IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазаруване в интернет от чужди сайтове и доставка в БГ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ще го посетя този сайт, да видя какво се предлага.

Коментар

• Вчера намерих един сайт, който предлага маркови дрехи за деца само. Изглежда са внос от Сащ и така да се каже втора употреба - KidsMall. Доколкото разбирам от информацията в него стоките са налични в България, така че няма да се чака дълго за доставката им.
      KidsMall.bg Маркови детски дрехи на едро.

Коментар

• Buynowfromusa.com

Аз лично за доставка от Щатите съм ползвал 2 или 3 пъти Buynowfromusa.com и определено съм доволен от услугите и условията им.
        KidsMall.bg Маркови детски дрехи на едро.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Ъхъъ, тва е като наркотик баси. Не ти требе, ама понеже еФтино и купуваш
          МАМУН гледам има разни марки Karrimor
          и други подобни. СТАВАТ ли????
          Постоянно има яки оферти , но как
          е качеството МАМУНе??????
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Мито

Искам да попитам дали само при покупки от САЩ се плаща мито и какъв е размера му?
            Искам да си поръчам Kindlе, но се чудя дали от .com или oт co.uk.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Познат му се спаружи скоро, вчера е получил новия от тях и сега ще им връща стария.
              брееееееееее,
              тия от амазон и резервни уйове ли зеха да продават вече
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                Знам ,но се сетих кога изръшка спорт директа заради сина си

Тате,Тате искам маратонки и фланелки и ................

В смисъл не си само ти в кюпа
                Ъхъъ, тва е като наркотик баси. Не ти требе, ама понеже еФтино и купуваш

Коментар

Не бре... Тук съм си и искам да продавам у Европата българска стока, но много скапа доставката. За спортсдирект съм у друга схема
                  Знам ,но се сетих кога изръшка спорт директа заради сина си

Тате,Тате искам маратонки и фланелки и ................

В смисъл не си само ти в кюпа

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                    Брейййййййййй,Наивник ти кога се изнесе от страната?
                    Може би си в Лондън и дирекшън доставки от спорт директ за нас простосмъртните.
                    Само не се връзвай на думите ми,но не на шега при толкова реклама на посредници,можеш и ти да се пробваш.Ние ще сме с теб
                    Не бре... Тук съм си и искам да продавам у Европата българска стока, но много скапа доставката. За спортсдирект съм у друга схема

Коментар

По сложен е въпросът за пазаруване от чужбина в български сайтове Пощенските разходи от БГ са убийствени в сравнение с тези до БГ
                      Брейййййййййй,Наивник ти кога се изнесе от страната?
                      Може би си в Лондън и дирекшън доставки от спорт директ за нас простосмъртните.
                      Само не се връзвай на думите ми,но не на шега при толкова реклама на посредници,можеш и ти да се пробваш.Ние ще сме с теб

Коментар

• По сложен е въпросът за пазаруване от чужбина в български сайтове Пощенските разходи от БГ са убийствени в сравнение с тези до БГ

Коментар

• Kindle

Здравейте,

По отношение на Kindle, гаранционните условия изискват устроиството да бъде пратено в Англия или САЩ, за ваша сметка, а връщането му е за тяхна.
                          Няма значение дали си го купил в България, САЩ или някъде другаде.
                          Иначе от Англия имаш ограничен брой модели. От САЩ с всички такси излиза с около 30% оскапяване заради ДДС то.
                          http://shipito.bg - вашият реален пощенски адрес в САЩ!
                          Пазарувай и получавай в България!

Коментар

• А какво за usa shop, за доставка на нещо струващо 670$ ми поискаха 20% , ломбард 30%, а доставката през usps около 30%

Коментар

• Дано се включвам на подходящото място вижте тук.... има някакво кратко инфо за разни магазини, откъдето може да се поръчва онлан http://xn-----6kcald3aiad8arr5b8b8l....8%D0%BD%D0%B8/... има ревюта, описание на магазините...дано съм била полезна
                              Лого дизайн да гледам - при това добре направен, е голямо удоволствие за мен. Говоря като един дизайнер мечтател

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Неотдавна купих четец Amazon Kindle от английския и-бей, използвайки нашата куриерска фирма "Еконт" като посредник (вижте на сайта им).

Цената му тук е 280 лева, на мен ми излезе 230 лева.
                                Ако бях го купил пряко и с доставяне по пощата, щеше да е още по-евтино.

Но под въпрос е как се осъществява гаранцията, ако потрябва?
                                Познат му се спаружи скоро, вчера е получил новия от тях и сега ще им връща стария.

Коментар

Working...
                                X