А така форд, бе тва ирландското от сливи ли се прави?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Я, Импе ти на един ден си роден със сина ми? Наздраве, да си жив и здрав. Сипвай от текилата с люта чушка за мезе.
Цезарю, видях, че уважавания от мен колега колев ни е класирал по някакъв негов критерий.Ми кво да се заяждам, все пак не съм напред в класацията. Въпреки това му отговорих, не мога да си оставя магарето(бика) в калта.
Коментар
-
А,Императоре,братко - не думай - ти рожденник днес?И на колко ставаш - 27?Да си жив и здрав!Нека твоите инвестиции не познаят що е корекция!Нека Серена те моли на колене да й простиш и да я приемеш отново в прегръдките си!Нека най-скъпата и рядка монета попадне в твоие ръце и никога да не излезе оттам!Наздраве и честито!
Коментар
-
Честито, Императоре!
Честито и на тебе, Ход, за сина ти!
Наздраве!
Аз докат не съм се донарязал (тоя склад ми разказа играта днес) да се кажа, че утре смятам да съм на линия още за първия мач. Кво да прая, обичам да гледам как падат и сърбите и черногорците и бразилките, така че не мога да я изтърва тази вазможност. Каня всички, соито мислят да гледат и тях, да се сберем тука в кръчмата на шкембе с бира и кафе е да загреем за нашите!Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
Коментар