IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе,колега ход,тя много свенлива таз твойта комшийка,бе - уж иска туй-онуй,а да не ти даде никакъв нишан...Ами ти защо не я попита като мъж - искаш ли,комшийке драга...и т.н.,и т.н.

Коментар

• Прав си, въобще не дава нишани, мен един път гола ме вика да и вада мушичка от окото, викам си на сега вече трябва да стане нещо, обаче грам нишан няма, брат!
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
        една ракия на вересия
        "уважение всекиму,вересия никому"-надпис от стаааарите кръчми....

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
          коя бре, колега, оная дето ни търсила оня вечер ли?
          Тя , тя ти се измъкна а аз горкият

Коментар

• коя бре, колега, оная дето ни търсила оня вечер ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
              E и аз съм в ремонт,но скромно - само банята.Утре най-късно вдругиден приключвам...а започнах в събота...сестра ми направо пропищя,обърнахме го на обществена баня в тях...
              Колега Цезар, това твоето е нищо. Питаш ли ме мен. Всяка вечер се къпя в комшийката. Вчера и тя с мен, комшу изтрий ми гръбчето, комшу направи ми масаж,изтрий ме с хавлийката, легни за 10 минути до мен да ме стоплиш... Разправям днес на шофьора, а той ме пита дли не съм я ... Викам му не съм, не ми даде никакъв нишан.

Коментар

• е то моето е горе долу същото, влизам на шпакловка, но наехме една архитектка за консултации при довършването и тя твърди, че и шпаклоъвката трябва да се оправя, и подовата замаска и мозайката на терасите е напукана и . . .
                изяден съм преди да съм почнал.

Коментар

• E и аз съм в ремонт,но скромно - само банята.Утре най-късно вдругиден приключвам...а започнах в събота...сестра ми направо пропищя,обърнахме го на обществена баня в тях...

Коментар

• Смехурко, а аз всичко, от - до. Нов паркет, смяна на тръби за вода,стени, тавани ,нова камина с водна риза, радиатори. Абе с две думи: изядоха ме.

Коментар

• Еееххххх...тези пусти пари...как са ни заробили с тях...някой беше пейстнал една легенда в - коя беше темата - приказки ли се казваше - много истинска ми изглеждаше тази история,сякаш виждам всички нас в нея!

Коментар

• Ох ремонт, чакам някой да ми уреди ипотеката, че и аз да семятам. Моето е обзавеждане, но пак същата работа.

Коментар

• Е, и за мен днес беше много натоварено. На всичкото отгоре правя и ремонт. Как да ти се доспи, колкото си по-уморен толкова по-трудно заспиваш. Затова ще поостана, днес и жената е с мен.

Коментар

• Наздраве ти смехурко! Да пием за здравето на нашите будители!!! ......и учители!!!

Коментар

• Ами - наздраве,като сте рекли - аз вече финиширах - днес ми беше адски натоварен ден и сега чакам да ми се доспи и да пусна кепенците!

Коментар

• Аве, Цезарю, за темата за празника. Сто години се каня на тоя ден да звънна на класната си и днес най-сетне се престраших. Двадесет години минаха откак ми е преподавала (до осми клас), но ми се разтрепери гласчето в началото. Много строга беше. Строга и справедлива. Свястна жена! Пия за нейно здраве!

Коментар

Working...
                                X