If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На Атака и е необходим лек завой, според мен. Така хардлайнърски и 30 % да спечелят на парламентарните избори, пак няма да влезнат в правителството, дори и да се наложи, червени и сини да влязат в коалиция.
Е - тогава вече ще им лъснат съвсем задниците на сините и червените.Нищо,ще потърпим още.Трябва още хора да се събудят.Хубавите работи стават бавно!
На Атака и е необходим лек завой, според мен. Така хардлайнърски и 30 % да спечелят на парламентарните избори, пак няма да влезнат в правителството, дори и да се наложи, червени и сини да влязат в коалиция.
В общи линии е така,колега смехурко,но те - турците - гласуват,защото ги плашат - ще ви избият,ще ви направят на сапун - уплашени са.Като казах,че трябва да играем в тяхната игра по тяхни правила имах предвид,че пропагандата вече трябва да се насочи основно към тях,за да се откъснат от страха си от българите и Атака.Е,и други много насоки има,но едва ли ние тук ще ги реализираме,така че...
Може да ви прозвучи прекалено идеологично, но забравяме обикновените турци. В техните редове ми се струва, че се надига някакво недоволство. Май и на тях започва да им писва да ходят да гласуват и да няма никакъв ефект за тях. Освен това отношението им към циганите не е много по-ласкаво от нашето. Лошо е, че сред тях религиозната и патриархална подчиненост е доста по силна отколкото при нас.
Не ми се иска, да се надявам те, обикновените турци да ни оправят живота, но мисля че е грешно да ги зачеркваме само, защото водачите им са мазни, ненаситни и непризнаващи никакви граници. Аз все си мисля, че основният ни проблем са циганите. За тях съм абсолютен песимист, че могат да се приобщят към нашия начин на живот. Вярно е, че има и порядъчни цигани, но това са един на хиляда в най-добрия случай. А ги храним, поим, топлим и лекуваме, тогава когато деца от Български и Българо-мохамедонски гаснат в болниците, заради липса на лекарства и пари за операции.
Не се изнервяй чак толкова,колега ход,гнева е лош съветник.Трябва да признаем,че ние играем тяхната игра и трябва да се водим от тяхните правила,да ги победим по техния начин - колкото и да ни е гнус от това!
Капнете от чашите на пода. Бог да прости нашите предци. Сега да кажем ние какво ще правим. Ние заслужаваме ли да се наричаме тяхни синове и внуци. Да ние сме тяхни горди наследници.Ние избрахме правителство с мандата на дпс. Ние избрахме президент който дпс искаше. Ние позволихме днес да ни наричат гяури. Ние стоим и тъпеем когато турското мекере беев крещи : майка ви ще еба гяурска,ще ви избия.
Съд не го хваща и няма да го хване докато дпс е на власт.
Първанов и компания ще го защитават защото не са Българи а турски измекяри.
За мазната трътка емел етем ще отворя специална тема, дано я пуснат модераторите, тя ще е икономическа.
Тъжни сме тази вечер,да,но знайте,че от мъжките сълзи се трогват дори и най-коравосърдечните.
Моя прадядо е бил от тракийските бежанци - оставил си земята и побягнал към родината,после отишъл да си я възвръща с война,но...оставил костите си там - дядо Кольо...
А моя прадядо е бил обикновен човек, неграмотен. Когато се е връщал в България и го питат какво работи казвал : бе машини, от едната страна хвърляме цепеници от другата излиза прежда. Това обаче не му е попречело, когато е разбрал че Родината има нужда от своите синове да се завърне веднага. Пиша това, защото той не е бил единствен, били са хиляди и затова не сме губили битка.
А сега да ходим с фесове, турци и цигани да ни избират президент,....
после ще продължа, капките върху писмото не са вода.
Е,моят дядо Иван от с.Ботево при Чаталджа е имал късмет-загубил само лявата си ръка.ПЪТЯТ Е ЯСЕН! Войводо,къде си?
Пиши всички в четата! НА ОРУЖИЕ! УРАААА
И наздраве!
Коментар