Първоначално изпратено от orchis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ходили ли са Петков , Василев и Заков в казармата?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеПоразрових се в нета и прочетох доста за
Кирил Петков
Асен Василев
Драгомир Заков
Пише много за тези, какво и къде са учили в Харварт и незнам къде и какво са работили, но никъде не пише, че са ходили в казармата и от коя до коя година.
Питам някой от вас знае ли нещо по въпроса.
Бил ли му е някои от рях новобранец или старо куче.
И ако се окаже, че никога бе са ходили в казармата и не са стреляли и т н.
Нормално ли е, според вас, хора които никога не са докосвали оръжие, да решават въпроси на кого и кои трябва или не трябва да праща оръжие??????
П.С. По-възрастните мъже в България знаят по онова време кои мъже не ходеха в казармата!М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеКато служил 2 години в редиците на БНА, мога спокойно да кажа че казармата е най-малоумното нещо на този свят. Добре че я махнаха, че не искам и синът ми да си губи времето при полуграмотни шапкари.
Колкото до въпроса дали някой, който не е служил може да взима решения, свързани с оръжие, бих казал, че това е по-скоро плюс. Военните са ненадминати дебили и всякакви решение (далеч не само касаещи оръжията) трябва да им се забранят.
Що така? Дали, защото Аз не рабрах, на какво ме е научила казармата.
П.П Военните са ясни. Проблемът ще възникне, когато осъзнаеш. на какво си научил сина си.
- 1 like
Коментар
-
Като служил 2 години в редиците на БНА, мога спокойно да кажа че казармата е най-малоумното нещо на този свят. Добре че я махнаха, че не искам и синът ми да си губи времето при полуграмотни шапкари.
Колкото до въпроса дали някой, който не е служил може да взима решения, свързани с оръжие, бих казал, че това е по-скоро плюс. Военните са ненадминати дебили и всякакви решение (далеч не само касаещи оръжията) трябва да им се забранят.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
заков е одил
През 2001 г. е награден със сертификат от Армията на Съединените американски щати за логистичната му подкрепа, в качеството му на наборен военнослужещ, на операция „Джойнт Гардиън“.
Другите 2-ма със сигурност НЕ СА
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеДжамбазки, баш патриота от ВМРО, дали е ходил в казармата? Баш военното министерство им беше харизано от мутрата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ако мислехте толкова за бесарабските българи да бяхте отворили една тема да им изпратим С-300 да ги пази от крилатите ракети
Ходенето или не в казармата на тези тримата с какво ще помогне на бесарабските българи
Тези, които са ходили в казарма някакви свръх хора ли са
Аз по някаква случайност или не, съм ходил и не се сещам с нещо тези две години да са ме изградили като личност, по-скоро обратното
Това беше една институция за смачкване на личността, не знам как е сега, но не вярвам да се е променила
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Само ходили в казармата имат право да предлагат и решават? А жените ко ги праим? Или нов пример с Израел ще ми дадеш- там и жените служат задължително ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP
Ясно, че бесарабските българи ги отписахме от националните ни интереси. Но вече се притеснявам, и за РСМ. Тоя е сложен, хептен да ни закопае,
Ходенето или не в казармата на тези тримата с какво ще помогне на бесарабските българи
Тези, които са ходили в казарма някакви свръх хора ли са
Аз по някаква случайност или не, съм ходил и не се сещам с нещо тези две години да са ме изградили като личност, по-скоро обратното
Това беше една институция за смачкване на личността, не знам как е сега, но не вярвам да се е променилаLast edited by RUBLA; 27.04.2022, 23:28.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Мне. Да им отнемем правото да решават, че гей браковете са нещо нормално. И да им отнемем правото, да поругават българската история. Както да се научат, на отговорност.
П.П. В просперираща Швейцария, си има наборна служба, За псевдоевроеЙците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеМладежите в България от години не ходят в казарма. А вече са женени някои, други в политиката. Искате да им отнемете правото да мислят и решават, защото не са мерили спалното с кибритена клечка ли?
П.П. В просперираща Швейцария, си има наборна служба, За псевдоевроеЙците.Last edited by SKP; 27.04.2022, 22:01.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеПоразрових се в нета и прочетох доста за
Кирил Петков
Асен Василев
Драгомир Заков
Пише много за тези, какво и къде са учили в Харварт и незнам къде и какво са работили, но никъде не пише, че са ходили в казармата и от коя до коя година.
Нормално ли е, според вас, хора които никога не са докосвали оръжие, да решават въпроси на кого и кои трябва или не трябва да праща оръжие??????
П.С. По-възрастните мъже в България знаят по онова време кои мъже не ходеха в казармата!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Кирил Петков
Асен Василев
Драгомир Заков
П.С. По-възрастните мъже в България знаят по онова време кои мъже не ходеха в казармата!
През 2001 г. е награден със сертификат от Армията на Съединените американски щати за логистичната му подкрепа, в качеството му на наборен военнослужещ, на операция „Джойнт Гардиън“.
Другите 2-ма със сигурност НЕ САНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар