Първоначално изпратено от Usercho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазаруване в интернет от чужди сайтове и доставка в БГ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bogdanb Разгледай мнениеЛошото от цялата ситуация е, че парите пак излизат от България, вместо да останат в джобовете на търговците, които пък да дават заплати.
и нашите не са търговци, а са търгаши...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Абе това наистина е интересен факт.
На фона на обедняването в България, на намалелите доходи на много от работещите, да не говорим за тези, които откровенно гладуват и не могат да си плащат сметките, пазаруването от чужди сайтове и магазини процъфтява и непрекъснато расте.
Може и да се стори странно, но това е следствие както на това, че подобни стоки тук струват в повечето случаи повече, а често и качеството им не е такова каквото трябва да бъде.
Да си го кажем откровенно - ментета.
Лошото от цялата ситуация е, че парите пак излизат от България, вместо да останат в джобовете на търговците, които пък да дават заплати.KidsMall.bg Маркови детски дрехи на едро.
Коментар
-
Да се похваля.. доставка от Австрия и Германия - transporterbg.com
Пичовете ми доставиха пакет с размери 500x500x250 и тегло около 18 кг за 12лв. !!!
Коментар
-
Здравейте! Искам да попитам дали някой е пазарувал от www.weddingdressesbrand.com ? много е спешно! Интересувам се доволни ли сте от получените артикули ? Благодаря ви много предварително!Last edited by merrib2; 03.02.2013, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lara_hristova Разгледай мнениеИскам да попитам дали само при покупки от САЩ се плаща мито и какъв е размера му?
Искам да си поръчам Kindlе, но се чудя дали от .com или oт co.uk.
А за пазаруване от ЕО, би трябвало митата да са отпаднали, както и ДДС-то.
Коментар
-
Нов сайт за доставки от UK
Преди няколко дни от компанията BuyNowFromUsa пуснаха и нова услуга за доставка на продукти от Англия. Услугата може да бъде намерена на адрес - BuyNowFromUK.co.uk.
Не съм сигурен, но май в момента в Англия текат най-големите намаления за годината, а за мен лично най-голям интерес от Англия представляват ниските цени на авточастите.KidsMall.bg Маркови детски дрехи на едро.
Коментар
-
Cyber Monday - големи отстъпки за електроника в Сащ
Ако някой все още не е разбрал днес е Cyber Mondey в Сащ. Всички стоки в магазините за електроника се продават с голямо намаление. Вече не е нужно да си американец за да се възползваш от големите намаления на стоките.
Ето две статии, които намерих в помощ на българския шопинг маниак -
Големи новини за Black Friday!
Сега е времето за най-изгодните покупки!
На мен ми бяха много полезни, вече си поръчах страхотен лаптоп за 320 долара, надявам се и вие да се обзаведете с нещо.KidsMall.bg Маркови детски дрехи на едро.
Коментар
-
8 % си връщаш от доставката или от поръчката, то в тези скъпи сайтове 8 % е нищо.
Може да си върнеш част от похарчените пари при пазаруване online
От скоро открих още един начин да спестиш пари, докато пазаруваш от iHerb, Victoria's Secret, ASOS.com, Lacoste, eForChina и др.
Сайта Extrabux дава възможност да си върнеш 8% от всяка направена поръчка в iHerb, както и от много други online магазини.
Получаваш обратно част от похарчените си пари от популярни online магазини като: Victoria's Secret, ASOS.com, Lacoste, eForChina и много други.
Може да разгледате всички online магазини на Extrabux
Нужно е просто да се регистрираш с валиден e-mail и парола и да пазаруваш от on-line магазините, като влизаш през профила си в Extrabux
Още с регистрацията си получаваш 5$ в сметката си. С всяка направена поръчка от сайтовете, които са включени в списъка, си връщаш съответен процент от похарчените пари. Това става до няколко дни след направената поръчка.
Единственото условие е да влизаш и пазаруваш чрез акаунта си в Extrabux !
Коментар
Коментар