Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
1. Не, не съм политик, ако не си разбрал. Издигнаха ме за кандидат и, като видяха реално, действено решение, което може да свърши работа, всички *ит "моята" коалиция, се омишкуниха и забравиха за кампании и нямаше такава, щото, да не би да влезе, че ще трябва са отговарят. И "убавците" на БСП, дето уж и те били "за доброто", и те се скриха в тръните, че и други...
2.В какъв "хор" пея, не разбрах. Фактите са напълно равнодушни към това, дали ги или не ги приемаш. Вярваш или не, все тая: В МОМЕНТА, климатът се затопля. КЛИМАТЪТ НА ЗЕМЯТА, В СРЕДНО-И ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН, А. Е ВРЕМЕТО ТУК, ТАМ, ИЛИ НА ТРЕТО МЯСТО С НЯКАКВА ДНЕВНА ТЕМПЕРАТУРА В ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ.
Ти продължаваш да бъркаш "метеорологични време" и "климат". И - както доказахме - си нямаш и минимално понятие от измерване, грешки, точност и т.н. Съответно да, свое мнение можеш да имаш но, дотам.
3.Русофилство и русофоби какво общо имат с "големите корпорации" не знам, аз НЕ съм за никоя от тях. Знам, че нанасят щети, знам, че ТОВА е лошо но, не си спомням да съм подкрепял корпорации. Бъркаш ме с някого и нямаш НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА.
4.Добра идея е това да се инициират добри промени а също, бих подкрепил е една и две но, от мен, бягат. Не знам, защо. Подскажи нещо, да търсим заедно изход. За свое авторство не държа, моята сила е другаде.
Коментар