Първоначално изпратено от lefti
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ходили ли са Петков , Василев и Заков в казармата?
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
голяма гордост че родила някаква и разправя как било раждането бля бля. на кой му пука
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеГоляма гордост, че сте ходили в казарма! Едни от най-хубавите години в човешкия живот - потънали в мизерия и простотия и спомени - интересни само за разказващия ги...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеГоляма гордост, че сте ходили в казарма! Едни от най-хубавите години в човешкия живот - потънали в мизерия и простотия и спомени - интересни само за разказващия ги...
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Въшльото се засегна, в безсмисления си животец само туй си правил
Коментар
-
Мдаам... попрочетох някои неща в тая тема, минал съм през казармата.
Тема за размисъл към тия, дето плюят казармата:
Интересно защо всички принцове от кралските фамилии в Европа си губят времето като млади по казармите в различните родове войски на своята държава, а някои дори са участвали и в мисии, т.е. в реална бойна обстановка....
Принцовете-наследници на кралските фамилии, дето си нямат държава, обикновено изкарват образование във военни академии на някоя друга голяма държава. Например, нашето Величество е изкарало инкогнито американската военна академия Валей Фордж https://www.vfmac.edu/ , прилагам снимка от архивите:
Last edited by Kildirim_Bei; 29.04.2022, 05:22.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеИнтересно и в фейбука се обсъжда същата тема
Цитат
... Аз съм ефрейтор от ВВС и служих в ПВО поделение, отбраняващо Варна...
д-р Костадин Костадинов
Ясно и ти колко си карал значи казарма.
Ние пък в поделението имахме един лаф: "По-добре дъщеря-курва, отколкото син-ефрейтор"!
Оставям те да поразсъждаваш над горното.
Продължавай да четеш фейса...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Мне. Да им отнемем правото да решават, че гей браковете са нещо нормално. И да им отнемем правото, да поругават българската история. Както да се научат, на отговорност.
П.П. В просперираща Швейцария, си има наборна служба, За псевдоевроеЙците.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Да, нашата така наречена казарма хубаво я разкараха, пълна подигравка. Проблема е че и професионалната ни армия продължава да е въшлясала от руски агенти и почти небоеспособна. Да не споменаваме, че още е предимно със съветски антики.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Интересно и в фейбука се обсъжда същата тема
Цитат
Замислих се тези дни, с оглед на войнственото поведение на Марионетния съвет, колко от неговите членове са ходили в казармата? За жените и Кирил Петков сме наясно, че не са били там - първите е ясно защо, а втория защото е бил канадски гражданин. Другите обаче са ми интересни, и най-вече зам. мин.-председателя Василев. А з съм ефрейтор от ВВС и служих в ПВО поделение, отбраняващо Варна. Тези дни си говорих с мои приятели от казармата и ги питах какво ще правят, ако ги призоват в запас за защита на Украйна. Няма как да споделя отговорите, защото ще ми блокират профила.
Като цяло искам да посъветвам Марионетния съвет в малкото му оставащи дни да не прави глупости, защото настроенията срещу американската пета колона в страната ни ескалират не с дни, а с часове.
д-р Костадин Костадинов
Last edited by mauricio84; 28.04.2022, 11:56.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеКато служил 2 години в редиците на БНА, мога спокойно да кажа че казармата е най-малоумното нещо на този свят. Добре че я махнаха, че не искам и синът ми да си губи времето при полуграмотни шапкари.
Колкото до въпроса дали някой, който не е служил може да взима решения, свързани с оръжие, бих казал, че това е по-скоро плюс. Военните са ненадминати дебили и всякакви решение (далеч не само касаещи оръжията) трябва да им се забранят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеКато служил 2 години в редиците на БНА, мога спокойно да кажа че казармата е най-малоумното нещо на този свят. Добре че я махнаха, че не искам и синът ми да си губи времето при полуграмотни шапкари.
Колкото до въпроса дали някой, който не е служил може да взима решения, свързани с оръжие, бих казал, че това е по-скоро плюс. Военните са ненадминати дебили и всякакви решение (далеч не само касаещи оръжията) трябва да им се забранят.
Умния и в килия да го сложиш ще оползотвори в МНОГО ПОЛЕЗНИ неща времетоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар