If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе,колега ход,тя много свенлива таз твойта комшийка,бе - уж иска туй-онуй,а да не ти даде никакъв нишан...Ами ти защо не я попита като мъж - искаш ли,комшийке драга...и т.н.,и т.н.
Прав си, въобще не дава нишани, мен един път гола ме вика да и вада мушичка от окото, викам си на сега вече трябва да стане нещо, обаче грам нишан няма, брат!
E и аз съм в ремонт,но скромно - само банята.Утре най-късно вдругиден приключвам...а започнах в събота...сестра ми направо пропищя,обърнахме го на обществена баня в тях...
Колега Цезар, това твоето е нищо. Питаш ли ме мен. Всяка вечер се къпя в комшийката. Вчера и тя с мен, комшу изтрий ми гръбчето, комшу направи ми масаж,изтрий ме с хавлийката, легни за 10 минути до мен да ме стоплиш... Разправям днес на шофьора, а той ме пита дли не съм я ... Викам му не съм, не ми даде никакъв нишан.
е то моето е горе долу същото, влизам на шпакловка, но наехме една архитектка за консултации при довършването и тя твърди, че и шпаклоъвката трябва да се оправя, и подовата замаска и мозайката на терасите е напукана и . . .
изяден съм преди да съм почнал.
E и аз съм в ремонт,но скромно - само банята.Утре най-късно вдругиден приключвам...а започнах в събота...сестра ми направо пропищя,обърнахме го на обществена баня в тях...
Еееххххх...тези пусти пари...как са ни заробили с тях...някой беше пейстнал една легенда в - коя беше темата - приказки ли се казваше - много истинска ми изглеждаше тази история,сякаш виждам всички нас в нея!
Е, и за мен днес беше много натоварено. На всичкото отгоре правя и ремонт. Как да ти се доспи, колкото си по-уморен толкова по-трудно заспиваш. Затова ще поостана, днес и жената е с мен.
Аве, Цезарю, за темата за празника. Сто години се каня на тоя ден да звънна на класната си и днес най-сетне се престраших. Двадесет години минаха откак ми е преподавала (до осми клас), но ми се разтрепери гласчето в началото. Много строга беше. Строга и справедлива. Свястна жена! Пия за нейно здраве!
Коментар