Аз постя след Великден. Кога е сезона на марулята, репите, краставиците, кромида!! И цяло лято, та чак до коледните пости. Шопската салата от що се прави - домати, краставици, сиренце, магданоз и пр. Ама квикнат ли ноември месец прасетата! Да ми прощава господ, докъто не свърши луканката и кървавицата, с кво да замезвам! Че то червеното вино с кво върви бе, бандюги? Да не го пия с краставици? И то турски! Ама де-ее!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Здравейте,здравейте, наздраве,захванали сте готина тема ,за постите.Аз най-си падам по тези пости,сега До Коледа има толкова много време,винаги ще намеря такова да хапна един бобец,и без друго толкова го харесвам.Бих хапнал и една леща в тези дни.
Но има един въпрос, който просто ме изнервя.Питам се ,кой умник измисли ,кой е този византиец,който казва и че не трябва да се пие.Питам този умник,който се подиграва с нашите страсти,коя напитка се прави от сланина.Ракийката,уискито, виното,а?Продукта е извлечен от земята ,всичко това е плод и зеленчук.И кво по-здравословно от това ,чрез този продукт да избием всички вредни микро и по едри организми в свещенното ни тяло.Затова ,наздраве,а да си попостим има толко много време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiПървоначално изпратено от CaessarСпоред мен постите се тълкуват неправилно - да постим означава да ядем и постни ястия,а не само постни ястия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarСпоред мен постите се тълкуват неправилно - да постим означава да ядем и постни ястия,а не само постни ястия!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
Коментар