IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Смехурко, засрамих се. Спирам с мезетата. Какво ще пиеш да те почерпя?

Маркет, и тебе - ще разкажеш ли още някоя история - черпя.

Коментар

• Огън жена, братле!
      Да пием за златните половинки - кракотрошачките!

П.С. Ех тоя нощен бар, той е като нашата кръчма, всеки държащ на себе си човек е бил поне веднъж там!
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Понеже нащата кръчма взе да си става много истинска, което означава да си има всички екстри, се изкушавам да разкажа за патилата си в една друга такава истинска кръчма.
        Преди доста години /12-15/ много обичах да ходя в края на седмицата в Сандански. Там имаше база за девойки от целия социалистически лагер/ рускини, украинки,естонки и др./, дето ще ходят в Гърция, Кипър и другаде. Тренираха в нощния бар на Австрийския. И понеже се бях разделил с бившата ходех почти всяка седмица там. Тарифата за мен беше паднала до 20 долара/пълна програма за цяла нощ/.
        Смятам, че е далеч по истинско това, отколкото да натискаш някоя колежка или бекофиса за малко безплатен секс в края на деня, щото в крайна сметка изобщо няма да ти е безсплатно и ще си съсипеш трудовия колектив.
        Когато намерих жената на живота си, с която съм щастлив и сега и се надявам до последния си ден, от глупост ли или защото обичам много този край я заведох в Сандански с приятели.
        Пихме в Байкал и другаде и стигнахме до нощния бар. Първо ме срещна момчето дето разпределя девойките и много ми се зарадва с думите "о ти си водиш човека", след което вътре се оказаха поне 10 от момичетата с които съм бил. И не знам по каква причина дойдоха да ме издърпат на дансинга.
        Жена ми /сега/ сподели следното, мога да приема че не съм видяла нищо, но ако пак дойдеш да преспиш в Сандански, ще ти счупя капачките на коленете лично.
        Та така момчета, те винаги са готови да ни счупят капачките.

Коментар

• 22, стига си боцкал тия мръвки, мезето не е за наяждане, твой ред е да почерпиш!

Коментар

• Смехурко, Господ здраве да ти дава. Ха добра вечер и от мене.

Останаха ли от онези пикантните кюфтенца от вчера?

Коментар

• Сбирката на въздържателите, приключи!
              Почистено, проветрено и дезинфекцирано е, можете да влизате!
              Отворено!
              Заповядайте и наздраве!
              Първото го пишете на моята сметка!

Коментар

• Да пием за БЪЛГАРСКИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ !!!
                ПОБЕДА !!!
                БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!
                Петък следобед !!!
                Поредният национален празник, що бачкате бре?

Коментар

• добрЮтро!успешен ден на всички!!!

Коментар

• Абе Изаура беше пъпчива, а за Женоария да не говорим ;-)

Коментар

• колегата в бразилия се впечатлил от фавалите... аз пък останах очарован от други неща там. джаз...уникален!!!!!!

Коментар

• Тазе вечер, дамите май са в сянката . . .

Коментар

• Наздраве,колега смехурко!Аз - както отбелязах по-долу - открих,че не съм вегетарианец,нито всеяден,а съм 100% хищник - след тридневно постене беше заплашена от изяждане жена ми...и оттогава не се впрягам да избягвам мръвка на ядене...Моля Господ да ми прости,но той именно ме е създал такъв,а имам един братовчед,който не яде изобщо месо - просто не го обича ( лично аз пък изобщо не мога да го разбера,съзнанието ми отказва да приеме подобна еретична мисъл ) - и си пости постоянно...та,се успокоявам,че той пости и заради мен!

Коментар

• Здравейте е от мен, опаа грешка,
                            НАЗДРАВЕ И ОТ МЕН,
                            Да ви кажа и аз за постите, не съм го гледал тоя филм освен вечерЯта преди възкресение христово, но преди няколко години, след новогодишния маратон, някаде след Именните дни, реших, че яденето ми е дошло в повече и реших една седмица да не ям месо. Седмицата мина и аз продължих по инерция още двайсетина дена. Определено се чувствах НОРМАЛНО през цялото време, не ми поникнаха крила, нито пък станан по-красив. След това, на няколко пъти съм намалявал рязко употребата на месо за по седмица две, но без аскетични ограничения. Мисля, че за известно време да се намали месото не вреди, но ефекта едва ли е толкова голям и незаменим. Да не забравяме, че нашите предци, които са постили, са имали доста по-малък избор на храна по онези времена и може би наистина е бил необходим някакъв такъв баланс, но сега може би е по- вероятно да има отрицателни последици. Моята диета е проста: ЯМ КАКВОТО,КОГАТО И КОЛКОТО ПОИСКАМ! Чузствам се супер и това е!
                            Прежаднях, НАЗДРАВЕ!

Коментар

• Ех, колегата Ориент имал проблем със сочните дупета на бразилките. Както е казал Боне Крайненеца - боже колко мъка по света. Дай Боже всекиму такива проблеми, пък бих казал аз. Наздраве за колегата Ориент - Великомъченик из школите за танци, готвещи програмата на карнавала в Рио.

Коментар

• Опитен1 - а нима няма и готини бразилки??

Относно постите - вече отбелязах по друг повод - не забравяйте че истинските пости са без продукти от животински произход. Забравяме мляко, сирене, яйца, масло... Затова на мен лично ми е трудно.

Аре наздраве, банда!!!!!

Коментар

Working...
                                X