IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазаруване в интернет от чужди сайтове и доставка в БГ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    С венец-касета е. Преди него карах един с вътрешни скорости "Torpedo sachs", но на голямите баири между два мои имота имах проблем.
    даскале, какви са тези комплекси при теб???

преди беше ландлорд, сега пак си се писал лорд, а в действителност си "селянина с колело"

ех, даскале, даскалеее...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
      Аз чат-пат пазарувам от спортсдайрект, но не винаги съм доволен.
      Подменят поръчани стоки, слагат дефектни в пратките(разчитат, че няма кой да се разправя да ги връща).
      Качеството не е особено добро.
      Та съм с доста смесени чувства.
      има нещо вярно в това което си написал, но според мен най-големия проблем при подобни сайтове е, че всяка стока пристига със собствена номерация ............................. половината неща които купувам не ми стават като размер и се налага да ги подарявам...
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
        Направи ги 240 Е и се успокои.Страхът да не се прекара човек е водещо при НИ.Май натам се е упътил и квадрата на жилищата а?

За 250 Е ще дам моето, което е на 2-3 месеца и е "Shimano Deore", "Suntour", etc.
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Днес за втори път ми пристигна пратка през Интернет, този път-от братски Китай - всичко е ОК, НП.

Коментар

С венец-касета е. Преди него карах един с вътрешни скорости "Torpedo sachs", но на голямите баири между два мои имота имах проблем. Сега с този висок клас палцови скоросоти "ACERA" направо ми доставя удоволствие да го карам!
            Не го продавам със зор, както всяко мое нещо, затова не свалям и лев, нищо че Ванко мисли, че съм се бил окъсал.
            Освен това е с висок клас тръби , висок клас монтаж с муфи и други екстри, 240 ли казах, $240 обаче!
            Направи ги 240 Е и се успокои.Страхът да не се прекара човек е водещо при НИ.Май натам се е упътил и квадрата на жилищата а?

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
              Хм, не е с венец-касета?
              С венец-касета е. Преди него карах един с вътрешни скорости "Torpedo sachs", но на голямите баири между два мои имота имах проблем. Сега с този висок клас палцови скоросоти "ACERA" направо ми доставя удоволствие да го карам!
              Не го продавам със зор, както всяко мое нещо, затова не свалям и лев, нищо че Ванко мисли, че съм се бил окъсал.
              Освен това е с висок клас тръби , висок клас монтаж с муфи и други екстри, 240 ли казах, $240 обаче!
              Last edited by Лорда; 29.07.2013, 00:41.

Коментар

Продавам УНИКАЛЕН тайвански велосипед "МARS Traking" с 21 висок клас палцови скорости "Шимано Асера" - цвят тъмнозелен металик за обидната за него и мен сума от 240лв.
                Хм, не е с венец-касета?
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Продавам УНИКАЛЕН тайвански велосипед "МARS Traking" с 21 висок клас палцови скорости "Шимано Асера" - цвят тъмнозелен металик за обидната за него и мен сума от 240лв.
                  Толкова ли е окъса ,амиго?

Last edited by van05; 29.07.2013, 09:22.

Коментар

• Продавам УНИКАЛЕН тайвански велосипед "МARS Traking" с 21 висок клас палцови скорости "Шимано Асера" - цвят тъмнозелен металик за обидната за него и мен сума от 240лв.

Коментар

• Аз чат-пат пазарувам от спортсдайрект, но не винаги съм доволен.
                      Подменят поръчани стоки, слагат дефектни в пратките(разчитат, че няма кой да се разправя да ги връща).
                      Качеството не е особено добро.
                      Та съм с доста смесени чувства.

Коментар

• Има много изгодни магазини, трябва само да знае човек къде да дебне - оферти има много добри!

Има хора, които с това се занимават - да ровят за оферти и да ги публикуват. В България намирам, а и поствам добри оферти във форума за интернет пазаруване http://www.pazaruvane.com/forum/ нов е но е специализиран и ги няма общите приказки които разводняват темата

Има и чужди доста големи форуми, но там трябва да се знае кои магазин как доставя и кое може и кое не.
                        Портал за интернет пазаруване

Коментар

• Джаваритата

Още един глас за Джавари и Амазон (което е едно и също, де). От Амазон возя с превозвач, никакви оплаквания. Английските превозвачи, поне моите, за разлика от френските, са читави. А сайт за техника, но не китайски, да кажете?

Коментар

• От amazon.co.uk съм много доволен. Не ползвам превозвачи и не ми излезна никак скъпо удоволствието да си поръчам този фотопарат

Коментар

• Нали няма проблеми при доставка и т.н. ако човек си купи нещо от Бейското?

Там се продават страхотни елмази - и рано или късно ще се изкуша.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• @polki - Ми да, прав си всъщност като се замисли човек.

Абе вие знаете ли, че този уикенд е Memorial day в Сащ и тогава са най-големите намаления от началото на годината. Намерих един линк, от който бързо се стига до почти всички търговци - http://memorialdaysales.net
                                Разглеждайте за готини оферти и пазарувайте ако имате пари Вече доста фирми доставят, аз разбира се разчитам на http://www.buynowfromusa.com които не са ми дали дори сигнал да мисля за друга услуга (мое менение).

Приятен шопинг
                                KidsMall.bg Маркови детски дрехи на едро.

Коментар

Working...
                                X