IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз постя след Великден. Кога е сезона на марулята, репите, краставиците, кромида!! И цяло лято, та чак до коледните пости. Шопската салата от що се прави - домати, краставици, сиренце, магданоз и пр. Ама квикнат ли ноември месец прасетата! Да ми прощава господ, докъто не свърши луканката и кървавицата, с кво да замезвам! Че то червеното вино с кво върви бе, бандюги? Да не го пия с краставици? И то турски! Ама де-ее!!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Еееее,тя иначе Бразилия е много богата страна - дървесина,злато,скъпоценни камъни...

Коментар

• Ot kokteilite im mi se povrushta, taka che si piivaite rakiikata e se radvaite na jivota. Dnes BOVESPA index pak e nagore, koi im kupuva akciite ne znAM.

Коментар

• Ха-ха-ха-ха,явно няма да повториш ходенето си в Бразилия...

Коментар

• Takava mizeria ne si vigdal. Az sum v Rio. Predstavi si che putuvash 40 kilometra v raion kato Filipovci. Copacabana bez karnaval e beton i mursotia. Okeana e non-stop buren, a po-dupesti ot brazilkite niama.

Коментар

• ОХОООО,колега Галба,ти се събуди - наздраве!

Коментар

• Естествено да не си - там има много мизерия - не съм ходил,но преди,когато имах време,четях...Нищо,наздраве и в Бразилия!

Коментар

• Здравейте,здравейте, наздраве,захванали сте готина тема ,за постите.Аз най-си падам по тези пости,сега До Коледа има толкова много време,винаги ще намеря такова да хапна един бобец,и без друго толкова го харесвам.Бих хапнал и една леща в тези дни.
                  Но има един въпрос, който просто ме изнервя.Питам се ,кой умник измисли ,кой е този византиец,който казва и че не трябва да се пие.Питам този умник,който се подиграва с нашите страсти,коя напитка се прави от сланина.Ракийката,уискито, виното,а?Продукта е извлечен от земята ,всичко това е плод и зеленчук.И кво по-здравословно от това ,чрез този продукт да избием всички вредни микро и по едри организми в свещенното ни тяло.Затова ,наздраве,а да си попостим има толко много време.

Коментар

• Brazil - no sum po biznes. Da ti kaga mnogo para v svirkata. S edna duma - ne sum ocharovan.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                      Първоначално изпратено от Caessar
                      Според мен постите се тълкуват неправилно - да постим означава да ядем и постни ястия,а не само постни ястия!
                      Eто ви един праведен человек. И язе съм като него!!! Наздраве!! Най си обичан шарено мезе. Дето е расло на кокъл!!
                      Наздраве,колега Георги!

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1
                        O az ne sum napuskal, za malko me niama, prez okeana sum no po ma ug
                        Да не си в Куба - моята мечта...

Коментар

• Наздраве и от мен колеги и колежки!
                          Предлагам Ви да благодарим с бурни и продължителни овации на колежката ни Съни, за приятния музикален фон, който ни осигурява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                            Според мен постите се тълкуват неправилно - да постим означава да ядем и постни ястия,а не само постни ястия!
                            Eто ви един праведен человек. И язе съм като него!!! Наздраве!! Най си обичан шарено мезе. Дето е расло на кокъл!!
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• O az ne sum napuskal, za malko me niama, prez okeana sum no po ma ug

Коментар

• Наздраве,далечни ни,но мил колега Опитен1!Надявам се някой ден да си дойдеш завинаги в Родината!

Коментар

Working...
                                X