IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Купих новата плазма, Барманката, като дойдат момчетата да я монтират, сипни им по едно от мене. Еееей тия 60 -инчови технически чудеса са супер.
    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Това минало годишното винце ,станало още по-хубаво.С панирано телешко дробче,идеално!Добра кръчма,няма що!

Коментар

• Никой не е излизал, всички сме си под масите.

Коментар

• Случайно да е излизал от заведението много пиян брокер? Имам предвид, че някой купи 20 K -BHC, т.е. да е объркал ордерите
          "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• благодаря ти 22!с престорена скромност приемам предложението.ти си пич,политическите ти възгледи съвпадат с моите,но в спорта няма да се разберем....

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
              чакай!интелигентният човек никога не си ляга в същия ден,в който е станал!
              Метъл, това е гениално!!!!!!!

Трябва да учредим награда на твое име. Победителят за най-мъдър постинг ще я получава тук в кръчмата.

Иначе отмина поредният срамен за Уевски ден, ден в който те за съжаление пак посрамиха България. ШЛ е само на 15ина годинки, а славният ЦСКА разнасяше славата на майка България из Европа много преди това.

С което аз напускам тая вечер. Проверете тоалетната и лампите. Лека

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                Чорбарите място не могат да си намерят от злоба. Резултатите са лоши, но ние сме там където те никога няма да бъдат и те го знаят.
                Да бе не мога да си намеря място заради вашето 0:3......... а място то ви ауууууу ..............еййй вие сте най, ама най слабия отбор някога в ШЛ, но ако тръгнете да ме успорвате, проерретееееееее, за бога нещастницииииииииии......................

Коментар

• Лека на всички,ей барманке,много е дълго името ти,искам по-кратко и нежно да се обръщам към теб.Дай идея ,или да обявя конкурс?!

Коментар

• Чорбарите място не могат да си намерят от злоба. Резултатите са лоши, но ние сме там където те никога няма да бъдат и те го знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                      ей ,Метал ,много си железен! Този лаф ме разби!
                      благодаря,галба!не им се връзвай на чорбетата.бъди здрав!

Коментар

• ей ,Метал ,много си железен! Този лаф ме разби!

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                          чакай!интелигентният човек никога не си ляга в същия ден,в който е станал!
                          Хахаха, баси лафа! :-D

Коментар

• чакай!интелигентният човек никога не си ляга в същия ден,в който е станал!

Коментар

• Да си ходим вече,а?

Коментар

• Изчислих, че за свястна плазма ще ми трябват 125 000 акции на химко или 1000 Софарма. Имам дилема, върху която да размишлявам.
                                Унил финал на кръчмата тая вечер.
                                Наздраве, все пак и утре е ден!

Коментар

Working...
                                X