Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТЕХНОЛОГИИ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Разбрах: търсиш някого, който да ти плати, за да имаш ти авторски права.
Когато (и АКО) - ще делите "славата", но неговите парички отиват за твоята КУПЕНА титла на "автор".
Той губи парите си, а ти правиш дисертация и се облажаваш във ВУЗ доживот, с професорска титла, в Академичен съвет...
Сладка работа...
................
АКО беше го обяснил така, директно - повече хора имаше вероятност да ти "помогнат"...
А дано, де - след моите обяснения (защото те не бяха 2-3... неща, които... Да - носят публикации и тръгваш по пътя на "нАуката"...)
Брей, че съм недосетлив! (а във ВУЗ са "червиви" с пари, които усвояеат такива "ентусиасти"..., па земи едно асистентче да станеш..., ама не ЩЕШ да почваш от нулата..., "Изобретател" щЕ го играеш, с публикации. И "интелектуална собственост"...)
Обяснявам, Безпаметни: Авторското право принадлежи нс автора изначално и е непрехвърляемо. Него си го имам и така. За БГ патент пари имам. Който ме подкрепи, САМ също става заявител и притежател.
Но...ТОВА е далече от (пред) ума ти, който си въобразява всякакви глупости.
Вероятно, поради "високите си качества".
Last edited by Pyramid; 10.03.2021, 16:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКофти е, наистина, да говориш за интелектуална собственост с нискоинелигентни но, Добрата новина в, че, създадена, я оценяват хората на нужното ниво.
Кой разбрал-разбрал, лягам за следобедна дрямка
а хората действително оценяват споменатото и желано от вас качество на нужното ниво.
ПП
А иначе си полегни, но дрямката никак няма да се отрази на желаното от теб качество.
Last edited by Имхотеп; 10.03.2021, 16:40.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Очаквано, мерите с оскъдномоьъчния си аршин. Не бе омраза, не бе оплюване...а нищо не сте създали. Жалка картинка сте, безпаметний. И ти, и импотентът, и мокромозъчният. Къде видя "ИПО", че не си спомням да съм споменавал дори? "IP" означава интелектуална собственост, виж авъорски и сходнинправа. Ако би бил просветен , щеше да знаеш, какъв могъщ инструмент е и стойността, която генерира. АКО БИ БИЛ.
АМА НЕ СИ...
Разбрах: търсиш някого, който да ти плати, за да имаш ти авторски права.
Когато (и АКО) - ще делите "славата", но неговите парички отиват за твоята КУПЕНА титла на "автор".
Той губи парите си, а ти правиш дисертация и се облажаваш във ВУЗ доживот, с професорска титла, в Академичен съвет...
Сладка работа...
................
АКО беше го обяснил така, директно - повече хора имаше вероятност да ти "помогнат"...
А дано, де - след моите обяснения (защото те не бяха 2-3... неща, които... Да - носят публикации и тръгваш по пътя на "нАуката"...)
Брей, че съм недосетлив! (а във ВУЗ са "червиви" с пари, които усвояеат такива "ентусиасти"..., па земи едно асистентче да станеш..., ама не ЩЕШ да почваш от нулата..., "Изобретател" щЕ го играеш, с публикации. И "интелектуална собственост"...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Досега си приложил само измами.
АЙ СИКТИР !
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеХехехееее!
Пари за ИПО са ти необходими!
И това е нищо! (ама за теб, защото ти не ги даваш!)
Ама послееее... Ама после.... Като почнат едни пачки... Оффф - не ми се мисли!
..................
В заключение: когато пачките не тръгнат отникъде и "взора (ТИ) надежда не види" - зная, че навреме ще изчезнеш...
Ако не успееш, ще мрънкаш - ама нали така я мислехМЕ (а си я мислил САМ ти!)...
.................
Успех на начинанието и когато "събереш" паричките на балъчетата, виж вече тая топла вода от Козлодуй - вкарай и там 5-6 милиона, за да се оправдаеш някак (с други "инвестиции")
АМА НЕ СИ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТук, Преклецал, нещата са многослойни и много дълбоки, има над 3 -5 ГРУПИ ИЗОБРЕТЕНИЯ за патентна защита, ала подкрепа се търси единствено за метода (на общото им прилагане за конкретната цел), като приложенията им, са много повече от едно.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Отзад напред:
1.Да направя първата заявка - нула, за нев съм самодостатъчен. И за по-нататък - нула, т.е.нула за мен, само таксите за заявяване и обработка на заявките, т.к патентите са скъпо занимание.
