IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук сме,колега Галба,но няма настроение нещо...ще се оправим,иска време!

Коментар

• Тук няма никой!Кво праите бе зайци?:-)Всички ли сте трезви тикви като мен?Погледнах си постовете преди малко 222 .Инвестора ми писал по 3 двойки на всеки пост.Еми нередовно пиене...Не може да си трезвен и да ти пишат шестици.....:-)

Коментар

• Даже и не успях да си пусна мнението в темата,колега смехурко!Предлагам ти да я озаглавиш - "Софарма - бъдеще и перспективи"

Коментар

• Махнаха я ........, темата се казваше "SFARM към 10 лв."
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Я да Ви разсея малко, вижте каква тема за Софарма пуснах във форума

Коментар

• Дааа, днес ще се пие от мъка.

Коментар

• Пепи ,в същият свят съм в който и ти,но не съм пил още нищо и не ми се филосовства ,не казвам нищо нито за, нито против единия или другия, не съм дискутирал въпроса с теб,е затова може би не си запознат с мнението ми, но наистина не виждам повод,за да се налюскам,чакам понеделник,ще е шоу.

Коментар

• Ама Цезаре, точно влизането в ЕС, ще ни предпази от тези напъни от юга. ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    Цезаре, ти да не си се вързал, че химко може да го писне журналиста Волен. :-) А наздраве и по вече оптимизим. Ти за борсата ли си или.......
                    България е много по-важна от борсата и от мен самия дори,колега Пепи.Ние имаме тази прекрасна земя,наречена България от нашите деди,за да могат по нея да живеят прекрасните хора,наречени българи и ние имаме дълг да я предадем на бъдещите българи,така както и преди нас дедите са го съзнавали този дълг и са пазили тази земя дори с цената на живота си.Не принизявай толкова много тези неща!

Коментар

• Подкрепям идеята да вдигнем заплатата на сервитьорката.
                      Хем като гледам оборотът е космически, хем да дадем пример на големите работодатели в България - при ниски заплати хората не щат да бачкат, производителността е ниска и бягат в чужбина.
                      (А и е готино нашето момиче, дето разнася чашите и чиниите тук)

Коментар

• Правилно Пепи, кажи им го....

Коментар

• GALBA, ти на кой свят се намираш, германците не случайно се ослушваха до последно, ако журналиста Воленчо беше спечелил, ЕС през крив макарон и ДЪЪЪЪЪЪЛБОКА корекция на БФБ, така че............., абе аййй НАЗДРАВЕ и не се кахъри толкова. :-))))))))))

Коментар

• Предлагам да дигнем заплата на сервитьорката и да я направим сервитьор-консултат, ето сега се чудя кво да си поръчам за пиене, все ще е горчиво ама поне няма да е моя отговорността.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                              Защо така бе GALBA, влезем ли в ЕС, ще бъде по-добре за теб и за всички нас/ сърфисти на БФБ/. Ти какво искаш, не те разбирам, ДЪЛБОКА корекция на БФБ или възход и навлизане на чижд капитал на борсата, аййй стига и НАЗДРАВЕ на всички играчи малки и големи. :-)
                              И без друго ще влезем в ЕС.И нямам нищо против корекциите ,освен ,че имат оздравителен ефект,но и количествено влияние си имат в портфейла ми.Наистина не виждам особена причина да се наливам от радост!

Коментар

• Цезаре, ти да не си се вързал, че химко може да го писне журналиста Волен. :-) А наздраве и по вече оптимизим. Ти за борсата ли си или.......

Коментар

Working...
                                X