IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импе, видя ли в кои теми пише колев. Аз спокоен Вие по напред в класацията.

Коментар

• Не сърдя, Цезаров - това си е твоя работа да слушаш или да не Императорът. :-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да, да, да сега се сетих. То въпроса беше резонен, ама сега защо така?
        Класация за простаци, добре. Ама и аз вътре, ми идва много.

Коментар

• Не,скоро отвори две теми - какво да правел с миноритарен пакет от няколко процента в АД.Нищо - такива хора не разбират изобщо живота - напоследък съм станал много жалостив и той е втория от 3 дни насам,за когото ми дожалява - той нарича плещене и бъзикане общуването...не го разбирам,как може да не усеща разликата!

Коментар

• Наздраве Цезарю, да е жив и здрав.

Коментар

• Даааа,така е,Императора помага,но има и такива твърдоглавци - като мен - които изобщо не приемат съветите му...за което се надявам да не се сърди!
              Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                Здравейте пак ,разходих се до простотията,Веси е припадснал от смях.Викнете лекар!Моля ви да го спасим!
                И аз ходих, голям кеф. Всички сте по-гламави от мен, аз бая назад в класацията. Колев да не би да е от форекса, не си спомням негово мнение, а има.

Коментар

• Благодаря ви, приятели, аз старая, а вий много мили, да... :-)

Коментар

• Здравейте пак ,разходих се до простотията,Веси е припадснал от смях.Викнете лекар!Моля ви да го спасим!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                      Наздраве, Императоре, ти беше първият човек, от когото получих няколко съвета, когато бях съвсем начинаещ на борсата. Така и не се наложи, друг да ми дава такива след твоите. Благодаря ти за това!
                      Наздраве !!!
                      Верно е това. Императора помага, за което да му благодарим. Импе, наздраве, да си жив и здрав.

Коментар

• Щастлив да бъде този ден,
                        във който всеки е роден
                        и е поел дъх със жажда!
                        Щастлив да бъде този час,
                        във който ти, във който аз
                        във който някой се е раждал!

НАЗДРАВЕ НА РОЖДЕНИЦИТЕ!

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ОТ ЛЮБИМЕЦА!

Коментар

• Благодаря, Смехурков, думите ти чест за мен, да...

Коментар

• Наздраве, Императоре, ти беше първият човек, от когото получих няколко съвета, когато бях съвсем начинаещ на борсата. Така и не се наложи, друг да ми дава такива след твоите. Благодаря ти за това!
                            Наздраве !!!
                            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Наздраве на всички ви, да....

Коментар

• Наздраве,банда!Аз бях спрял,но то един час пак започнах да си отпивам ракийка - тази вечер в кръчмата е много навалица - двама рожденици,Лазар се яви,Галба е тук,колегата ФордЛюбимец 13,ход и всички останали,които не товорят,а само си пийват червено винце или водка с нас тайно!Да сме живи и здрави!

Коментар

Working...
                                X