше войвода,да не почне да пуца,пък не знаеме какво си е сипал...:-)

Коментар

• Гледам сеира на инвестора, значи вчера ми изтриха новата стара тема "СФАРМ към 10 лева", заключиха темата за ската, държаха се изключително неадекватно по време на COBOS-екшъна и май воъбще изостават от графика, защото още са на лятното часово време. Много ми е интересно да чета какво ще напиша след един час. Как беше граматично, бъдеще време в миналото, щял съм бил да пиша?

Наздраве!
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Цезаре за съжаление си прав. Имам един въпрос: А ние можем ли да им е--м м----та? Въпроса е риторичен, защото всички знаем че можем и ще го направим рано или късно.

Коментар

• Наздраве, наздраве!
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
            Цезаре без повод не става, няма хъс. Между другото ти купи ли си фес? Аз чакам жената да си изглади фереджето и да я заведа на вечеря.
            Пратих жената в Турция и да накупи фесове,шамии и фереджета - ще пада яка далавера,май...

Коментар

• Цезаре без повод не става, няма хъс. Между другото ти купи ли си фес? Аз чакам жената да си изглади фереджето и да я заведа на вечеря.

Коментар

• Повод винаги може да се намери,нали?Ако няма,ще се пие заради хубавото питие.Наздраве,уважаеми колеги!

Коментар

• И сервитьорката да не си ходи. Изобщо кръчмата е супер. Какво ще кажете за днешните кобос-изпълнения. Дайте като Императора, да търгуваме по телефона,той е от стара коза яре,щом го прави значи има защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                    Първоначално изпратено от 22
                    Страшен виц!

Да пием и за Химимпорт, защото без химията историята не би била възможна.
                    Значи не трябва да пием за Химимпорт,а за Химко,колега 22.На Химимпорт само името му е свързано с химията...Наздраве!
                    То на Химко май само едно име му е останало.... Важно е да се намира повод за пийване!

Коментар

• Наздраве на компанията и от мен! Нямаше ме тези дни, ама така като гледам имало е глъчка! Вицът по-долу е супер! Барманката ни е готина, не я давам!

Коментар

• Еии, и това е гениално от негова страна и сигурно е било така: Първо
                        им е внушил как да се плодят на земята,второ как да ползват тази бактерия и да си приготвят питие (сигурно с цел икономия на вода)
                        и чак после им е внушил как се работи с огън . Еиии,май-доста от одавна се пие.. А наздраве с червено мое собствено..:-)

Коментар

• Наздраве,Лазаре,нека не забравяме,че само от плодове ракия не става и Създателя ни е пратил на земята едни от най-дребните създания,които са от най-големите приятели на човека,а именно - дроздофила меланогастер - виненката!Наздраве!

Коментар

• НАЗДРАВЕ и от мен! Да не забравяме,че след чудото на сътворението
                            (АДАМ И ЕВА) създателят им е предоставил на земята за ползване и
                            формулата C2H5OH , много плодове и чалъми за добиването на "огнена вода" ,за да им е весел живота на земята НАЗДРАВЕ! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                              Страшен виц!

Да пием и за Химимпорт, защото без химията историята не би била възможна.
                              Значи не трябва да пием за Химимпорт,а за Химко,колега 22.На Химимпорт само името му е свързано с химията...Наздраве!

Коментар

• Колеги, ще дойда след час.Наздраве на всички.

Коментар

Working...
                                X