If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес HIMKO,отново връща надежди,SFARM ни прави разногледи,GHIM ме кара да си мисля ,че си пазарувам IBM,а кобоса
ни накара да разберем ,че далеч сме от истината...:-)
Наздраве,колега Галба,аз лично не влязох - не ми мирише на хубаво това кълбо змии - Химимпорт - те станаха бетер ТАКСУН вече...Аз инвестирам само в стабилни и сигурни в бъдещето си и перспективите си дружества!
О,О,О,О,здравейте бе ,Малко на брой ,но качествени,как сте след днешният емоционален борсов ден?Много хъшовско настроение днес,сте внесли в кръчмата.Заредихте ли кремаклииките,как сме с джепането?Тук съм само за наздраве!...Е а наздраве....Влезнахте ли в CHIM?
ХОД, ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ДЯДО ТИ! Винаги съм обяснявал на разни скатавки и ибрикчйи,че е имало много такива ВЕЛИКИ,
НЕЗНАЙНИ БЪЛГАРИ,пристигали от далечни страни по време на войните ,за да умрат за БЪЛГАРИЯ.
ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ КЕ Я БЪДЕ И ПРЕБЪДЕ!
НАЗДРАВЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!
Не гледам нито слави,нито подобните му...а за станишев и всички останали - какво да кажем,морала им - по-точно липсата му - е много добре известен на всички!Поклон пред дядо ти и всички загинали за Майка България!(малките букви в някои имена не са случайни)
Все някога ще се събудим, и тогава дупе да им е яко. Ти помниш ли когато станишев беше при слави, как обясни, че не е станал български гражданин по-рано защото трябвало да влезне в казарма , а вместо това той се образовал. Моя прадядо работил на времето в Чикаго и като чул,че почва Балканската война без да се замисли се връща в родината за да участва, където и загива. А копелето страхливо искал да учи. Да го нач.......................................
Бе тя и приятелката му с фередже ходи гледал ли си я по тв
Еиии,Любимец 13,къде отмъкна барманката? Кажи и като я освободиш да донесе питие от бутилка с ходещо човече и черен етикет!
И наздраве на всички на масите и под масите!
Прав си,колега ход,нямам нищо оптимистично,с което да те успокоя,како и си прав за това,че не всичко е пари...тежко на този,който живее само и единствено заради тях!
Горко ни на всички нас,живеещи в тази държава-мафия - и на нас - българите-християни,и на онези смазани от времето наши братя по кръв - мюсюлмани!Горко ни,защото ние отново не успяхме да се събудим и да се впрегнем ведно и този път...Жалко.
А иначе ,Цезаре ,оптимизъм! Пластовете май ще започнат да се обръ-
щат.България вече не е същата.Доста истини се казаха на висок глас
и май 70% от имащите право на глас(мнение) казаха с гласуване и негласуване "Кви сте вие бе,елит..ПФУЙ !"
Оптимизъм,добро настроение и НАЗДРАВЕ! :-)
Цезаре прав си, и на мен не ми се ще. Ама както виждаш май нямаме избор. Да чакаме... до кога и кой? Не искам след 10 години в центъра на града да звучат маанета от високоговорители, дебел мазен циганин преял да хвърля остатък от дюнер и тумба изгладнели българчета да се борят за него. Знам сигурно тове е много черногледо но на там вървим. Е, приятелю ако имаш нещо по- оптимистично кажи го, и аз да си легна спокоен. Ама знам че нямаш няма от къде да го извадиш. Четох във форума изказвания от рода на: кво ви пука, важното е борсата да върви, пари да има. Не всичко е пари. НЕ НЕ Е!!!
Можем,колега ход,но ми се ще да не го правим - в смисъл - да не се стига дотам.
Разсъждавам в тази посока - сега събудилите се сме още малко,но ще ставаме все повече и повече.Дай боже да се събуди огромната част от народа и да се случи чудото - да се отървем от октопода и неговата омайна,но смъртоносна прегръдка,която ни изсмуква всичко...Най-вече труда ни,парите ни,живота ни и живота и бъдещето на децата ни!
Коментар