IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А така форд, бе тва ирландското от сливи ли се прави?

Коментар

• Направете на кучета за мое здраве, щом ви кефя...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• е, аз рядко пия, щото не обичам, но заради Импа ще прасна едно ирландско

Коментар

• Наздраве, Императоре!
          Колеги, да пием за Импа.

Коментар

• Благодаря ви, Ходов и Фордов....

Коментар

• Я, Импе ти на един ден си роден със сина ми? Наздраве, да си жив и здрав. Сипвай от текилата с люта чушка за мезе.
              Цезарю, видях, че уважавания от мен колега колев ни е класирал по някакъв негов критерий.Ми кво да се заяждам, все пак не съм напред в класацията. Въпреки това му отговорих, не мога да си оставя магарето(бика) в калта.

Коментар

• Е,лесно е да си отправяме хубави пожелания,когато се познаваме така добре...Моля,радвам се,че са ти харесали!Наздраве на всички!

Коментар

• оооо, ЧРД на тъмния ситски лорд на форума- Императора Бъди жив и здрав, и все така колоритен в коментарите си.

Коментар

• Благодаря...
                    ми оркестър от некви трима прошляци от Мисисипи...

Коментар

• Императоре наздраве,какъв оркестър си довлякъл,здрав да си ,здраво припечелвай и простак си остани!Наздраве на признатите и не толкова признати простаци!

Коментар

• Честито, Ходов - на твоето момче.... :-)

Цезарров - днес получих много готино пожелания, но това бе едно от най, яките... - БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО !!!!

Коментар

• А,Императоре,братко - не думай - ти рожденник днес?И на колко ставаш - 27?Да си жив и здрав!Нека твоите инвестиции не познаят що е корекция!Нека Серена те моли на колене да й простиш и да я приемеш отново в прегръдките си!Нека най-скъпата и рядка монета попадне в твоие ръце и никога да не излезе оттам!Наздраве и честито!

Коментар

• Честито, Императоре!
                            Честито и на тебе, Ход, за сина ти!
                            Наздраве!

Аз докат не съм се донарязал (тоя склад ми разказа играта днес) да се кажа, че утре смятам да съм на линия още за първия мач. Кво да прая, обичам да гледам как падат и сърбите и черногорците и бразилките, така че не мога да я изтърва тази вазможност. Каня всички, соито мислят да гледат и тях, да се сберем тука в кръчмата на шкембе с бира и кафе е да загреем за нашите!
                            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Днеска поне да имате повод да се, сарахоши такива...

Коментар

• Я, колко простаци сте се събрали тукааа!
                                А наздраве за вип, как хубаво разнообрази петъчната ни оперативка!
                                Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

Working...
                                X