IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър вечер и наздраве,уважаеми колежки и колеги!Пожелавам на всички Ви приятна вечер и приятна почивка в неделя вечер!

Коментар

• Market, аз ги разправям едни истински такива, та после никой ми не вярва! Явно ги няма хората - иначе щяха да се обадят.

Коментар

• Навремето хората вечер се сбирали в кръчмата и пиели на кръчмаря кръстеното вино, не защото са били хора прости и неуки, а защото в кръчмата приказка вървяла. Иначе в мазето си имали далеч по-добро вино, но да си го пият сами не е същото. Дойде време дето можем да си пием виното от собствената изба и приказката ни да върви. Как да не вдигнеш наздравица за инженерите, които направиха това възможно.
        Но приказката е нужна на добрата кръчма, както някога така и /или даже още повече/ сега. Нека всеки, който иска и може да разкаже нещо, своята любима история пред приятелите си от масата на кръчмата.
        Надявам се да приемете идеята ми, така кръчмата ще стане любимо място на дружината както е било и столетия наред с дедите ни.

Коментар

• Towa koeto napisah ne e samo moe mnenie, a i na moi poznati. Taka che smiatam che tozi pat ima i po-dobri vina. Vinagi, kogato kupuvam kakvoto i da e, ima edno osnovno pravilo: "Value for Money."
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Имал съм възможност да бъда в избата, да опитам много неща и за това се учудвам, че има партида която не е добра-като цяло продукцията им е много качествена.

Коментар

• Kazah che ne mi haresva Enira (bql etiket) 2005. Drugoto si e super! Imam 3 kashona za badeshite pokolenia.
              Rafal, ne otricham che sam leko razglezen.

Коментар

• Учадва ме, какво не ти харесва в производството на Беса Валей

Коментар

• Dobra e, ne moga da otreka-imam predvid Damianica. Vizte sledniat site: www.bibendum.com
                  Ima dosta dobri vina tam
                  Savet: ne kupuvaite Enira 2005(bql etiket). Ima go v Metro.

Коментар

• Наздраве, кой каквото харесва. Може и вино-днес опитах от селекцията на Дамяница

Коментар

• Nazdrave na vsichki!
                      Roze s meze -stava! Spored men obache ima i po-dobri kombinacii-naprimer: Rawsen's Retreat(Penfolds)-chudna kombinacia na Cabernet s Sirah. Ima go v cial sviat, dori Metro-Sofia. Kakto se kazva-Parvo v Australia, po-kasno i v drugi strani.
                      Pak nazdrave!

Коментар

• Наздраве на виртуалните пиячи!

Коментар

• Къде сте бе юнаци, всички ли сте в реални кръчми и изоставихте това прекрасно заведение?

Коментар

• Само аз и Войводата ли пием в събота, фЪрляйте картите е сядайте да пием!
                            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Пооредяли сте тази нощ,другите са сигурно в реалната.Бокала няма да ви вземам ,защото за мен е утрин,току що отлепвам.Предстоят ми повече от 1500км.Незнам точно, София -Торино ,директно за първи път ще пътувам.Пийте умерено и се хранете здравословно,ще се чуем!:-)

Коментар

• Малко розе
                                с леко мезе

Благодаря! И ти да си жив и здрав и дните ти да са успешни като моя днешния! Наздраве!
                                Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

Working...
                                X