If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То се вижда от коментарите,които правиш, колко ти е умственият багаж.А и знанията, по-точно липсата на такива.За такива като теб се отнася"Празни мисли на един празен човек ".
И защо да се впечатлявам сега? Че ти нямаш капацитет да преценяваш, се вижда отдалеч. Кажи нещо ново.
Аха. ТИ ми "измери интелекта", дето една температура да измериш не можеш. Стягай куфарите и - бегом към нобеловите багради. Чакат те зад ъгъла.
То се вижда от коментарите,които правиш, колко ти е умственият багаж.А и знанията, по-точно липсата на такива.За такива като теб се отнася"Празни мисли на един празен човек ".
Затоплизма е един от основните стълбове в идеологията на соросоидите наред с политическата коректност, мултикултурата и заселването на Европа с диваци от Азия и Африка и пропагандната на хомосексуализма. И тъй като ти си с нисък интелект и още по-ниска ерудиция си особено податлив на пропаганда. И на руска и на соросоидна.
Аха. ТИ ми "измери интелекта", дето една температура да измериш не можеш. Стягай куфарите и - бегом към нобеловите багради. Чакат те зад ъгъла.
...Прочее, Вергилчо, убягва ми "соросоидството" у мен. В какво се състои?
Затоплизма е един от основните стълбове в идеологията на соросоидите наред с политическата коректност, мултикултурата и заселването на Европа с диваци от Азия и Африка и пропагандната на хомосексуализма. И тъй като ти си с нисък интелект и още по-ниска ерудиция си особено податлив на пропаганда. И на руска и на соросоидна.
А, не така. Това е на барбарона шефът и пътеводната звезда. До тоалетната не отива вече без разрешение от ИИ, да не говорим да напише собствена мисъл. И си личи, вдигнал е нивото много.
Тоя изкуствен"интелект"каквото и да го питам по отношение на климата отговаря "правилно "по затоплистки.Питам го дали намалява снежната покривка в Северното полукълбо и той отговаря, че заради глобалното затопляне била намалявала, а в действителност е на рекордно високи нива.Същото отговаря и за нивото на ледената покривка в Арктика. Била драстично намаляла заради глобалното затопляне, а в действителност е по-голяма от 15 години,откакто се правят измервания. Т.е ледът в Арктика не само не намалява, но се и увеличава.
На въпроса кое е най-горещото лято в Европа отговаря,че било през 2003г,а лятото на 1911г е било най-горещото като измират стотици хиляди от жегите. Горещините са продължили от началото на юни до средата на септември. Не само в Европа, но и в Северна Америка.
А, не така. Това е на барбарона шефът и пътеводната звезда. До тоалетната не отива вече без разрешение от ИИ, да не говорим да напише собствена мисъл. И си личи, вдигнал е нивото много.
Питам го изкуственият интелект кога е била най-студената зима на Южният полюс и той ми отговаря,че била през 1957г.А в действителност е през 2021г.
Та толкова за"достоверността"му.Натъпкан е със затоплистка пропаганда.
Питам го изкуственият интелект кога е била най-студената зима на Южният полюс и той ми отговаря,че била през 1957г.А в действителност е през 2021г.
Някакви такива умници, като прочутия ви "ИИ", трябва да бяха в бюрото военен отчет, когато ме викаха на 2 (ДВА!) ПЪТИ запас, доде бях на служба. А пък едни други "умници", си играят с този "интелект", като малко дете с пишката си. Е, "браво"!
Неук е тоя,който те гледа в огледалото. Тия кавали получават пари,за да казват,че има глобално затопляне. Щото иначе парички няма нито за заплати,нито за изследвания, нито ще ги канят по симпозиуми. Манипулират постоянно данните. Например измериха рекордно висока температура във Великобритания като станцията бе поставена на летището, където изгорелите газове,асфалта и бетона повишават температурите.А само на няколко километра оттам температурата е много по-ниска. Или как сравняват площта на ледената покривка в Арктика. Дават сегашните нива и твърдят, че били по-ниски от тези за периода 1980-2010г.Ама изследвания се правят от 50 години. А те сравняват само с 30 от тях. Щото иначе ще лъсне истината, че сегашните нива са по-високи от средните за тези 50 години.
Малкия, ако замълчиш поне веднъж, някой би могъл да си помисли, че си умен. Отвориш ли уста, веднага разваляш магията.
Изглежда имате някои опасения относно измерването на глобалните температури през последните 150 години. Ето какво можем да кажем по въпроса:
Въпреки предизвикателствата, съвременните методи за реконструкция на глобалните температури са доста надеждни. Те комбинират данни от метеорологични станции, океански буйове, сателитни измервания и други източници, за да създадат цялостна картина.[2][3]
Учените отчитат проблеми като липсата на данни от някои райони и ефектите от урбанизацията. Използват се статистически методи за попълване на липсващите данни и коригиране на грешките.[2][3]
Въпреки несъвършенствата, няколко независими реконструкции от различни организации показват сходни трендове на затопляне през последния век, особено след 1970г.[2][3][4] Това повишава доверието в общата картина на глобалното затопляне.
Така че, въпреки предизвикателствата, съвременната наука разполага с достатъчно данни и методи, за да оцени глобалните температурни промени с разумна точност.[2][3]
Коментар