IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При мен сега е сезона, през който ден година храни, та затова! Пък и Химко-то е в тотална мъгла. Иначе глъчка има тук, пиивам си кротко в ъгъла, заплеснал съм се по новата плазма, Барманката май ми е сърдита от снощи и така! А наздраве!

Коментар

• Наздраве Цезаре! Ще пием по едно и барманката ще дойде, на работа е все пак, за това и се плаща. Барманке като дойдеш на всички по едно, аз плащам ( е не веднага,де)

Коментар

• Наздраве,колега Любимец 13,напоследък все по-рядко се отбиваш тук...:cry:

Коментар

• Наздраве и от мен - този път съм на винце.

Коментар

• Стига бе,колега Софикс - ще ме разплачеш...и разориш!
            Айде - пий - и наздраве!

Коментар

• една ракия на вересия

Коментар

• Наздраве,колеги!Вижте - Барманката я няма и ние се оклюмахме!

Коментар

• Да! И понеже снощи барманката беше забравила какво пия, днес си нося едно малко двойно с индиго.

Коментар

• Колега, ход, знаех си, че си тук! :-)
                    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Наздраве, колеги! Желая на всички, сибирско здраве,еврейско богатство и циганско безгрижие.

Коментар

• ей, кво става тука бре, заблели сте се кой по гърлите, кой по мача и няма кой едно наздраве да каже.

Коментар

• Ей, как можаха днес да спрат тока в кръчмата. Никой не виждам, ама чувам звучно наздраве!

Коментар

• уфффф..
                            че откачим....
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Леле, гърли по пилоните, ей сегинка ще ви пусна едно филмче на новата плазма.

Красив, само да не дойде Барманката, че е от нравствения отдел.

П.П.Сещам се за приказката на един мой приятел за дъщеря му и интернета: Само да хвана малката, че влиза там, дето влизам аз . . . :-)

Коментар

• Колеги (и аз барабар Петко с колегите ), колеги това тук заприлича по атмосфера на витруален секс Хем се иска, нем не стиска )

Остава да сложим и едни събличащи се по пилоните гърли

Хайде малката, разкърши се

....или малкия съответно за дамите
                                ще видим

Коментар

Working...
                                X