IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобалното затопляне мит или реалност?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Защо? Толкова точно ти приляга.
    Изречено от теб звучи като комплимент.
    Чудно ми е само толкова ли си прост,че наистина мислиш, че си изобретател или нарочно лъжеш хората,за да ги измамиш както си измамил Матеев.
    Признавам,че не мога да позная отговора,защото едновременно си много тъп и мошеник.Та не знам кое е надделяло.
    Last edited by mirodes; 12.02.2025, 15:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Потвърждаваш, че си недоразвит и на ниво ученик в трети клас.Мъж на близо 60 години да измисля прякори си е направо психично отклонение.
      Защо? Толкова точно ти приляга.

Коментар

13,5= 135:10. Това е Фактическото ти IQ.
        Потвърждаваш, че си недоразвит и на ниво ученик в трети клас.Мъж на близо 60 години да измисля прякори си е направо психично отклонение.

Коментар

Кога е къде е намалял улова на риба?А и да е намалял това може да е заради свръхулов.Много животни са изчезнали именно заради това.
          И това 13 и половина какво би трябвало да означава?Поредната ти тъпотия. Ти си на ниво 3-и клас в училище. Тогава се измисляха прякори.
          13,5= 135:10. Това е Фактическото ти IQ.

Коментар

А защо намалява уловът на риба? А защо край западното крайбрежие на щатите, се появяват зо и с аномално малко кислород, които рибите избягват? За разлика от теб, Тринайсег и Половина, аз с такива сериозни неща не се шегувам. Шегувам се с теб, извратено ми е нещо.
            Кога е къде е намалял улова на риба?А и да е намалял това може да е заради свръхулов.Много животни са изчезнали именно заради това.
            И това 13 и половина какво би трябвало да означава?Поредната ти тъпотия. Ти си на ниво 3-и клас в училище. Тогава се измисляха прякори.

Коментар

Намалява живота в океана на куков ден.Например коралите-оказа се,че не само не намаляват, но се и увеличават.Въпреки лъжите на затоплистите.
              В темата за НЛО съм дал достатъчно доказателства за съществуването им.Тук няма да пиша.
              А защо намалява уловът на риба? А защо край западното крайбрежие на щатите, се появяват зони с аномално малко кислород, които рибите избягват? За разлика от теб, Тринайсет и Половина, аз с такива сериозни неща не се шегувам. Шегувам се с теб, извратено ми е нещо.
              Last edited by Pyramid; 12.02.2025, 15:25.

Коментар

Факт е обаче че, хлорофилът, работи по-добре при по-нискинот днешните температури, че наситеност на водата в океана с кислород - а оттам, богатството на морските води с живот, в момента, намалява и т.н.Отделнонче, със същото основание може да се твърди, че -след като не съществуват НЛО (теоремата я доказахме в една друга тема), няма и извънземни, които да пътуват насам с НЛО и да би мислят злото. Хайде сега, Тринайсет и Половина, опровергай ме.
                Намалява живота в океана на куков ден.Например коралите-оказа се,че не само не намаляват, но се и увеличават.Въпреки лъжите на затоплистите.
                В темата за НЛО съм дал достатъчно доказателства за съществуването им.Тук няма да пиша.

Коментар

Идея нямаш, колко не си в час: НА ВСИЧКИ НИ В ДЖОБА БЪРКАТ, Т.К. ТОВА, СТАВА С Т.НАР." ВЪГЛЕРОДНИ КВОТИ" КОИТО, УЧАСТВАТ ВЪВ ФОРМИРАНЕТО НА ЗАВИШЕНИТЕ ЦЕНИ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА. Не знаеше ли, Тринайсет и Половина?
                  Знам естествено и заради това я създадох тая тема. Ама ти си толкова зле,че не можеш да се усетиш ,че те бъзикам.

Коментар

Стапшинка-фатмака цял живот си остава фатмак. Дори и да има повишение на глобалните температури,то това не е нещо лошо и отрицателно. А едни чичковци и лелки ни плашат колко лошо било и си прибират паричките на балъците. На теб не,щото ти пари нямаш.
                    Факт е обаче че, хлорофилът, работи по-добре при по-нискинот днешните температури, че наситеност на водата в океана с кислород - а оттам, богатството на морските води с живот, в момента, намалява и т.н.Отделнонче, със същото основание може да се твърди, че -след като не съществуват НЛО (теоремата я доказахме в една друга тема), няма и извънземни, които да пътуват насам с НЛО и да би мислят злото. Хайде сега, Тринайсет и Половина, опровергай ме.

