Първоначално изпратено от August
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
A1 - Измама?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
Не да ги защитавам, но и Виваком са същите. За Yetel не мога да кажа нищо само защото не съм им бил клиент.
Докато бяха Ментел съм писал даже оплакване до комисията за защита на клиентите. Но те явно смятат "клиенти" само членовете на комисията и ги защитават от допълнителна работа. Вместо да вникнат във финансовата страна на проблема който имам с оператора прехвърлиха въпроса към комисията за радиоразпръскване. Проблема беше елементарен при договорен лимит на месечната сметка 100 лв бяха натрупали на телефона на детето 340 лв.
Да не говорим, какво може да ти се случи, ако решиш да ги смениш.
Коментар
-
Не да ги защитавам, но и Виваком са същите. За Yetel не мога да кажа нищо само защото не съм им бил клиент.
Докато бяха Ментел съм писал даже оплакване до комисията за защита на клиентите. Но те явно смятат "клиенти" само членовете на комисията и ги защитават от допълнителна работа. Вместо да вникнат във финансовата страна на проблема който имам с оператора прехвърлиха въпроса към комисията за радиоразпръскване. Проблема беше елементарен при договорен лимит на месечната сметка 100 лв бяха натрупали на телефона на детето 340 лв.
I dream
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Посочените комисии вече ще са по–бързи
https://www.kzp.bg/bg/novini/meldungen/6798728466.php
Номенклатурните им шефове подписали... меморандум
Госпожата от комисията по хазарт, КФН, сега и потребителят ще оправи.
Господинът с изтеклия мандат и самонаградил се с над 60 хил.лв.има този професионален път
29.12.2017 г. - 23.11.2018 г. - Агенция Митници – Директор дирекция „Информационни системи и аналитични дейности“,
30.10.2017 г. - 29.12.2017 г. - Агенция Митници –Директор дирекция „Стратегически анализи и прогнози“
01.07.2015 г. - 30.10.2017 г. - БДЖ- Пътнически превози, Ръководител отдел „Информационни технологии“
01.07.1991 г. - 20.11.2013 г. - МВР, Директор на дирекция „Комуникационни и информационни системи“
01.10.1983 г. - 30.06.1991 г. - Окръжно управление на съобщенията - София
Върнах един ЮПС за поправка и ми го върнаха "ремонтиран" в насипно състояние. Добре че го отворих при куриера и го върнах. И вече 20 дена от емаг ни вест ни кост - само си пиша и псувам съпорта им. От понеделник са в КЗП и те не са се обадилиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
https://www.kzp.bg/bg/novini/meldungen/6798728466.php
Номенклатурните им шефове подписали... меморандум
Госпожата от комисията по хазарт, КФН, сега и потребителят ще оправи.
Господинът с изтеклия мандат и самонаградил се с над 60 хил.лв.има този професионален път
29.12.2017 г. - 23.11.2018 г. - Агенция Митници – Директор дирекция „Информационни системи и аналитични дейности“,
30.10.2017 г. - 29.12.2017 г. - Агенция Митници –Директор дирекция „Стратегически анализи и прогнози“
01.07.2015 г. - 30.10.2017 г. - БДЖ- Пътнически превози, Ръководител отдел „Информационни технологии“
01.07.1991 г. - 20.11.2013 г. - МВР, Директор на дирекция „Комуникационни и информационни системи“
01.10.1983 г. - 30.06.1991 г. - Окръжно управление на съобщенията - София
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнениеЗа А1 не искам да чувам. Имах такива проблеми с тях. От 1 година не съм техен клиент, предсрочно бях платила оставащите вноски да се откача от там и получих писмо, че имам незаплатени задължение на номера. Добре, че умишлено бчх запазила касовия бон и такъв скандал вдигнах. Само като ги чуя и косата ми настръхва,
Докато бяха Ментел съм писал даже оплакване до комисията за защита на клиентите. Но те явно смятат "клиенти" само членовете на комисията и ги защитават от допълнителна работа. Вместо да вникнат във финансовата страна на проблема който имам с оператора прехвърлиха въпроса към комисията за радиоразпръскване. Проблема беше елементарен при договорен лимит на месечната сметка 100 лв бяха натрупали на телефона на детето 340 лв.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
За А1 не искам да чувам. Имах такива проблеми с тях. От 1 година не съм техен клиент, предсрочно бях платила оставащите вноски да се откача от там и получих писмо, че имам незаплатени задължение на номера. Добре, че умишлено бчх запазила касовия бон и такъв скандал вдигнах. Само като ги чуя и косата ми настръхва,I dream
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
ПОТРЕСАВАЩО е меко казано! В близките няколко години очаквам нови задължения към Тях, независимо, че всичко е изплатено, само и само да нямам никога повече взимане - даване с тях. Нагли и безочливи са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
Май наистина са за чаЛ! Какво стана със старомодното "изключване" на услугата, докато не си платиш?! Потресаващо!Повече от красива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениеЗа 2 неплатени такси за Интернет А1 автоматично те дават на колекторска фирма.
И това им била практиката, независимо, че имаш договор с тях.
Пазете се от Мтел и бягайте от тях!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Който те кандардиса си пише бонуси, че довел клиент. Така държат търговците на каишка. Иначе гладни ще останат
Кажи им че ще ги сменяш и ще започнат с реверанситеПовече от красива
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеИмам повече от година до края на договора и почнаха да звънят...Няма такива досадници.
Кажи им че ще ги сменяш и ще започнат с реверансите
Коментар
Коментар