IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cmexypko
    Айде сега и пълен !
    Е, сега ми светна. Смехурко, ти си го изпразнил нали?

Коментар

• Айде сега и пълен !
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Любимец-13, не съм го забравил,нарочно го оставих защото беше празен.Верно виртуален, но поне да е пълен.

Коментар

• не съм ти сърдита LUBIMEC 13, няма такова нещо!!!
          Пък как може да ти се сърди човек на теб ))

Коментар

• Рекох да намина тук тази сутрин, да видя какво е дереджето. И я, гледам - вратата отворена! Някой е забравил снощи да затвори кръчмата. Слава Богу инвентара си е на мястото, новата плазма също. Ще поизчистя, ще подредя, че и днес ще каним гости. А добро утро!
            Колега Ход - забравил си си Преходния Виртуален Бокал, прибирам ти го на скришно място.

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
              усложлива, усложлива ама не вдява от намеци.
              Ще почне, щом иска да е европейка.

Коментар

• усложлива, усложлива ама не вдява от намеци.

Коментар

• Бреййй комшийката била к..ва??? Аз не знаех, жената ми го каза. Пребирам се, а тя ме пита, какво прави цяла нощ при тая к..ва?
                  Сега обаче когато сме европейци няма к..ви има усложливи жени.

Коментар

• Комшийката Стойка Комшийката Стойка
                    със прелестни форми, със кръшна снага . . .

Коментар

• Наздраве...за вашите комшийки!

Коментар

• Смехурко, твоята комшийка сигурно си е загубила торбата с нишаните! Не разчитай от него храст да изкочи заек - търси друга комшийка - с тази явно ще изтървеш влака. Наздраве - за комшийките!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                          Абе,колега ход,тя много свенлива таз твойта комшийка,бе - уж иска туй-онуй,а да не ти даде никакъв нишан...Ами ти защо не я попита като мъж - искаш ли,комшийке драга...и т.н.,и т.н.
                          Защо, страх ме беше да не се прецакам. Чаках оферта от другата страна и докато чакам Смехурко май я н...а.

Коментар

• свършвай по-бързо ремонта, докато не е опрял ребром въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                              Еиййй тая е пълна с номера.
                              Хе - като всяка жена,колега ход - пълни са с номера,като ла..но с витамини!

Коментар

• Еиййй тая е пълна с номера.

Коментар

Working...
                                X