If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В какъв Тик ток са ме гледали, дебил?В Тик ток НИКОГА не съм публикувал каквото и да е.
А кой е клиничният случай е ясно-самотен дъртак, от който е избягала жена му,който се мисли за изобретател като съединява някакви тръбички. И мен никой не ме е гледал в Тик ток ,ама теб те гледах в Ютуб и е видно, че си пълно куко.
Самият факт че измисляш прякори все едно си хлапак в началното училище, показва, че си инфантилен.
Малоумнико-ти правиш ли разлика между глобални температури и този случай?През повечето време от съществуването на Земята температурите са били по-високи отсега. Няма случай, при който да е имало измиране заради високи температури. Имало е случаи на засушаване ама там говорим за съвсем различни неща.
Що не си гледаш тръбите,а говориш за неща ,от които си нямаш понятие?
Гледах по National Geographic, как пчели буквал о жив сварявст нападащ ги стършел. Издържат само няколко ДЕСЕТИ ОТ ГРАДУСА, и съд добстврната ди топлина, го убиват.Та, ако говориш САМО ЗА ПЛАНЕТАТА, като небесно тяло, може и прав да си, че няма лошо. Ала БИОСФЕРАТА, Е НРЩО МНОГО НЕЖНО И ЧУЕСТВИТЕЛНО И БИ МОГЛА ДА НЕ ИЗДЪРЖИ.
За това, дали помисли? А? Че тя, в днешния ди вид, се е формирала СЛЕД последния горещ период. Ами ако загине голяма част от това, което осигурява ДНЕШНИЯ И ЖИВОТ?
- И се обиждаш, когато ти се смеят. 13,5
...ти правиш ли разлика между глобални температури и този случай?През повечето време от съществуването на Земята температурите са били по-високи отсега. Няма случай, при който да е имало измиране заради високи температури. Имало е случаи на засушаване ама там говорим за съвсем различни неща.
Що не си гледаш тръбите,а говориш за неща ,от които си нямаш понятие?
Last edited by RUBLA; 13.02.2025, 13:20.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Ограничителна бленда няма. Има факти-нищо лошо няма в повишаването на температурата. Доколкото изобщо има такова нещо. Нито пък има повече природни бедствия отпреди. Но когато има природно бедствие медиите го раздухват все едно е чудо невиждано.
Тая тема изобщо не трябва да е на дневен ред. Много по-важната тема за замърсяването на въздуха ,почвите и водите се неглижира. Или за намаляването на горските площи. Ето в Китай хората създадоха зелени пояси от растителност около пустините и ограничиха разрастването им.Даже части от пустините вече не са пустинни. А в ЕС ограничаваме емисиите на СО2.Без никакви ефекти във вреда на хората.
Гледах по National Geographic, как пчели буквал о жив сварявст нападащ ги стършел. Издържат само няколко ДЕСЕТИ ОТ ГРАДУСА, и съд добстврната ди топлина, го убиват.Та, ако говориш САМО ЗА ПЛАНЕТАТА, като небесно тяло, може и прав да си, че няма лошо. Ала БИОСФЕРАТА, Е НРЩО МНОГО НЕЖНО И ЧУЕСТВИТЕЛНО И БИ МОГЛА ДА НЕ ИЗДЪРЖИ.
За това, дали помисли? А? Че тя, в днешния ди вид, се е формирала СЛЕД последния горещ период. Ами ако загине голяма част от това, което осигурява ДНЕШНИЯ И ЖИВОТ?
- И се обиждаш, когато ти се смеят. 13,5
Днес облаци покриха небето над София и температурата се покачи с няколко градуса спрямо вчерашните по същото време. ето това се казва парников ефект. Ама го докараха облаците а не стотиците тонове въглероден двуокис от работата на топлофикация и от автомобилите по улиците. Ето ви го на живо съотношението андрогенен фактор и не андрогенен фактор.
Ти изпускаш логиката тук по доста праволинеен начин. Пимпирев може да го е казал това в съвсем друг контекст в различие от твоя. Той не отрича климатичните промени с така казаното от самия него, а казва, че биват използвани по най-меркантилния начин. Ако махнеш собствената си ограничителна бленда, ще виждаш и други неща, които са формулирани по един и същи начин, сходен на твоя.
