Първоначално изпратено от Silveto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
A1 - Измама?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
Май наистина са за чаЛ! Какво стана със старомодното "изключване" на услугата, докато не си платиш?! Потресаващо!Повече от красива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениеЗа 2 неплатени такси за Интернет А1 автоматично те дават на колекторска фирма.
И това им била практиката, независимо, че имаш договор с тях.
Пазете се от Мтел и бягайте от тях!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Който те кандардиса си пише бонуси, че довел клиент. Така държат търговците на каишка. Иначе гладни ще останат
Кажи им че ще ги сменяш и ще започнат с реверанситеПовече от красива
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеИмам повече от година до края на договора и почнаха да звънят...Няма такива досадници.
Кажи им че ще ги сменяш и ще започнат с реверансите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Даааа, ама нее.....
Получих фактура и гледам почти 20 лв отгоре..
Отворих и виждам тези 20 лв са за нереализирания договор. Отивам на каса, че с разни ботове и автомати не се разбирам и споделям за казуса...
Ми даа, нали имаме разходи по издаване на картата, па макар и да не съм я бил разпечатал...
Убаво, плащам и повече не ме търси....Няма да мина на тяхната услуга,ще си разваля договора за телефона, въпреки неустойката и край с тях....
Извинете, ако съм заблудил някого с предния пост !
Пак се самоцитирам.....
Получих сметка от 160 лв като неустойка....
Исках да ми покажат договора, който съм подписал електронно. Нямали такава услуга и бла-бла...
Платих си дължимото и повече никога !!!
Никога !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от natalie321 Разгледай мнениеТрябва редовно да следите кредитния си отчет, fnf за да се предпазите от измами.Повече от красива
Коментар
-
Трябва редовно да следите кредитния си отчет, fnf за да се предпазите от измами.Last edited by natalie321; 20.11.2023, 11:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеПреди 15 дни една сладкодумна чучулига ми предложи да се включа в техен план за ТВ и интернет. Най-добра цена в момента.
Сегашния доставчик нещо не ми харесва с доста ниските скорости на интернета ( от време на време ) и реших да се включа към А1.
Получих устройството и договора и чак тогава разбрах, че за ТВ ще трябва да ми дупчат жилището.
Минах през офиса на графа и там една с надути джуки ме навика, че била на края на работния ден...Отидох на другия ден до офис в близкия мол и си казах проблема. Младежът ми разясни къде е грешката и ми предложи вариант, който чудесно ме устройва. Трябвало само да си върна устройството в офиса на фирмата, който ми го достави и че съм имал 2 дни до края на срока.
Отидох, върнах неизползваното устройство, подписах се на протокола и всичко бе ок и без 1 ст разходи. Днес получих смс, че пратката е получена, договорът е развален и парите са ми сторнирани ...Направо ме стресираха с отличното обслужване.
Как да не стана техен клиент ....?
пп Не може само с плюене, трябва обективна оценка.
Получих фактура и гледам почти 20 лв отгоре..
Отворих и виждам тези 20 лв са за нереализирания договор. Отивам на каса, че с разни ботове и автомати не се разбирам и споделям за казуса...
Ми даа, нали имаме разходи по издаване на картата, па макар и да не съм я бил разпечатал...
Убаво, плащам и повече не ме търси....Няма да мина на тяхната услуга,ще си разваля договора за телефона, въпреки неустойката и край с тях....
Извинете, ако съм заблудил някого с предния пост !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ох и аз имам свеж случай с тях - купувам рутер за интернет. Този рутер няма такса за местене - викам супер. Ще пътувам ще имам силен нет. Този рутер няма нужда от допълнителна карта за роуминг, няма такса - вече в Гърция може да се ползва. И аз имам такъв, казва въпросния служител. Взех го, убедиха ме... В България нета супер, обиколяме, работата върви, нет има. Стигам в Гърция.... един голям среден пръст от А1. Нито има опция за роуминг, нито може да се ползва по някакъв начин в ЕС.
Та не бъдете като мен и не им вярвайте, какво ви говорят.Повече от красива
- 3 Харесвания
Коментар
-
Преди 15 дни една сладкодумна чучулига ми предложи да се включа в техен план за ТВ и интернет. Най-добра цена в момента.
Сегашния доставчик нещо не ми харесва с доста ниските скорости на интернета ( от време на време ) и реших да се включа към А1.
Получих устройството и договора и чак тогава разбрах, че за ТВ ще трябва да ми дупчат жилището.
Минах през офиса на графа и там една с надути джуки ме навика, че била на края на работния ден...Отидох на другия ден до офис в близкия мол и си казах проблема. Младежът ми разясни къде е грешката и ми предложи вариант, който чудесно ме устройва. Трябвало само да си върна устройството в офиса на фирмата, който ми го достави и че съм имал 2 дни до края на срока.
Отидох, върнах неизползваното устройство, подписах се на протокола и всичко бе ок и без 1 ст разходи. Днес получих смс, че пратката е получена, договорът е развален и парите са ми сторнирани ...Направо ме стресираха с отличното обслужване.
Как да не стана техен клиент ....?
пп Не може само с плюене, трябва обективна оценка.
Коментар
Коментар