2.Предположително, няколко десетки Е евро, правят партньора ми държател на световен (или няколко ключови за света) патент със стойност няколко милиарда долари/евро.
3.Никой не те кани ти да се занимаваш, поканатс е за тези, които знаят и разбират, що е то IP. Ти, дори и да искаш да изнамериш нещо от вида, ще похарчиш повече време.
4. Тук аз "си разделям парите" с вас, сладур. Щото, работата съм я свършил безплатно дотук, и тук нищо няма да взема но, който подкрепи местния шериф, получава пълн права на заявител и притежател на тази IP.Т.е., пари на мен НЕ дава и НЕ се набутва. Моята печалба е, че тази IP се регистрира за парите, които нямам и, ЕДВА при продажба, вече и аз, мога да кеширам. Който си мисли, че без мен, може ссм да регистрира подобна IP, да заповяда. Искам да го видя, как ще мине без съдържание. То и за батериите, има фирми с милиардни бюджети за R&D но, съдържанието, пак аз го направих, а те продължават да търсят намереното.
Хехехееее!
Пари за ИПО са ти необходими!
И това е нищо! (ама за теб, защото ти не ги даваш!)
Ама послееее... Ама после.... Като почнат едни пачки... Оффф - не ми се мисли!
..................
В заключение: когато пачките не тръгнат отникъде и "взора (ТИ) надежда не види" - зная, че навреме ще изчезнеш...
Ако не успееш, ще мрънкаш - ама нали така я мислехМЕ (а си я мислил САМ ти!)...
.................
Успех на начинанието и когато "събереш" паричките на балъчетата, виж вече тая топла вода от Козлодуй - вкарай и там 5-6 милиона, за да се оправдаеш някак (с други "инвестиции")
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Всичко с което може да се мами
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Какво стана с тръбичката? Да не осъзнахте двамата с Павлето къв шит е това и сега вече минахме на сондираня, акумулатори, ядрена енергетика....
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Какво стана с тръбичката? Да не осъзнахте двамата с Павлето къв шит е това и сега вече минахме на сондираня, акумулатори, ядрена енергетика....
Дано си получил своя отговор.Last edited by Pyramid; 10.03.2021, 14:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеИмам въпроси:
1. Който не желае да си раздели парите с теб, ще може ли да участва в "съвместният контрол на технологията"?
2. Колко би струвало участието в "съвместният контрол" за един човек? Участието за двама има ли отстъпка?
3. Ако изобщо не желая да се занимавам с "технологията" - колко години от живота си да почна да "пропилявам" от днес? Повече от 10, ли?
Благодаря за конкретните отговори.
(колко пари търсиш? ПАК ли, ве?) Оффф...
1.Да направя първата заявка - нула, за нев съм самодостатъчен. И за по-нататък - нула, т.е.нула за мен, само таксите за заявяване и обработка на заявките, т.к патентите са скъпо занимание.
2.Предположително, няколко десетки Е евро, правят партньора ми държател на световен (или няколко ключови за света) патент със стойност няколко милиарда долари/евро.
3.Никой не те кани ти да се занимаваш, поканатс е за тези, които знаят и разбират, що е то IP. Ти, дори и да искаш да изнамериш нещо от вида, ще похарчиш повече време.
4. Тук аз "си разделям парите" с вас, сладур. Щото, работата съм я свършил безплатно дотук, и тук нищо няма да взема но, който подкрепи местния шериф, получава пълн права на заявител и притежател на тази IP.Т.е., пари на мен НЕ дава и НЕ се набутва. Моята печалба е, че тази IP се регистрира за парите, които нямам и, ЕДВА при продажба, вече и аз, мога да кеширам. Който си мисли, че без мен, може ссм да регистрира подобна IP, да заповяда. Искам да го видя, как ще мине без съдържание. То и за батериите, има фирми с милиардни бюджети за R&D но, съдържанието, пак аз го направих, а те продължават да търсят намереното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПонеже темата е технологии, реших да предложа запознаване с метода за сондиране на мултиплекси, една страхотна нова възможност. Който иска.
Коментар
Коментар