Коментар

Стапшинка-фатмака цял живот си остава фатмак. Дори и да има повишение на глобалните температури,то това не е нещо лошо и отрицателно. А едни чичковци и лелки ни плашат колко лошо било и си прибират паричките на балъците. На теб не,щото ти пари нямаш.
                      Идея нямаш, колко не си в час: НА ВСИЧКИ НИ В ДЖОБА БЪРКАТ, Т.К. ТОВА, СТАВА С Т.НАР." ВЪГЛЕРОДНИ КВОТИ" КОИТО, УЧАСТВАТ ВЪВ ФОРМИРАНЕТО НА ЗАВИШЕНИТЕ ЦЕНИ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА. Не знаеше ли, Тринайсет и Половина?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Пак си измисляш. Не ти ли писна?
                        Няма как да изпратим термометър преди 3 милиона години, за да видим каква е била температурата, но знаем докъде са се простирали ледниците на юг по континентите, които сега ги няма, защото отдавна са се стопили.
                        Ето ти графика за температурата през последните 10 хиляди години. И ледовете са се простирали на юг през ледниковият период.А той е завършил преди 12 хиляди години. Оттогава е имало периоди с по-високи температури отсега.

https://co2coalition.org/facts/tempe...s-it-wasnt-us/

Коментар

И кога съм отрекъл, че СО2 се повишава?За пореден път ми приписваш неща, които не съм казал. Отричам,че се повишават драстично глобалните температури.Две различни неща.
                          Питам елементарен въпрос-защо щом нивата на СО2 са най-високи за последните 3 милиона години, то температурите не са най-високи в момента за този период.
                          Пак си измисляш. Не ти ли писна?
                          Няма как да изпратим термометър преди 3 милиона години, за да видим каква е била температурата, но знаем докъде са се простирали ледниците на юг по континентите, които сега ги няма, защото отдавна са се стопили.

Коментар

Вече обяснявам че, "сателитните" измервания, НЕ МОГАТ да са нито достатъчно точни, нито меродавни. Ако измерваш температура от хиляди градуси и 2÷3°К и да не са от критично значение то, когато из ерваш температура от 300°К и допуснеш "незначителната" грешка от "само 1[%]ВЕЧЕ СИ ВЛЯЗЪЛ В КИРИДОР ОТ (+/-)3°К ОКОЛО истинската стойност и никакви умуване, не те правят по-достоверен. Да, ама Тринайсет и Половина как да го разбере? То комисар, дай му някого да обвини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Нямаш доказателства, а аз имам. Ето гледам го пред мене уредчето за CО2. Това е Smart уредче и всички измерени данни за 14 параметъра ги праща в облака и после на мене ми ги показва като графика. Та специално за CО2 - денем като пуша го вдигам с много, но нощем си пада до нивата на външния въздух. И не ми трябва ИИ, за да разбера, че под 420 CО2 никога не пада. А само преди 150 години е било 280. Така че тези парникови газове не са само там горе в небето, те са и тука на земята и ние дори ги дишаме.

https://vi.aliexpress.com/item/1005008413571365.html
                              И кога съм отрекъл, че СО2 се повишава?За пореден път ми приписваш неща, които не съм казал. Отричам,че се повишават драстично глобалните температури.Две различни неща.
                              Питам елементарен въпрос-защо щом нивата на СО2 са най-високи за последните 3 милиона години, то температурите не са най-високи в момента за този период.
                              Last edited by mirodes; 12.02.2025, 14:33.

Коментар

Дадох вече линк от измерванията на глобалните температури със сателити за последните 44 години като данните са категорични,че глобално затопляне НЯМА.От данните на измервателната станция на Южният полюс се установява, че миналата зима е била най-студената в историята на Южният полюс(в Южното полукълбо зимата е,когато тук е лято).
                                Данните на Датският метеорологичен институт сочат,че за последните години има нарастване на снежната покривка в Арктика, а обемът на ледената покривка се повишава в последните години, както и този в Антарктида.
                                Морското ниво се повишава незначително с по 3 мм на година и е напълно в границите на повишението за последните няколкостотин години.
                                Вече обяснявам че, "сателитните" измервания, НЕ МОГАТ да са нито достатъчно точни, нито меродавни. Ако измерваш температура от хиляди градуси и 2÷3°К и да не са от критично значение то, когато из ерваш температура от 300°К и допуснеш "незначителната" грешка от "само 1[%]ВЕЧЕ СИ ВЛЯЗЪЛ В КИРИДОР ОТ (+/-)3°К ОКОЛО истинската стойност и никакви умуване, не те правят по-достоверен. Да, ама Тринайсет и Половина как да го разбере? То комисар, дай му някого да обвини.

Коментар

Working...
                                X