IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е, а честито! Жив и здрав!
    Колеги, Импе-то черпи!

Коментар

• Пийнете за мое здраве - аз рожденник днес, да...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Наздраве,приятелю ход!Видя ли другаря колев как ни е подредил с тебе - само сме се бъзикали с хората във форума...

Коментар

• Абе я и аз да пийна още едно ,две. За мача ще се събудя, как иначе.
          НАЗДРАВЕ ПРИЯТЕЛИ.

Коментар

• Е,ти си се подсигурил,в такъв случай...

Коментар

• Отсега съм нагласил телевизора да се включи сам и то на добър децибел, че да се събудя.
              Винцето пивко, наистина трябва да внимавам да не се отнеса.

Коментар

• Наливам веднага,колега Любимец 13...само да не ти натежи на клепачите сутринта и да не можеш да гледаш волейбола...

Коментар

• Винцето ми се услади, я налейте още малко!

Коментар

• Дай боже,колега ход,дай боже...

Коментар

• Предполагам, че докато стане време за прасето поляците ще са си в Полша.

Коментар

• Наздраве,приятели!Ох,мисля тази да ми е последната за днес,че бая ракийки отнесох...нооо - оставам с вас!А за мача на нашите утре - естествено,че ще ги гледаме,но дано опухат поляците набързо,че пак ще ходя на прасе...

Коментар

• Наздраве любимец 13, блягодаря. Разбира се, че утре ще сме на линия.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
                          Сега седни и пий едно за моето момче.

Коментар

• НАЗДРАВЕ колега ХОД! Да ти е живо и здраво момчето и само да те радва с делата си!
                            Утре рано сутринта - в 8 да стискате палци на нашите момчета в Япония да бият дружина полска!

Коментар

• Наздраве приятели! Да сте живи и здрави 99 години от мен, на там господ да даде още толкова. Наздраве!!!

Коментар

• Наздраве,приятелю ход,наздраве,приятели,колежки и колеги!

Коментар

Working...
                                X