ще го посетя този сайт, да видя какво се предлага.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазаруване в интернет от чужди сайтове и доставка в БГ?
Collapse
X
-
Вчера намерих един сайт, който предлага маркови дрехи за деца само. Изглежда са внос от Сащ и така да се каже втора употреба - KidsMall. Доколкото разбирам от информацията в него стоките са налични в България, така че няма да се чака дълго за доставката им.KidsMall.bg Маркови детски дрехи на едро.
Коментар
-
Buynowfromusa.com
Аз лично за доставка от Щатите съм ползвал 2 или 3 пъти Buynowfromusa.com и определено съм доволен от услугите и условията им.KidsMall.bg Маркови детски дрехи на едро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЪхъъ, тва е като наркотик баси. Не ти требе, ама понеже еФтино и купуваш
и други подобни. СТАВАТ ли????
Постоянно има яки оферти , но как
е качеството МАМУНе??????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПознат му се спаружи скоро, вчера е получил новия от тях и сега ще им връща стария.
тия от амазон и резервни уйове ли зеха да продават вечеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеЗнам ,но се сетих кога изръшка спорт директа заради сина си
Тате,Тате искам маратонки и фланелки и ................
В смисъл не си само ти в кюпа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе бре... Тук съм си и искам да продавам у Европата българска стока, но много скапа доставката. За спортсдирект съм у друга схема
Тате,Тате искам маратонки и фланелки и ................
В смисъл не си само ти в кюпа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеБрейййййййййй,Наивник ти кога се изнесе от страната?
Може би си в Лондън и дирекшън доставки от спорт директ за нас простосмъртните.
Само не се връзвай на думите ми,но не на шега при толкова реклама на посредници,можеш и ти да се пробваш.Ние ще сме с теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПо сложен е въпросът за пазаруване от чужбина в български сайтове Пощенските разходи от БГ са убийствени в сравнение с тези до БГ
Може би си в Лондън и дирекшън доставки от спорт директ за нас простосмъртните.
Само не се връзвай на думите ми,но не на шега при толкова реклама на посредници,можеш и ти да се пробваш.Ние ще сме с теб
Коментар
-
Kindle
Здравейте,
По отношение на Kindle, гаранционните условия изискват устроиството да бъде пратено в Англия или САЩ, за ваша сметка, а връщането му е за тяхна.
Няма значение дали си го купил в България, САЩ или някъде другаде.
Иначе от Англия имаш ограничен брой модели. От САЩ с всички такси излиза с около 30% оскапяване заради ДДС то.http://shipito.bg - вашият реален пощенски адрес в САЩ!
Пазарувай и получавай в България!
Коментар
-
Дано се включвам на подходящото място вижте тук.... има някакво кратко инфо за разни магазини, откъдето може да се поръчва онлан http://xn-----6kcald3aiad8arr5b8b8l....8%D0%BD%D0%B8/... има ревюта, описание на магазините...дано съм била полезнаЛого дизайн да гледам - при това добре направен, е голямо удоволствие за мен. Говоря като един дизайнер мечтател
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеНеотдавна купих четец Amazon Kindle от английския и-бей, използвайки нашата куриерска фирма "Еконт" като посредник (вижте на сайта им).
Цената му тук е 280 лева, на мен ми излезе 230 лева.
Ако бях го купил пряко и с доставяне по пощата, щеше да е още по-евтино.
Но под въпрос е как се осъществява гаранцията, ако потрябва?
Коментар
Коментар