Ограничителна бленда няма. Има факти-нищо лошо няма в повишаването на температурата. Доколкото изобщо има такова нещо. Нито пък има повече природни бедствия отпреди. Но когато има природно бедствие медиите го раздухват все едно е чудо невиждано.
Тая тема изобщо не трябва да е на дневен ред. Много по-важната тема за замърсяването на въздуха ,почвите и водите се неглижира. Или за намаляването на горските площи. Ето в Китай хората създадоха зелени пояси от растителност около пустините и ограничиха разрастването им.Даже части от пустините вече не са пустинни. А в ЕС ограничаваме емисиите на СО2.Без никакви ефекти във вреда на хората.
Той вече се похвали преди година че е изкарал триста хиляди долара или лева от тях досега -струва ми се че беше загатнал в писанията си такова нещо,
Не. За да разработя едно от тях, спечелих и осъществих европроект, дето беше изчислен на 369000(+/-) лв грант от 90% по ОПК. След края, малко коригираха сумата и общо изплатиха общо около 270 хиляди лв отишли за дейности, заплати, комуникации, такси за две международни участия и т.н. Лично в МОЯ джоб, влязоха само 24 месечни заплати и - дотам. Така че, не, $300К не съм "изкарал". Съфинансирането беше от мен, теглих ипотечен кредит.
Лъжат. Щото,който учен не пее в хора на затоплистите не му дават пари за проекти,не му публикуват статии в научни списания, кариерата му е в застой или върви надолу. Някой в тоя форум, мисля,че беше Евго ,каза, че е разговарял с Христо Пимпирев и той му е казал, че борбата с"глобалното затопляне "всъщност е заради пари,много пари.Естествено неофициално, щото иначе ще гледа Антарктида през крив макарон.
Ти изпускаш логиката тук по доста праволинеен начин. Пимпирев може да го е казал това в съвсем друг контекст в различие от твоя. Той не отрича климатичните промени с така казаното от самия него, а казва, че биват използвани по най-меркантилния начин. Ако махнеш собствената си ограничителна бленда, ще виждаш и други неща, които са формулирани по един и същи начин, сходен на твоя.
Миро да има предвид, че Венера е с 93 пъти по-високо атм.налягане, при по-ниска гравитация, тоест атмосферата е стотина пъти по-плътна и още по разпростряна, така че относително 2400 пъти > % CO2 трябва да се умножи по гъстотата и се получава 244 хиляди пъти повече СО2 а ако се умножи и по дебелината на атмосферата която е десетина пъти повече вече ще надмине милион пъти. А резултатът от мъглата и облаците е, че до повърхността на планетата достига само 25% от слънчевата светлина, тоест по-малко отколкото на Земята. И според някои руски изследователи нощем температурата там става отрицателна, новата мисия трябва да установи истината. Температура на поверхности: от +900F до -50F (от +500°C до -32°C) Според други източници 477 градуса е максималната темп. а погрешно се цитира за средна. По високите плата също е по-ниска. https://mostinfo.su/145-venera-opisanie.html И в учебника им пише същото (от +500°C до -32°C) https://rasskazy24.ru/rasskaz-pro-ve...ss-geografiya/
1.Ще ти река нещо, дето ще те натъжи но, ТО Е ФАКТ: НЕ ТИ ги решаваш тези работи, а Законът. Чл.2.ето тук Та, на база него и няколкото ми работи - имам 3 папки класьори пълни с такива - ползвам още и правото на БЕЗПЛАТНИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПАТЕНТНИ ПРОУЧВАНИЯ, а също, всяка година, броени след 2014-та, РЕДОВНО ме канят на изложения от съюза на изобретателите а също, след 2015-та и да излагам свои неща на международния технически панаир в Белград (Сърбия). Съответно, какво си мислиш, ми е през шапката, че оттатък.
2.НАИСТИНА, СЪЖАЛЯВАМ че с Матеев така се получи. Той наистина беше измамен. (От фирмата. Тя, по този начин, хвърли петно и върху мен.) Можеше ли Матеев да оспори цената? - Вярвам, че да. Защо не го стори? -Не знам.
Такива работи, Тринайсет и Половина.
Колко от твоите изобретения се произвеждат и в какво количество на година?
Коментар