IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

A1 - Измама?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опитах да забраня изпращане на смс.
    А1 съветника казва за забраната да се изпраща СМС:
    Активация: *33* 0000*16# и ОК/Зелена слушалка
    Деактивация: #33* 0000 *16# и ОК/Зелена слушалка
    ДА , ама НЕ
    Телефона продължава да има възможност праща СМСи
    Ще ходя на място в офис да забранят смс.

Коментар

• Колеги, отивате в офис/предполагам става и по телефона/ на А1 и искате да ви блокират всякакво такова получаване на непоискани услуги и абонаменти. Могат да се блокират всички външни/от трети лица и компании/ за А1 абонаменти и услуги. Аз преди около година го направих след една голяма сметка, която дъщеря ми получи. Платих си сметката като поп, но поне от офиса им ми дадоха този съвет да блокираме всичко. Цялото семейство сме техни абонати и от тогава сметките са наред.

Коментар

• На корпоративен съм чрез жената. Миналата седмица някакъв sms за cisco protect, че съм абониран. Помислих, че е спам или от ония украинските измами. Оказва се, че трябва специално да го деактивирам, като пратя смс. Иначе, без да ме питата, без да питат дори титуляра, който е работодател на няколко хиляди души, автоматично ти добавят "услуги". Честно, мисля да мина на предплатена карта, ако и да е по-скъпо.

Коментар

• Днес получих новата фактура.
          SMS има , но вече е към 145454
          Този месец не съм отварял нищо , дори и ФБ
          От а1 нищо не казват - за тях тези номера са просто абонати.
          И им пазят данните като на всички абонати
          Прилича ми на нещо инсталирано в самия телефон
          Както каза Матеев , каквото и да натиснеш , то си прави инсталацията
          "Няма не искам , няма недей"

Коментар

• Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнение
            В последната фактура забелязах един SMS на цена 5 лв без ДДС за "допълнителна услуга"
            изпратен до 0145453.
            Такъв изпратен смс от телефона нямам.
            Оказа се , че от години се правят такива допълнителни услуги с абонамент 5 лв от посочения номер.
            Не е ясно каква точно е услугата и как може да се откажа от нея.
            Ако някой знае нещо , да сподели....
            Тези са измамници. SMS към този номер струва 5 лв. Ти си го изпращал вероятно с натискането на някакъв линк. Понякога излизат на екрана фалшиви нотификации или предложения за нещо, на което ти натискаш бутона за отказ, но точно този бутон предизвиква изпращането на SMS-а.

Ето тука обсъждат тази измама: https://www.bg-mamma.com/?topic=1294042

Коментар

В последната фактура забелязах един SMS на цена 5 лв без ДДС за "допълнителна услуга"
              изпратен до 0145453.
              Оказа се , че от години се правят такива допълнителни услуги с абонамент 5 лв от посочения номер.
              Разбра ли се нещо?

Коментар

изпратен до 0145453.

Ах, тези мошеници. Веднага се обадете на оператор или отидете в клон на място, вдигате скандали, заплашвате ги, ако трябва разтрогвате договора и ще видите колко бързо ще премахнат абонамента.
                Повече от красива

Коментар

• В последната фактура забелязах един SMS на цена 5 лв без ДДС за "допълнителна услуга"
                  изпратен до 0145453.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
                    Хора са си и то много нагли...
                    Какво говориш, всичко е един дол дренки!
                    Повече от красива

Коментар

• Хора са си и то много нагли...

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                        Откъде си сигурен., че са хора , а не ботове? Задай им контра-въпрос и ще видиш.

Една ми вика - провеждаме събитие в центъра на Варна, за колко минути пита можете да дойдете.

Казвам ѝ - аз съм близо - в Каспичан, а тя: Значи до 15 мин. можете.

Айде, сайонара!
                        Е тия дето ти звънят от операторите с оферти и планове са си хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                          Откъде си сигурен., че са хора , а не ботове? Задай им контра-въпрос и ще видиш.

Една ми вика - провеждаме събитие в центъра на Варна, за колко минути пита можете да дойдете.

Айде, сайонара!
                          Да, то с тези ботове, човек вече не може да бъде сигурен.
                          I dream

Коментар

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
                            Направо не знам какви хора са тези дето звънят по телефоните - толкова нагли и безцеремонни

Айде, сайонара!

Коментар

• Измама не знам, ама монополист със сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Да докладвам развитието.
                                Псуването на емаг доведе до резултат - на 40-ден ми върнаха парите. След 2 месеца КЗП се сети да си мръдне задника. Ама са се обаждали на емаг, щот некво шефче ми звъня да пита дали съм доволен и искаше официално да им върна мейл че нямам повече претенции.
                                Бях добро момче . 1 седмица след моя мейл от КЗП ми писаха че случая е приключен ....

Абе като ви звънят случайни по талафона що вдигате? А като вдигнете не мое ли да псувате още по добре ако разговора се записва. Вече чакам като ги напсувам няколко пъти как ТЕ затварят е не аз
                                Браво! Само така трябва. Адмирации за това, че не сте се отказали.
                                Повече от красива

Коментар

Working...
                                X