IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазаруване в интернет от чужди сайтове и доставка в БГ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Usercho Разгледай мнение
    Ето това май ще помогне за митото от САЩ - http://shipito.bg/blog/2010/12/%D0%B...1%D0%B0%D1%89/

А за пазаруване от ЕО, би трябвало митата да са отпаднали, както и ДДС-то.
    ддс то не е отпаднало за което ще благодарите на оня психопат Дянков. Митото в повечето случаи е 0
    аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от bogdanb Разгледай мнение
      Лошото от цялата ситуация е, че парите пак излизат от България, вместо да останат в джобовете на търговците, които пък да дават заплати.
      парите така или иначе излизат от България защото стоките са вносни ................... българските "търговци" закупуват стоките от чужбина и парите пак излизат от страната...

и нашите не са търговци, а са търгаши...
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Абе това наистина е интересен факт.

На фона на обедняването в България, на намалелите доходи на много от работещите, да не говорим за тези, които откровенно гладуват и не могат да си плащат сметките, пазаруването от чужди сайтове и магазини процъфтява и непрекъснато расте.
        Може и да се стори странно, но това е следствие както на това, че подобни стоки тук струват в повечето случаи повече, а често и качеството им не е такова каквото трябва да бъде.
        Да си го кажем откровенно - ментета.

Лошото от цялата ситуация е, че парите пак излизат от България, вместо да останат в джобовете на търговците, които пък да дават заплати.
        KidsMall.bg Маркови детски дрехи на едро.

Коментар

• Да се похваля.. доставка от Австрия и Германия - transporterbg.com

Пичовете ми доставиха пакет с размери 500x500x250 и тегло около 18 кг за 12лв. !!!

Коментар

• От една година аз и познати пазаруваме маратонки и обувки от Javari. Безплатна доставка и цените са по добри от спортсдирект. Като винаги в някои от Javari-тата нещо е по-евтино от другите. Ето и адресите на 3-те Javari-та

английското Javari
            немското Javari
            френското Javari

Коментар

• ебаси спам темата....то се не трае

Коментар

• Здравейте! Искам да попитам дали някой е пазарувал от www.weddingdressesbrand.com ? много е спешно! Интересувам се доволни ли сте от получените артикули ? Благодаря ви много предварително!
                Last edited by merrib2; 03.02.2013, 21:33.

Коментар

• Поръчки от чужбина

Здравейте, аз съм много доволна от allbuynow.net
                  Поръчвала съм през тях от Англия и от Америка, много коректни и отзивчиви посредници.

Коментар

• Първоначално изпратено от lara_hristova Разгледай мнение
                    Искам да попитам дали само при покупки от САЩ се плаща мито и какъв е размера му?
                    Искам да си поръчам Kindlе, но се чудя дали от .com или oт co.uk.
                    Ето това май ще помогне за митото от САЩ - http://shipito.bg/blog/2010/12/%D0%B...1%D0%B0%D1%89/

А за пазаруване от ЕО, би трябвало митата да са отпаднали, както и ДДС-то.

Коментар

• Нов сайт за доставки от UK

Преди няколко дни от компанията BuyNowFromUsa пуснаха и нова услуга за доставка на продукти от Англия. Услугата може да бъде намерена на адрес - BuyNowFromUK.co.uk.
                      Не съм сигурен, но май в момента в Англия текат най-големите намаления за годината, а за мен лично най-голям интерес от Англия представляват ниските цени на авточастите.

Коментар

• ще опитаме от новите оферти.

Коментар

• Cyber Monday - големи отстъпки за електроника в Сащ

Ако някой все още не е разбрал днес е Cyber Mondey в Сащ. Всички стоки в магазините за електроника се продават с голямо намаление. Вече не е нужно да си американец за да се възползваш от големите намаления на стоките.
                          Ето две статии, които намерих в помощ на българския шопинг маниак -
                          Големи новини за Black Friday!
                          Сега е времето за най-изгодните покупки!

На мен ми бяха много полезни, вече си поръчах страхотен лаптоп за 320 долара, надявам се и вие да се обзаведете с нещо.

Коментар

• Може да си върнеш част от похарчените пари при пазаруване online

Разбира се, че 8% от поръчката, как от доставката? 8% са си 8%, не може да са малко или много, това е процент!

Коментар

• 8 % си връщаш от доставката или от поръчката, то в тези скъпи сайтове 8 % е нищо.

vrati, метални решетки, врати за мазета

Коментар

• Може да си върнеш част от похарчените пари при пазаруване online

От скоро открих още един начин да спестиш пари, докато пазаруваш от iHerb, Victoria's Secret, ASOS.com, Lacoste, eForChina и др.

Сайта Extrabux дава възможност да си върнеш 8% от всяка направена поръчка в iHerb, както и от много други online магазини.

Получаваш обратно част от похарчените си пари от популярни online магазини като: Victoria's Secret, ASOS.com, Lacoste, eForChina и много други.

Може да разгледате всички online магазини на Extrabux

Нужно е просто да се регистрираш с валиден e-mail и парола и да пазаруваш от on-line магазините, като влизаш през профила си в Extrabux

Още с регистрацията си получаваш 5$ в сметката си. С всяка направена поръчка от сайтовете, които са включени в списъка, си връщаш съответен процент от похарчените пари. Това става до няколко дни след направената поръчка.

Единственото условие е да влизаш и пазаруваш чрез акаунта си в Extrabux !

Коментар

Working...
                                X